IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

moss cactus yorgia anomalocarisKeskiviikko 07.09.2016 15:54

Ei siitä ole epäilystäkään, etteikö joka planeetalla risteäisi sammal-kaktuksen langat. Kukaan ei voi väittää noita vulkanismiksi tai näköharhaksi. Sama soikiojono on merkitty aina samanvärisillä merkeillä ristin molemmin puolin.


Tämä on MUKA anomalocaris. Ei minusta. Katsoin anomal.fossiileja, koska kiekkoveneiden sisällä on anomalocariksen suun näköinen juttu. Kiekkovene = maahan laitojaan myöten uponnut "vene", josta kasvaa jonojen ensimmäiset lehdet. Laitan kuvat myöhemmin. (Kuvassa lukee "pillit, vrt vesta" --> Blogiotsikon "Lappajärvi" alla 3. kuva, ylälaita. Valkea levy.)

No se varmaan sitten iskeytyi ananaksiin ja istui siihen millilleen. Uskon ennemmin sammalen perimmäisen suuren säkin suuriin pihteihin. Tätä anomalocarista ei ainakaan ole olemassa: "sammalen langat menevät vartalosta yorgiaan, joka on pihdeissä!" Sama homma oli jonkin toisen kuvan kanssa, että yorgialehtisarja aiheuttanut keskelle kuin kylkiluut, mutta suurin säkki valmistanut päähän isot pihdit, -muka-muka-otukselle. (En minä sitä sano, etteikö sammal-kiekko-sarjasta voisi kehittyä eläin. Siitähän kehityimme mekin, siitä on kehittynyt kaikki. Täytyy tutkia. Olisivatkohan he luulleet niitä kiekkojen keskiviivasta lähteneitä letkuja... joksikin... en ole nähnyt missään muualla sellaisia yorgian sisällä, kuin Vestassa ja tässä. Ja alkuperäisen yorgiakiven sillä lättänällä. Entä ne silmät... sammalen säkillä kyllä on "silmät", mutta onkohan ne paremminkin reiät kuin tapit...) Pitääpä ruveta tutkimaan a-fossiileja, että mikä se oikein on. Vaikea toisaalta uskoa, että useiden fossiilien tutkimuksella olisivat erehtyneet. Mutta kerrankos sitä väärässä on oltu.

Wire, thin, but there it is. (If I'm right about anomalocaris, they think that those cactus-edges (of moss-creature, the first being) are pliers of such fancy wingy-animal.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.