IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Land of big miraclesSunnuntai 11.09.2016 18:47

There can be only one. UXI. EXI(T). YXI. (Mikä labyrintti se on? Hihii, paranvoi hiihtää labyrintista ulos. Kas ihmettä taas: uxi on härkä! Härkä on tietenkin yksi.)
*tekemässä seuraavia kuva-turostuksiaan*. Iski wettenhovi-Aspa puuhat nyt.



Jos ei usko ihmeisiin. Taskullinen ihmeitä. 16.9 on Peter Falkin syntymäpäivä, ja kansainvälinen päivä otsonikerroksen suojaamiseksi. Kuin elokuvaa... para... (Columbo oli niin huippu!)

17.9 "CLOUD 10! And yes I said 'cloud 10' because there is not a cloud 9 with the amount of emotions I feel right now!!!! 🙌 NEW 2016 BIKINI OLYMPIA CHAMP! I"
ai se tarkoittaa tuollaista... että minkä verran on pilvissä... sanoin, että ufotapauksessa nro 9 on pilvi ja cloud. Eilen oli se päivämäärä. Ehkä tämä tässä nyt on järjestetty, tai jotain?!


Minulle muistui tuo Egtved:n "kori" mieleen alemman kuvan charnian juuren ulkorenkaista. Tuo harmaa kori ei ole ihmisen tekemä, mielestäni. Koska sen reunoille ovat asettuneet muinaiset elämänrakentajat. Oletan, että ihminen kuitenkin asetti sen tuohon? JOS nuo ovat ihmisen hiuksia, ovat ne järjestyneet universaalin yorgian mukaan lehtiketju-muotoon, tai hakeneet sitä ja onnistuneet. Mikä olisi aika omituista. Jos muinaisen elämän muoto otti pronssikaudella vallan, niin eipä se silloin hirveän muinainen ole. (Tai ehkä kori on ihmisen punoma, mutta se outo iki-elämä hajotti senkin omaksi itsekseen? Ennenkuulumatonta.) Kalmistossa on ollut vinoneliö-keskuksisia lettijonojen lehtiä, elämänlankaristeyksiä (jotka ovat ko. lehtien välillä), ... tuollainen elämä siis on hyvin vanhaa, samanlaista kuin tähdissä, tai maapallolla 0,5 - 2 miljardia vuotta sitten! En tiedä, mitä tuo tiedemiesten mielestä on! Ovatkohan pronssikauden ihmiset nähneet tuon... asian ... Pitääkö kuvaa lukea siten, että näkymätön sammal on vallannut paikan? Sammalen pinnassa muodostuu sellaista. Pohjoismaan kalmistossa on tuollaista, ja Maya-intiaani piirtää ihmiselle kalmiston kuvioiden/universumin sammalen jalat + elämänlankojen rasteja, joita myös on kalmistossa. Jos nuo asiat ovat jotain, josta tiedetään, niin ei niistä ole ainakaan puhuttu missään!!! Muualla kuin minä, tässä. (Kalmisto... ollaan lähellä X-tapausta nro 2.) Hiisi... hiiva... piiri... piirtää... piisaa... viisi (=sormet,käsi?)...


Uuden, mutta universumin vanhimman elämän kauluksia tippuu koriin (ruumiista?). Onpa aika erikoinen kalmisto. Kuulostaa kauhealta, mutta se näkyy tähdissäkin. Herää kysymys: minne kaulusten keskukset ovat lähteneet? Pudonneet, imeytyneet lankojen kautta seuraavaan,...?(Ehkäpä olin jopa oikeassa siinä veikkauksessa, että jos ihossa on kaulus-kasvain, kudos on/luulee olevansa, kuollut? Kaulusten sisällä on levy, josta saattaa muotoutua muinaisia lehtiä, ja levyn ja kaulusten välissä langat, jotka haluaisivat varmaankin tehdä ihoon viereen uudet kaulukset. Elävä joutuisi pitämään pintansa elävää kuollutta vastaan.)




___________________________________________________

Pitäisi löytää kilometrien kokoisten vaaleanpunaisten "lihanpalojen" elämänlangat. Ne todistaisivat, että laatat olivat eläviä, ja kasvoivat toistensa sisältä. Aion myös kaivella Suomen maata, löytääkseni valtavia "anomalocariksen" suita. Ne, sijainniltaan ja kooltaan oikeassa suhteessa "vartaloon" ja pihteihin, todistaisivat, ettei ko. eläintä ole ollut olemassakaan. Sellaisena eläimenä. Vaan toisenlaisena, suurempana, 4 kertaa vanhempana, ja kasvimaisena. TAI vaikka olisi ollutkin Australian vesissä sellainen pieni otus (epäilen ettei ollut), sillä oli mahtava esi-isä. Jos identtiset suut löytyy, niin se on siinä. Minä löydän nämä.

SUOMEN KISSA JA VESTAN KETTU ... MERKITTÄVÄT LÖYDÖT. SE ON SAMA. NIINSANOTTU "PÄÄ" SILMINEEN MUODOSTUU 2 LEHDESTÄ, JOTKA KASVAVAT "PÄÄLAEN" SUUNNASTA VIISTOON KESKELLE, JA NIIDEN KÄRJET PÄÄTYVÄT "NENÄKSI". EIKUN 3. LEHTI MENEE VIELÄ "PÄÄLAELTA" "NENÄNPÄÄHÄN". SEKÄ SUOMESSA ETTÄ ASTEROIDI VESTASSA NOISSA 2 LEHDESSÄ ON KESKELLÄ REIÄN OMAIMEN KUOPPA: "SILMÄ". "LEUAN ALLE" MENEE SORMIMAISIA SUOJA-SUIKALEITA/TEIPPEJÄ ALAVIISTOON, KUMMASSAKIN PAIKASSA. TURVAVYÖ, KUMMASSAKIN, "VATSAN" PÄÄLLE MOLEMMIN PUOLIN. SE ON SE PAKETTI, JOTA YORGIAKSI SANOTAAN. UNIVERSAALIN ALKU-KASVIN LISÄÄNTYMIS-KAMMIO, ja samalla ketju-kaulusten vinoneliön muotoinen keskisilmä. (Kuviteltu kissamainen pää on, kai? maapallon eläinten peräpää, koska siinä on V-muoto. [<<< Tässä kohtaa - anteeksi kun mainitsen - ollaan Pahkakosken ufojen elämän kuvauksen säkeistössä nro 5. Asia nyt vaan on niin. Että tämä taka-nenä-asia on siellä. >>>] Pääpuoli olisi "uuninluukun" muotoinen. <-- Tarkoittaisi, että aikuiset hyönteiset ja nivelkotilot... se en tainnut olla minä, joka hyönteisten rakenteen hahmotteli Venäjän yorgian ikäisiin fossiileihin... Minä en tiedä, voiko AIKUISEN hyönteisen muoto todella liittyä tähän ikivanhaan "sammal-eliöön". Miten kammio voisi samalla vastata sekä munaa että koteloa? Ehkä se voi. :) Olkoon hitto mikä tahansa. Jokin lisääntymis-säkki se kuitenkin on.

J O S tässä ei ole halkopinoja, niin tämä on upea, mahtava fossiili. Vähän kuivahtanut kyllä, verrattuna vaaleanpunaisiin neliöihin. Suomi on täynnä maailman suurimpia ihmeitä. Suoja-suikaleiden suunta kertoo, missä tulee olemaan tulevien eläinten, joita ei vielä tuolloin ollut olemassa, pää-puoli. Uskon tämän olevan yorgia, eikä harhaanjohtavaa 4-7 metristä puuta pinossa. :) Enpä ole sellaista yksittäistä halkoa nähnyt, että 7 metriä kanttiinsa. Eivät ne ole halkoja.
Paikka on Sastamala, Vyöhihnantie 147. Toisaalta sinne johtaa tie... ehkä se sittenkin on jotain ihmisen tekemää ? "Geokätkö... murskeet..." Ei kai tästä mitään murskeesen oteta? Loppuu kaivelu sillä minuutilla, jos tämä todetaan yorgiaksi. Mitatkaa kulmien asteet, lukumäärät, kokojen suhteet, ... eikö sitä muka voi tutkia mikä se on. Minä otan Lappajärveltä, ja annan Sastamalalle. Lappajärven molemmin puolin on hirmu lätkät siinä. Eivät he jää mistään ilman. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.