IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Kunta KintoPerjantai 02.03.2018 06:49

KOULAS ..... OSA-LUK ..... ULOS-AK Lumo=uchi=1=uksi. Uksi ulos aak. Hmm.... Loukas=Liukas(sileä)??? Ljukas, Luukas, Loukas.
Laukos / lasetti. Lak osu. Suorak. Kauros / Usko-Ra ... "Euskara" ??? ... E-uska-Ra ...eu-sakar <--- VESI-SAKARA ... .........pyramidin alla oli vesi-sakara, ja sakara on yhtä kuin vas. Molemmat ovat "lumous".
SIIS
......EUSKARA ON BASKIN KIELTÄ !!! Pyramidin alla oleva "vesi-sakara" eli "eu-sakar" ...... saattaa tarkoittaa "euskara". Unbelievable.

(Olin menossa tästä jo Isoon Koiraan... ja huomasin, että Sirius on siellä. Aika lailla VINOneliöitten [=nokkakiekkojen/yorgioitten] seiniä taas, ikäänkuin, näkökentässä, Isossa Koirassa.... Mitäs siellä lukee, että WASen, al-wazen wesen. Johan minä ne näytin, Linnunradan vinoneliöt, ja Suomen maan. Ja kaikkien planeettojen. Osoittelin risteykset > < noin, tuli rusettirivejä. Vasen ... vaasaa? Mikähän se tuo Wasen nimi on, tähdellä?)

______________________________________________________

Pyramidin alla oleva suuri Mors ja pieni Mä puhuvat 3,1415 sekä viestinkin puolesta. Koska Maan ja Morsin täytyy mätchätä piihin, ja vaa'an kallistumiseen sanan mer/mor puolelle. On yhdentekevää, kumpiko kallistaa vaakaa, maa vai mars, kun laaditaan tuollainen monimutkainen ... Pyramidin alla oleva esitys liittyy sanaan Ketzalcoatl, vaakaan ja planeetoihin. Sieltä löytyy jopa Merkurius: eikö siellä sanottu olevan elohopeaa? Eikö se ole mercury?? maa ja Mars, kalte löytyy. Etsikää vielä vain luettava/yhdisteltävä totuus, niin se on Jupiter (tai jokin muu tähtitieteellinen iso kulta-massa, joka voi olla myös aurinko, koska paino sijoittuu keskelle). Pii löytyy myös, se on patsaiden koossa ja määrässä ja puoli-ympyrä -asennossa. Tämähän on juuri se vastakkain-asettelu, josta lämpimikseni olen maininnut, että kaareva viiva ja suora viiva. Alla on kaareva, ympyrä suorien viivojen keskellä, päällä on pyramidin suorat viivat, ja kas, tutkijat näyttivät pyramidin seisovan ympyrän keskellä, kuvittelemansa, tai oikean.
...Ei kai sitä tiedä onko viesti... mutta se voidaan sinne asettaa. Nyt keksin: pyramidin alla oleva morsiuspari ovat SEKÄ MORS & mä, sekä V...S & pilkkuVilkkuMerc ...

Vilkku Merk-uri - ket=kettu=kuu=pinta(kerros)=pii~3
Ma...... Maa
Kunteli..Jupiter - zal laskee totuus reality massa paino kulta.Kunteli=ymmärtYhdistDels
ymärs ..... y-Mar(s)
keelt ...... Venus,vas - kaiLt [Ei pysyvämpää, kuin pyramidit, jumalien palvonta ja (suomen)kieli]


"Antiikin aikana Afroditen nimi yhdistettiin kreikan sanaan afrós (ἀφρός) ’vaahto’, kuten Hesiodoksen kertomasta etiologisesta myytistä ilmenee.[7] Sekä Frisk[8] että Chantraine[9] hylkäävät tämän kansanetymologian, mutta eivät pysty tarjoamaan mitään olennaisesti parempaakaan," - Mikä lie fros, mutta eikös KURRI ole vaahtoa tai vaahtopintaista? enpä paljo jalalla ole navettaan astunut, mutta on hämärä käsitys tästä. Kurrin voi yhdistää lumouksen vastapainoksi KUU, KET, KETTU -juttuun siinä piin muodostamassa vaakakuvassa, pintakerroksena (vaiko pintakerroksen puutteena... pelekkee ves-lierua ilman kermaa? kevyt? vai alastiko se on ilman "kuorta"? Vapaa... kuri huri hiru) jota nuo tarkoittavat, ja siitä voi tehdä vaikka minkä seko-seko -kuvan jossa on kulia ^, kullia, kultaa telttaa ^ ja kurtia, kallia ja kartia. Jos se on afri eli aphri prii bra para. Para on se kuumainen maata vasten, mutta en usko, että se puolta aurinkoa on. Se on kosketuksen saannin ja puolen auringon välissä oleva kuori auringon pintaa näkymässä. apri aphri aprilli 3. sormi, 4. kuukausi. Frii trii tree. Täten para liittyy piihin, ja kuvana on vähemmän kuin.... mega megyen, tasan......Vaahto ja kurri vaan sinne tumpataan, Ketzalcoatl-kaavion piin ensimmäiseen kohtaan - ööh, sphere sfiö sfiör, a-phri... ei tästä nyt tullut mitään, tästä vaahto-jutusta.... roos, ruoste, ruusu, punainen aurinko, paros= tasan=mega, los (=kaupunki?), phraas... uchi...=tappaa ... iskeytyy... Miksi kirsikan kukista lauletaan "sakura"? Aamu-RUS-ko ...saa-kaari on lumoava. Saa-kaali ... Vesi vas + valo midvas = sakaari... Ku-alos osa-Luk Ulos-ak

Sitten on vielä sellainen, kuin "kaLLo- viis-" niin on sama kuin "kuntel ei ymärtänt" (vitsi, valkean koirannaaman alien-viesti -vitsi)
____________________________________________________


Se on semmonen uus Aku-hahmo, Kunta-Kinto Pii, Kulta-Into Piin serkku.


Chu(vas) mer par(em) vaak ... suparawak suparabak supakabra CHYCKL PAREM MAAT matsumer MachuPiccu match/measure chyckl pi accurately ? ....

Läns?Linssi on liukas? - luode,less - ?????? - mer mor nor=north =ni,na - Kalli,kali,koli,koili,NORTH-EAST. Totuus-massa-jutulle jää ehkä ETELÄ? Voiko olla tällainen... ei voi mitenkään maailman kaikki asiat olla samassa paketissa. Ainahan voi NIMETÄ asioita toisten samanlaisten asioitten mukaan. ...... kiillottaa linssi .... :D Kiillotettu linssi se vasta pahee saitana on. Aika jännää porukkaa ne Teotihuacanilaiset.

3: BOTTOM-SURFACE= KANTA --> KANTAA= CARRY= BÄRA= PARA= KU= KUU= KUORI= KETTU= KET <-- KETÄ= WHOM <-- HU/HO. Pii liittyy tähän maan, kuun ja auringon pyöreällä pinnalla. Onko siinä piirikin, piin ja paran välissä. Sileä pähee saitana. Sitähän täytyy kivittää, kun on niin pähee.

BÄÄRA, MÄÄRÄ, myyra, BYYRA unohtui. En käyttänyt paljon sanakirjaa, Katsoin "byyra".
BEAR ..AMOUNT ..muur..? BEG BE PITO PYYDÄ PYYRA PYRA __ | /
Coatl= / =KALTE(-vas) VES <<<SAA-KAARI>>> MIDVAS VALO KAIL KOI NOUSU
(Eikö myös ket ole koi:n sukua: "kuu"? Kettu ja kuu eivätkö olekin kuori pinnalla? Isäni sanoi kettu, äitini äiti sanoi kettu. <--> nyt keksin: tukehtuu? no en tiedä tuleeko ketusta. tuketu huku ... tuke uku kulma,3 kellu ... mirakal ... keeli tukehtu vähemmä ymär myra/mida... Keeli taipuu vähemmän ymär myyra Tämä ei ole sanan säilä: Tämä on sanan SÄILY. :D ...ihanaa, sanan säily. :)
(7 yhdistyy 5-pyytämiseen/rukoiluun pyydystämisellä. Pito bati bait bendum, joka muistuttaa "piin mukaista pintakuorta", 3.)
KORTI ............. HARTI ............... KARTI- pinta sydän kartio
KENT................. KUNT ................. KANT kenttä kunta kantti __ | /
Alla olevasta kuvasta voi myös olla hahmottavinaan Maan, Marsin ja Jupiterin (vino akseli lumous-itse-utsek-uchi = maa, Mariee more morsian = Mars, mahtava paino = Jupiter). <-- tuosta seuraa, että liukas kettu on Saturnuksen tuolta puolen. :D Luin myös, että "lukee/kuntaa myra/ymär keeli"...
SIDOKSISSA LIITTYY FILI KUNTA JOIN LIITTYY JOINE MARIEE IMAR YMÄR MORE LIITTYY VETEEN JOIN VAS VAAS VIIS
3 päällyskuori,pyöreä 4 ymmärtää tosiasiat, lukee merkkejä 5 mid vas / itsek,uchi, kuinka itse on, kuinka maapallo on
"Aineen ymmärtää - kuinka fyysinen maailma on" = vasenkätinen. Ketzalcoatl. "...kuka ymmärtää kaltevuuksia... tasoja...ulottuvuuksia...ulottuvuuksia"
Kuka tyhjyyttä palvoo, kuka massaa palvoo. Parhaita selityksiä on "kaitale, pilkku, totuus". Koitol kaital kalte kali koli koil... näitä se on... ja ehkä kuatuu myös. Kaatuva on kalteva. Teknisiä juttuja, ymmärtää sen maan akselin suunnan milloinkin ja sen vaikutukset.


ankkuroida paikalleen paikka
valomerkki kosketus kultainen pyytää sijainti?
pii pilkku who hides golden ask locat coatl
hassua mitä kaikkea tästä saa
?
saimaalainen... hamalainen... hautuumaalainen...mehtäläene' ... saamaalainen... taivaan kupu ja maan pinta --> huumaalainen... sekin sopisi kyllä suomalaiseen. kolmio, suomalaisen merkki. Puhutaanko trigonometrian taitamisesta, laskutaidosta, lukutaidosta? Numerosta 3? Finis... filistealaiset: nelosen merkit kilvessä ja 3 linjassa. Hunni kunni kinni kulta, ne jotka pystyvät? ehkä se on "hieno", fin? loppuun... fiini foini. kanaa... kanta. Hen, hööhen. Ka-na... maa lähellä, maakosketus lähellä. golden Touch. Tatsi. Ka sii, 1 6. Mii sii... kai-ku ... vas-quo... vaskoo? ... mid=kes. Chu-mi = su-vas = sykli viistos aurinkoon vasten aurinkoa... suu-maa-lii... somali... foini fini phini... pi nippuun? pantaos pii nippuun ja lausuttaos 345... :D Hu-kun-syväs/onkal ...(=ket zal -vas/angle ...) patsaat kyllä "hukkuivat" "syväs onkalos" ... kuka laskee akselin kulman. Hullua juttua. Pyramidin alle tehdään iso veden täyttämä luola-rasti. Ihankuin koko juttu olisi jokin sanaleikki. Ehkä se onkin? Ehkä vesi kannattelee olevinaan? ves on sama kuin viis ja pyyra. Mitä hittoa varten myrätään ellei itselleen sitten vettä sieltä, että kaivon tapainen ? Sydän punnitaan kirjaimellisesti, kun niin on sanottu. Myra kal, niin sitten myyrätään, myöskin. Pyra-mer = Kal-myyra. Pyyrasivat vähemmän ja enemmän kaltevasti myyräsivät kalliota. Rhytm gets you, niin 3Ket 4zal 5coatl piilotettuine piineen on ottanut vallan. :D Ehkä he käänsivät kaiken päälaelleen. Pyramidi ei synny ihmistä varten, vaan nisäkkäät kuolevat pyramidia varten? Enemmän myyräämistä sisältää enemmän ymmärrystä, joten sitä siis. Totuuden mittaamisesta ja ymmärtämisestä ei toteutettu Thotin puuhista sitä, että olisi kirjoitettu, vaan se maallisempi. Saattoivat kirjoittaa käärmeitten päärivien korkeuksilla. Mies on pieni ja nainen iso. Alla vas... pääl ask. Päällä pyyra, alla vasta... piilotettu vas(taus).
___________________________________________________

/ = kiibis kentaa. KET ??

| = iibis kuntaa (=ibis yhdistää osaa =lukee= skeli deli lees liis liit riid KUN) ZAL LASKEE LUKEE

__ = siibis kantaa COATL/massaton kaitale

_______________________________________________________

Kenta /............... Kunta |...............Kanta __
Kunto kumaraa ... Kinto kimaraa .....Kanto kamaraa

kunto kumaraa .. kiinteän jättää .. kantaa (siivet sielun massattoman)
........................ kiinteä "on hauskaa"........................
........................ =konkr.=maallinen ........................

KU .................... KUL ................. KAN

_______________________________________________________

Kutoo kulta kankaan ?????

Kumara / tanka / kiit ???

Tanak kultaa kantaa.
________________________________________________________

Afrikassa.... Kunta Kinte tarkoittaa mielestäni: "Osaa lukea toden." Se tarkoittaa .. luultavasti että osaa lukea kirjoitettua Thot-totuus-merkkejä, joilla on monia jälki jelt-nimiä tarttumisesta telttaan ja deltaan, sydämeen, kultaan, kiinni toiseen menemiseen, ja mitä näitä olikaan hirmu lista.... Meidän KUNTA-sana on tuo, yhdistää tavut ja kirjaimet toisiinsa. Meidän KIINTEE on tuo... kiinteä aine, konkreettinen aine yleensä, siis totuus ja lukeminen. Kunta Kinte on suomea, lähes. Kunta tarkoittaa myös kulta. Tämä on niin totuus kuin voi olla. Ei kukaan voi tätä kieltää. Jos joku kieltää, niin perkele, kuntele kintele kantele.
_____________________________________________________


LUNTA KUNTA UNTA. valo yhdys-köntti kangastus. Nämä sopii Ketzalcoatl:iin
LUNI KUNI UNI. Luni matchää KU:hunkin. Kuu sidoksissa harhaan. Lunatic.
Paloitellaan nyt vielä tuokin: luunappi ja tikkikangas. :)




Iibiksen nokka on musta... monet eläimet käyttävät tummaa ja vaaleaa piiloutumiseen... Tuossa kiveen kaiverretussa, Iibiksen nokka on oikeastaan ei-oleva, koska on kuoppa... voisiko tuo tarkoittaa jotain? Tässä on jokin salaisuus... onko siinä sellainenkin salaisuus, jota en ole hoksannut? Jos ankhin silmä olisi ei-ai... Iibiksien nokkien tutkija tutkisi samoja asioita kuin Darwin, niillä nimittäin on lusikka-nokkia ja tuollaisia kuovin nokkia..... Iibis voi liittyä lukemiseen sellaisen jutun kautta, että vasen nimetön sormi kohtaa oikean etusormen. Totuus/lukutaito kohtaa numeron 7, joka näyttää iibiksen nokalta. Hmm... Teotihuacanilaiset olivat piirtäneet vuoren yläpuolelle vaakatason, tai vaakatasoja. 7 voisi olla vuoren ja sen yläpuolella olevan vaakatason kuva. Pilvikerroksen kuva, taivaan ...raja...... Kiipis vuorelle kunto kumarassa (vaikka se joka kiipeää on jumalaton), iibis luki totuuden, siibis kantoi ...minne kantoi. (Vuorelta näkee ehkä jopa ilmakehän tai en tiedä näkeekö sieltä maapallon kaarevan pinnan... kyllä sieltä ainakin paremmin näkee.) Iibis on vähän kuin aapis. i-bis on oikeastaan 1... entä jos tavulla ii on merkitys? Mitä tarkoittaa Suomen paikkakunta Ii ? Onubis, ii-bis... haistaa ja tarttuu kiinni ... tässä voisi sanoa, härän lisäksi, että meteori haistaa maan ja tarttuu meihin. Liittyykö tuo iibiksen nokka palsamointiin? Anubiksen "nokka" ainakin aloittaa sen prosessin. Ehkä taas koukataan japanin kautta: muistaakseni nana on 7. Anna olisi sama kun pyytää, bid, pito ... na na olisi lähelläLähellä (taivasta), eli lähempänä, mer ner (sa). Eläinten naamat ovat kauniimpia kuin totuus, ne voivat kertoa kauniin salaisesti palsamointi-"pajan" tapahtumista, jotka ovat AIKA kaameaa kerrottavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.