IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

hautaesineetTorstai 09.11.2017 18:31

joo kyllä se näyttäisi olevan totta, South Sudanin kartassa. Vihreätä anomalocarista, jossa (kelluu?) pesässä ritisevä-kuorisia nokkaveneitä, kuin viime kuussa näyttäisivät kuolleen, niin ... sitä samaa, valtavien nokkaveneiden massaa, on Afrikan maa, satojen kilometrien osalta tuossa, josta sitä löysin. Ainakin minun silmään on samanlaista. Eikö kukaan ole huomannut, että se vihreä fossiili on täynnä sellaisia veneitä, joissa ritisevä kuori? Ne kuorethan törröttävät läpinäkyvinä osittain ilmassa. Mitä ovät pikku-venhot... maapallo halusi synnyttää helmiveneitä varmaankin.
Pelottavasti mystinen näky, jossain kuvassa 2 helmivenettä (oikeaa helmivenettä siis)nukkuu vierekkäin (pystyssä,uintiasennossa) meren pohjalla, ja kummallakin on jokin pieni ihme-alusta, johon se kuori on asettunut.
Aine kai muotoilee ainakin "sleepingCat":sejä ja "yorgioita" suuresta tähtimassastakin. Ei kai se ole minkään kokoisena sitten kuollutta, kun ei ole kaukaa eikä läheltä katsottuna.






Ei tuo peili ainakaan tuon näköisenä voi olla muu kuin yorgia. Osista koostuva kiekko. Jos tuon sisällä on peili, niin elämäkö sen on ominut noin täydellisesti? Kyllä se on yorgia, tuo turkoosi kiekko. "Nokka-kiekko" - ei peili. Siitä lähti varsi, niin sen ruskean, suomumaisesti kuituisen, hajoamaan lähteneen varren oli sitten sanottu olevan norsunluuta.
Oliko se Helsingin Käpylän kallio, ehkä oli, josta löysin turkoosit ympyrät... ja vieressä oleva elävä sammal kertoi, miten hänen esi-isänsä oli ne turkoosit ympyrät tehnyt. Menemällä 2 pihdiksi, ja koteloimalla (pihditkinkö?) niiden välin. Näinä päivinä olen ymmärtänyt, katsomalla kalkkikivikaivokseen, että mitä ne sammal-kallio-kuvassa olivat ne eräät toistensa selässä ratsastajat... "massan puolikuita" voi sulautua yhdeltä puolelta aina useampia yhteen.
Kas, "kuparipeilin" alareunassa kohtaavat toisensa vaaleat pihdit: se on ehkä "sleeping-cat":n loppupää, ehkä... varhaisen elämän yksikön loppupää. Toisessa päässä sitten olisi V-leikkaus. Taitaa olla säännöt vielä hakusessa, kun luulen SCatin kasvavan sieltä V-päästä alkaen. En ole aikaisemmin huomannut sellaisen olevan yorgia-kiekon osana.
Taitaa tosiaan olla peili: ko. s-catin tämänpuoleisen pään kammio peilautuu viereen, yorgian isomman osan sisälle. Tai ei peilaudu, vaan yorgian sisus on muuttunut vieri vieressä oleviksi pikkukiekoiksi. Niin tapahtuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.