IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

"anomalocaris"Torstai 30.11.2017 10:18


Väitän, että noita sleeping cattejä on ollut isoja. Niin kuin Suomessa ja Grönlannissa korsnaa 3 km pituiset, ja varmaan se Vestan nukkuva kettu on sama. Siinä se korsnaa. Ei ole mielikuvitusta, elävä muoto "sleeping cat" on olemassa. Se on alkeellinen muoto, sillä näin niitä tähtimassassakin.




Ajattelin että tässä saattaisi olla jotain... ehkä löytyy jotain vielä osuvampaakin jostain. Pitäisi lukea hutchinsiae, ei hutchinciae. Joistakin tällaisista riukeloista on pakko löytyä se "uiva" lättänä. Laji "Bazzania trilobata" näyttää myös niveljalkaisilta... eihän se mitään välttämättä tarkoita, jos näyttää joltakin, mutta ... samalla se tarkoittaisi, että yritän yhtä aikaa kumota a.locariksen olemassaolon, ja samalla epäilen, että tuosta olisi saattanut kehittyä eläimiä. Niin kai siitä kyllä onkin kehittynyt, jos maapallon ensimmäiset eliöt olisivat olleet sammalten kaltaisia. Kun sanotaan, että Maasta sinä olet tullut, niin tuota... jälleen kerran muinaiset ihmiset näkivät enemmän kuin nykyihminen. He näkivät, että eliöt tosiaan ovat tulleet maasta.
Nukkuvan kissan irtopään keltainen reuna ympäröitynä tummanvihreällä: tuon näköinen väriero- ja muotoyhdistelmä on siinä Vestan 20km leveässä mustavalkeassa kuvassa, josta osoitin paksut elämänlangat, "luminen maisema".

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.