IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

26.10Keskiviikko 26.10.2016 22:52

Maita myyty venäläisille tuolta ja sieltä ... "minä tarvitsen puukon... jousen... selviytymiskurssin... kiikarikiväärin äänenvaimentimella... "
"näkkäriä... ja poron ja pulkan..."
& pulikan.

______________________________________________________

AIKA monimutkainen on ! Ei takuulla ole kukaan muu älynnyt näitä asioita. Hi-hii. :D
TIME complex is! There is definitely no one else älynnyt these things. Hi-carbon. D

zen niel... pla pla... lier ier 1234... "Frolic-dawning was ... when was the victory and calls."
______________________________________________________


Saa ainakin parit kolmet naurut, jos katsoo vuoden 2014 luolasukellusonnettomuus-dokumentin "Takaisin Pintaan". Vaikka oli aika vakava. Siinä oli <tumma kolmio> jäähän leikattuna... ja ne kirosivat kirkkautta , kun menivät siihen(?!)... mutta ei se niitä hauskoja kohtia ollut. Siellä oli mm paljon saatanoita, ennen loppuosan parasta kohtaa (puhelu). Ai niin, heh, sen lisäksi kesken vakavan touhun, jäisessä pimeässä avannossa - vai mikä ankea jäätävä vedenpinta pimeässä se olikaan - joku lauloi Aku Ankan äänellä: Kuusamo, mua kutsuu Kuusamo... :D
Sehän onkin tuolla katsottavana http://areena.yle.fi/1-3121901

_____________________________________________________

Minun pitää korjata sitä auringon nousun kohtaa 4 vielä siihen kuvaan. Siinä kuuluu mainita maan nielemisen (=meni), syy: maavoima (me-gy), ja painotaakan poisto. Kaikki viittaa painovoimaan siinä kohtaa. Länkien osan nimi, aurinko & vaaka, ja numero "neljä".


______________________________________________________


Colours of sunrise-phase number 1. Shape of the alpha number 1. Also name of the number 1 gleek piece: aisa. The name is a bull's eye hit.The gray pic is a small part of Nasa's rainbow-coloured asteroid Vesta's map. I think the creature is old as the sky. "Sky" means here the "pre-life"-solarsystem-braids in which we are involved. This looks like quite a creature, but those are really plants "head cut in half"... it's not THAT old, but those look quite ancient, anyway. And they have the toughness of ancient... I think... Life has that rule "must go on". There is not much water, and the being survives. It is not a miracle, but a bit weird, a question mark. Life deals with information. (I don't know if "deals" is the correct word.)




PITI AHKEROIDA 10 PÄIVÄÄ, ETTÄ SELVISI AURINGON, REEN, JA 1234 SALAISUUS.

Se, mitä muut sanovat tre, on suomalais-ugrilaisilla (ja ehkä idässä ze- ja qi-maissa, jos hyvin sattuu) 4. Se on zenie, niel voiman, njel-dzi. Se, mitä muut sanovat 4:ksi, fiir, on meillä viis, 5 - en tiedä merkitystä, ellei se ole virs tai viiri.
En varmasti voi tietää pitääkö 3 ja 4 vaihtuminen paikkaansa, mutta siltä hiukan näyttää. Sekä TRE-sekoilu senien kanssa, että sanat fiir ja viis viittaavat vaihtumiseen. Pöydissä ja tuoleissa ja eläimillä on 4 jalkaa, joten 4 on zenie, painon poistaja, eli ainakin meillä suomalais-ugrilaisilla on johdonmukaiset numerot. NYT minä tiedän, mistä numeroiden 3 ja 4 sekoittuminen keskenään johtuu: Länki-luokki -yhdistelmä sanotaan yhdessä: kol-me = 34, col-lier =34. No jopas ... älysin... kaiken. AIKA monimutkainen on ! Ei takuulla ole kukaan muu älynnyt näitä asioita. Hi-hii. :D
Kolme-sanan me on vanha, unkarin kanssa yhteinen. Se tarkoittaa alunperin maa, mutta numerossa, ikeessä ja auringossa se - viittaamalla painovoimaan ja vaakaan - tarkoittaa voiman nousua/taakan pienentymistä. Se on auringonnousun vaihe 4, hetki, jossa para padan kanssa voittaa painovoiman. Kolme-sanan alku on vaihetta 3, lopputavu on vaihetta 4. Olisitko älynnyt?

Meg-ha, paino tasan, tulee megy:stä, maavoima. Se tarkoittaa, että osoitetaan jalanjälkiä, ja sanotaan, että tuosta meni, koska maavoima esti ilmassa kävelemisen. Suomen versio me-ni ... viittaa sanoihin "maa nieli" ... samaan kuin neljä eli niel zi, niel voima. Kun jälkiä osoitettiin, ne oli eläimen jäljet yleensä, joita katseltiin, 4 jälkeä. Qi ja Zi on sama. Siitä tulee Zen ja Zeuskin saattaa olla sukua koska omaa voimaa. Zenin e-vokaali näkyy voimaan liittyvässä sanassa zenie. Ei se ole mikään "pään yllä", niinkuin väitetään sen tarkoittavan - VAIKKA hevosen pään yllä olikin. Se tarkoittaa nielee Zen:n, painovoimataakan hevoselta. Laite on ies. (Tuskin se taakkaa poistaa, mutta pitäneekö kohdallaan, tasapainossa länkiä, tai jotain sellaista.)

*
**
***
3 auringon koitos,koj,kuojaas. Länkiin siitä alkutavu koj-/kol-
4 tilanne 1/1 para/taakka, ja hevosen taakan keventää zenie. Siitä poimitaan -ie.
Siitä tulee 3 ja 4 yhdistelmä, Col-ier. Tarkoitti länsi-euroopassa länkiä ja luokkia yhdessä.
Col ei ollutkaan alunperin kaula, vaan se oli koj. Auringonnousun KOLmosvaiheen kupu.
Kuvulla on L-kirjaimisiakin muotoja (kolme, kuljaella) kuojaelun ja kujeilun lisäksi.
Miksi neck on kuin jekku, ja kuje/coj/col kuin kaula?
***
**
*

(1 = aisat, os, utz. Ennen auringon ilmestymistä nähtävä usvainen ja utuinen lumous. Näin kertoo mystinen kirja nimeltä sanakirja. Kun ulottaa taivaanrannan taa, kauas kuin aisat reessä istuvasta.
2 = kats, aurinko katsoo, sen katse cuts suoraan sinun ja sen välin, tats-sana tunnetaan Japanissa saakka. Kosketus saatu. Kats catch, ulotti ja sai kiinni. Tätä verrataan suorien aisojen kiinnittymiseen länkiin.)

Pori-Vaasa -ufot koskettivat Suomen säärtä. Ei pelkästään siitä tullut tats, vaan ... blaa blaa ... jekku-pukit... tähtireen piirsivät taivaalle.

_______________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.