IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Vaihdoin ilmansuunta-höpötyksen tuonne alemmas, vaikka ei sekään ehkä höpötystä ole, sillä tieto viittaa tiehen ja ilmansuunta on ikään kuin tietä osoittava. Ajatus voi osoittautua oikeaksi, ja suomennokset osin oikein. En ole tsekannut, äkkiä kai tuon tarkistaisi.

Ket kettu,kuu,sileä,SILI ... vaa'an pysty runko välissä ... viisto,lumous,utsi = ochi, osi, OSILI

ven win(dow) visi wizit wijit wirit wiri. Sili on voimaa, ja viritys on jännitettä voimalla. Tämä edustaa numeroa 2 ja jotain kiinalaista chi:tä.

Numero 1 on voimaton, O-chi. Eli uchi, utsi, yksi. Saattaa olla väärin ,että härän silmässä lukee "voittaa". Se saattaa olla Osilis, eli voimaton. Ei, kyllä se varmaan on oikein. Mitään 2 massan välisiä voimia ei ole olemassa, jos ei ole massojakaan. 1 ei kai SIkiä eikä SIitä. And doesn't see? WIRItetyn jousen vastakohtako on o-wi ? :)) Ei ystävää, o-ven, eikä kaarta, o-ben. <-- sen kun laskettelin, kun hyvin sattui. Viritetyssä jousessa kun on kaari, ja 1 on yksin. Suurin osa näistä cilistä ja ocilistä lienee kuitenkin oikein.
Kun vene jos olisi "vettä ei", niin silloin "toine" olisi "toi:ta ei". Se tarkoittaa ei taota. Ykkösellä ehkä sitten on tao eli tau eli toi eli teu, kun kakkosella on chi-voima. Uxilla siis on tau. Häränpäälle sopiikin tau(rus). Uchi on maa, massa. Tau/tao siis on massa. Se toinen, chi, on 2 välinen jännite, liikevoimaa, voimaa, (ja eikö sen ole pakko olla painovoimaakin). Wikipediassa lukee, ettei taota voi selittää. Ei pidä paikkaansa. Tao on massa ja sillä sipuli. Se on massa, yksinään, niin kuin äärimmäisen erillään avaruudessa oleva kappale. (Ei tietääkseni kyllä mikään ole täysin erillään mistään, aina on yhteys muihin ja osa jotain kokonaisuutta.) Tosin jos taun vielä lisäksi väitetään olevan massa jolla ei ole painoa, sitten se on hieman selittämätön. Se on kuin kuuton planeetta tai tyhjyyteen karannut kuu. Kakkosella on chii... saattaapa olla sama kuin kii, eli kiini = gravitaatio. On ollut taon selittäjiä historiassa. Voitte ruveta palvomaan minuakin. Voisin jopa väittää, että viimeistään suomi avaa nämä vanhat unohdetut ... mitä nämä sitten ovatkin, chi:n ja tau:n merkityksen. Jopa visit-verbi saattaa olla kehitetty 2 kappaleen välisestä jännitteestä. En sano on, vaan saattaa olla. Minähän sanoin jo aikoja sitten, että muinoin ihmisillä oli pakkomielle vaakaan ja painoon. :) (Kebnekaise /) Ketzalcoatl-kaavio auttaa. Kaiken kruunaa suorakulmaisen kolmion sivut siinä kaavassa: __ | /. Paljon tietoa heidän tietämyksestään, siinä kaavassa. Ehkä sellaistakin, jota en huomannut. Hetkinen, miten kalteva litteä harhakuva voi olla yhtä aikaa massa... nyt mättää tässä jokin. Ehkä lumous... jos se on fyysinen lumous? Tai lumous ja harha... no joo, ei kaikki aina voi matchätä, joka kaavassa. u-kuva, kuva, heijastuma... onko molemmat harhaa, sekä voima että massa? :)) Itse vaaka on harhaa, joka massan ja voiman toisistaan erottaa? :) Ehkä voima on massan heijastuma, ja massa voiman... kuva...kolme... vanhat unohdetut saven kaiut .... zalcoatl on massasta, ketzal on harhasta, ja ket-piru on saitanasta.
Chi on sanassa yksi - iksi = ei-chiitä = u-chi = ei chiitä. Tau on sanassa "toinen", se tarkoittaa "toi-ne" eli tau-ei = ei tauta, ei massaa.
Mitä se chi/ci/sii täsmälleen tarkoittaa, onko se vain "voima" tai gravitaatio, vai liittyykö tähän "ei-aine", jonka nimi olisi "ik", ja jolla olisi toisenlainen voima kuin mitä massalla on? Ketzalcoatl-kaavion mukaan chi:llä olisi yhteys kellumiseen ja/tai pinnan tasaisuuteen. Jos taas s muutetaan k:ksi, kuulostaa se kii:ltä, kiini-pyrkimiseltä eli gravitaatiolta. Se pinnan kaareutumis-homma, niin alkuelämä joka on vain aine, kaareutuu 2:na, ja niiden välissä oleva pyöreähkö tila, niin siihen voi sepittää onko keskellä ikke-någonting antiainetta vai ei mitään... se aine pumppaa itsensä letkuja pitkin sinne keskustaan. Sen takia Dickinsoniankin ympärille kuihtuneet lehdet ovat niin litteät (uskon). Lisään 1:een ja 2:een, että 2=kana/emolehdet ja 1=keskustassa syntynyt muna. Täytyy olla hyvin vanhoja sanan osia, jotka ovat sanan (yksi uchi utsi uksi uxi uski) osia. Voimme vain todeta, että mitä kauemmaksi menneisyyteen tätä sanaa katsotaan, sitä enemmän sieltä paistaa fysiikka, materiatutkimus, maantieto, tähtitiede, filosofia.


Sepitin ilmansuunnille merkityksiä:
Koillinen on kal-tee, lounas on aloun-tee eli (h)alo-tee, kaakko on kakko-tee ja luode on luo-tee. Kakko-tieto voi olla (virkkaus- ja kerimistietoa), kaitale- eli kudontatiedon rinnalla. Mutta, voi kehittää kaikenlaista, niin kuin että luode olisikin lua-tiedon lisäksi myös rua-tee eli vaikka salamatieto, niin sen vastapuolella tarkoittaisiko kerimistieto jotain? Suunnat pyörivässä esineessä, ainakin. Lankakerää ei voi tehdä muuttamatta välillä "akselia", tai lanka voi kiertyä siihen kuin pituuspiirit. Kakko on väline, jonka avulla vyyhti muutettiin lankakeräksi. Niitä oli/on itsensä ympäri pyöriviäkin. Kakko pyörii kuin planeetta, ja lankakerä on oikeastaan sama kuin kynttilä kreikassa: kerias, kaikkialle ympärilleen kerännyt, keriytynyt, kerääntynyt, keritty.
Sa-ka-ra voisi olla sauth-kakko-ratsii/ritsi/risti. Nyt tiedetään mistä "risti" tulee. Se on kenties "itä" väärinpäin luettuna, eli east/öster tulisivat sanasta istir. Teotihuacanissa ei olisi minkäänlainen matka koukku- ja kaivutiedosta luotilanka-tietoon. Sakari on lumous, ja sakara on etelä-kaakko-itä? Sakari tarkoittaa viistoa, uchia, maata. mitenkähän tämä on... se joka tämän ilmansuunta-sakaran keksi, ei ole nähnyt auringon nousevan koillisesta, vaan vain idästä, joka on ollut istir tai risti. Tai voihan hän sanoa keskiarvoksi itä, jos tietää auringon nous... ööh mistä se keskitalvella nousee? :) Voin olla väärässä monissa asioissa, ja monissa oikeassa. Voisiko se olla ilmansuuntia, vai jopa avaruuden suuntia... olettamani sa/sauth, niin voisiko sa-uht olla "saa yhteyden" tai "yhteydessä" tai "taivas-yhteys"?

Lisäksi: Kebnekaise voidaan lukea takaperinkin: esiakenbeg, kuulostaa "sai ken pyysi". Oikeinpäin se on kevyt paino itse, eli täsmälleen sama kuin ketzalcoatl.
Sia ken beg on kylläkin 6 kanta /, eli ketzalcoatl:n tavut väärässä järjestyksessä. Konkretia on siirtynyt keskeltä alkuun ruumiin paikaksi eli sijaksi (sama kuin sia hoosiannassa). Pinta on siirtynyt kelluvasta ket:stä keskelle kannaksi. Beg kuvannee "hail-Hitler"-asentoa kun jumalilta anotaan, eli coatl:ia coatl:n paikalla. Mutta oikeinpäin kirjoitettuna osat ovat paikallaan.


_____________________________________________


Onko O'Neil sama kuin O-real... ehkä nämä ovat molemmat "O-mega"? Niin että Mega nega negy nezji neli nieli niöl o-niöl riöl o-riöl orion.
Orion tarkoittaa siis samaa kuin omega. Nieli ja ei niellyt ... Tietääkseni omega on painoton _O_ ja tämä on painollinen ja tasapaino tämä mega -o-
O-niöl niin ei ole todellinen eikä ole massaa. Sitten jos on niel, niin on todellinen ja on massa. (repikää siitä sitten... totuus :D) Jos jonkun esi-isä on ollut nimeltään O'Neil, niin onko se sitten ollut millä tavalla kuin tämä 'olematon ritari' Orionin jousimies ? Massaton ritari, ja vaakakupissa on härkä, voittaja, tai jopa suurin kaikista. Tämähän menee jo härkätaisteluksikin. Tietenkin sellainen on voittaja, joka on paitsi isomassainen, niin myöskin joustava kuin notkea laatikko. Tämä kaikki on kuin suureksi arvoitukseksi laadittu. "Vesisakara pyramidin alla..." Vasqala... u-tu = "ei-kaksi" ja deux = "epä-yksi" ? mumisen täällä vaan itsekseni... ykkönen on ilman chi:tä, ja kakkonen on ilman toi:ta... TAU tau tautau tau.

Ketzalcoatl vasenkätisyydessä tarkoittaa tosiaankin, että jos toinen vaakakuppi on ylempänä, on toisessa painoa. Oikeastaan tämä kumoaa sanonnan "ei voi kauhalla vaatia, jos on lusikalla annettu", sillä kauhalla on annettu toiselle puolelle, jos toiselle vain lusikalla.

P.S. "Aine ulkona, aine sisällä" (aik-ulu, aik-sis) saattaa tarkoittaa myös (tai jopa enemmänkin juuri?) sitä, että aine on ensin kahtena kaarena keskuspesän ympärillä, ja pumpataan sieltä keskelle valmistettuun kammioon, josta kasvaa ulos seuraavan sukupolven 2 toisiinsa yhtyvää lehteä.

Kerjätä antaa saada get ket tieto itse, get meta ite. Keblekaise, ketzalcoatl. 'Give-me -beggars' ... Kukkura on, ja vielä hamuaa lisää? Suuria vuoria, jotka kerjäävät = keltaiset auringot Orionin taivas-kuvassa. = _massakeskittymiä_ Antaa painon itse (itselleen). En pystynyt parempaan, parissa päivässä. (Muotoilin snailista Kohinoorin, mutta se sana jäi tutkimatta, että liittyykö tähän.) Kepeä ja kevyt sopii ket-juttuun, koska sinne on jo kirjoitettu kel kellu uku. Ilmakehän katsotaan kelluvan maan yläpuolella, jota se tekeekin merten kohdilla. Haltista jotain: sen nimi on lähes sama Aldebaranin alun kanssa: Halde Haldi Halti on sen nimi sitä ympäröivillä kielillä. Miksi vuoret ovat tuolla? ONKO TAIVASTA LUULTU PEILIKSI ?! Kohinoor ei ole vuoren valo, mutta se on valon vuori. Liittyykö tähän? Onkohan tuo "Orion" O-real ? Epätodellinen, aik ulu, aine ulkona. Ixis on olemassa oleva, aik sis. Aik = ik, I, jag, jähmee, jäg, aine, aika. Kili ja kini on sama asia (katsoin baskien laakerista), ja Oriön ja Oriöl ovat sama asia. Niissä on kreikkalainen "epä" -O edessä. Ja sisu & Anubiksen merkitys paljastuu tietenkin bir-sanalla. Aika ja aine on sama. Siksi vuori on sama kuin kello. Tai niillä on läheinen yhteys. Molemmat ovat kili, keli, koli, kel, kol, lok. Aurinkokello-yhteys, minuutti-yhteys, "määrä"-yhteys...=mitattu yhteys paljonko on. Hämärä tuo Rigel-tähti (tiimalasin oikea alanurkka). Päädyin Lii-Liuk:n ja laakerin jälkeen ra-kiini -juttuun, mutta se voi olla "kuningaskunnat" tai "maata kaikille" tai "nousee maa kaikkialla ympärillä" tai "yhteinen". 3-yhteinen... 3 geeltä ...



En viitsinyt tutkia sitä, että missä tuo "todellinen luonne" -kohde on, taivaalla ja etäisyydeltään - olkoon missä tahansa ja minkä kokoinen tahansa, mutta jos tuo ei ole elämää, niin mikä sitten?! Kuvassa on elämää, näkeehän tuon sokeakin. Eikä näytä kovin yksinkertaiseltakaan. Tassu-elämää, nappi-elämää, lehti-elämää, torvi-elämää, venttiili-elämää, seitti-elämää, lisääntymis-pesä-elämää, yhdyskuntaelämää, elämää joka sanoo vain kyllä, lihan näköistä kasvi-elämää... ettei vain olisi eg-sack elämää ... Perussääntö: kaaret, ja uuden sukupolven pari kasvaa niiden välisestä pesästä, mennen ensin heti ulos kasvettuaan ristiin, ja siitä pihdeiksi taas. Se on aina ja kaikkialla. Sitten on nokkakiekko-sääntö, niitä syntyy suurinakin tuolla. Ja egg-sack rakennetaan siten, että suuret kaaret kasvattavat keskustaansa kohti vieri viereen puhaltajat, jotka tekevät keskustaan valkoisen munan, jota peittaa valkea kalvo. Puhaltajat ovat 1 avaruuskuvasta ja 1 sammalfossiilin kuvasta päätellen kuin lakkamarjan 4 suojakuorta tai kuin suu auki olevia lohikäärmeen päitä. Nämä kerrotut voidaan todistaa kuvilla. En ole nyttemmin sitä tutkinut, mutta kierteisgalaksit näyttävät kalvon peittämältä keskusmunalta, joka on irronnut emonsa keskeltä, ja puhaltaa paineessa olleet sisuksensa ympärilleen, joka, ympärys, alkaa pumpata keskelleen seuraavan sukupolven valkeaa kalvopeitteistä munaa. Voiko tämä olla muka näin, kun sukupolvea pitää edeltää se, että emon sisältä kasvaa 2 lankaa. Emon kaaria ei kyllä tarvita, ne on kuolleet ja loppuun imetty... se sai äidiltään itsensä, ja tekee itsestään itsensä. Kunnes on sen vuoro valmistaa muna, keskelleen. Entinen katosi kierteiksi reunoille. Mutta johan tämä on sanottu, ja kuvatkin ovat blogissa. Puhaltajat ovat pitkulaisia, suuntaavat keskustaan, ja niitten suut koskettavat sitä keskellä olevaa koteloa. Kts sammalen fossiilin kuva. Tehnyt keskelleen valkoisen munan. Uusi sukupolvi tuli ulos vierekkäin olevista 2 aukosta.
Sitten on olemassa maapallolla puolipallomaisia pieniä hyvin vanhoja fossiileja... niistä on ryöminyt ulos läpinäkyviä liurakkeita, joista matomaiset kun menivät lehtimäisten päälle, siihen kohtaan syntyi jokin munien rivi. Tuo Orionin vyö näyttää hieman sellaiselta riviltä. (Noitten läpinäkyvien avaruuslehtien reunoissa kyllä on aina valorivejä, ehkä se on lehden reuna. En tiedä, miksi lehtien reunoissa varsinkin on valorivejä.) (Mitä ne oikein turaa tuossa... Jotain seittiä. Eipä naurata ihmistä tällaiset totuudet. Joskus lehti on kuin varvasreunainen päre, ja joskus se on kuin lehti. "Madot" kulkevat, niin että rytinä käy tuossa jätti-risukossa, mutta eivät ne ole muuta kuin elämänlankoja, enemmän kasvimaisia. Mitenkähän kaukana maapalloa OIKEASTI "vaanii" läpikuultava lehti?! Kai me olemme aurinkoinemme jonkin lehden reunassa. Ei tarvitse ihmetellä, missä aine piileksii. Pimeydessä kiiltää läpikuultavien lehtien reunoja. Siltä avaruus näyttää. Ne ovat kuin verhoja. (Niiden x-tarinat on kerrottu aiemmin, kaksois-kaarten sukupolvi-jatkumo.) Mutta kun näkee tuollaisia valaistuja kohteita, on se kuin pieni osa jonkin oudon, kiinteän ja tiheän pellon pinnasta. Lämpöä ja kasvualustaa. Josta kasvaa läpikuultavia lehtiä.)

_________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.