IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Ku Kul KanMaanantai 30.07.2018 15:58



Päädyin aurinkolaivalla tuonne --> https://lintukoto.wordpress.com/2010/06/26/cup-stone-scandal-in-finland/
En usko ihmisen tekemiksi. Tulee mieleen asteroidi Vestan kuopat: Kuin hylly-lokeroita: toinen puoli kuopasta on syvä, toinen ei. Tässä kivessä pieniä kammioita, jossain muualla 10 km kokoisia. Nokkien sisältä kasvaa-rytisi uudet "narut". Alkuelämän nokka-pallukoita. Kaksoislanka söi jotain, muutti omiksi kennoikseen: "kennot" ovat vierekkäin kasvavia kaksoislangan helminauhoja, uskoisin. Niiden on pakko olla, koska langat lähtee jokaisesta kammiosta eteen ja taakse. Kammio on tainnut muodostua sammal-kaulusten keskelle, niin kuin Dickinsoniankin ympärillä on kaulukset, ja Vestan kammioilla myös on. Vestassa materiaa on otettu muhkeasta maasta jätti-säiliöön vaivatta. Taustalla Mars-mainen SARANAMAINEN SIVUPROFIILI. Nyt tietää, mitä ovat mustavalkoiset saranat toisilla taivaankappaleilla.
http://kari.kotiseutuarkisto.fi/uhriksab.gif <-- kuin muinaisen sienijuuren päässä oleva mailamainen levennys. Mielenkiintoinen kuva, varsinkin suurennettuna ja käännettynä negatiiviksi. Vasemman sivukaaren sisältä on kasvanut taaksepäin jokin "salaatti" ulos. Kuoppien pitäisi olla samoja, kuin yllä olevassa kuvassakin.

___________________________________________________
___________________________________________________

Joruban kielen mukaan 7 on MEJE. 1 ja 2 ovat lumous, joten ne ovat "vaas" eli 5. Tästä seuraa, että voi löytää "kojkean kuusen" (korkean) eli kuutosen kohdasta "koi". 7 on meje eli major eli paras, faaraon numero. Palvottu hetki, kun auringosta näkyy puolet. 8: acht sanoo sen olevan vakaa kuin intialainen ko atl, mutta kas mitä suomi sanoo: kanta-hetkautuksia, kuin hollantilainen arkki, "hetcak" (coffin). Sellainen on kaa-hexa. Hekza, heza, hesqa, hetka ovat kurdin kieltä, ja tarkoittavat kun, paljon, kahdeksan, määrä. Y-hexä on joko vakaa ja keikkumaton, tai keikkuu ja keinuu aurinko-arkki taivaalla. Keikkuuko se aurinko tai laiva taivaalla, ja maassa ei keiku, vai keikkuuko maakosketuksessa, mutta taivaalla ei? Puhutaanko jossain aurinkolaivasta? Nyt löytyi hollantilaisten esi-isien nouseva arkki. Se näyttää tältä: 9. Avain arvoituksiin löytyy kummasti aina suomesta - tai minusta vain tuntuu siltä. Keikkumattomuus... ehkä englanninkieli avaa tätä: keinuminen = sway = power/dominion. Ehkä paremminkin keikkumattomuus ja järkähtämättömyys, ko atl, olisi voimaa ja hallintaa? "Silloin kun niitä on paljon" = kohta 8. 9 voi kuvata myös uuden ihmisen syntymää 9kk raskauden jälkeen, ja painotonta henkeä (kuolemanrajakokemusten seurauksena), mutta mistä sen tietää, jos kuvaa myös kuumailmapalloa? Voisin uskoa, että he ovat yrittäneet kaikin keinoin nousta ilmaan jo hyvin kauan sitten. Ehkä silkillä? Ehkä jopa etsisi kevyttä lankaa kudontaan, jos olisi kauhea hinku ylös?

Mikähän se "kymmenen" on? Kyy menee? Kimppu (häädetään) erilleen? |||||||||| ¨|||||||||| ainakin foinikialaisten aakkosten 5 näyttää sellaiselta tertulta, että kyyt olisivat naaraan kimpussa, koska sillä on vas, lumous. Tartu tertu = 4 5. Kaulailevat käärmeet ovat kuin 2 modernia viitosta.
Se on pieraistava sitten, vähän naaraskyyn tapaan, kun tantereeseen laitto tai järkähtämättömyys ei riitä.

Joruba on nigeriläis-kongolainen kieli, meje-sanoineen. Siellä on bantu-kielten keskellä (eteläisen Afrikan "niemekkeen" keskellä) lämpäre, jossa puhutaan mielenkiintoiselta kuulostavaa kieltä: khoi san. Kuulostaa ihan auringon nousulta.

________________________________________________
Lisäsin kuvaan asioita. Nyt voi jo aavistella Isiksen olevan vaihe 6, auringolla suuri voima = sileä pinta, ja vaiheesta 3 taaksepäin on O-siris eli O-silis, ei sileä, ei voimaa, koska se on kolmena kakkarana, repali, repale. Kokonaisuus=Ra=unewersun, päinvastaisena, revenneenä, Sun-Rewenu. (Vai ovatko ne Isis ja Oriris jotain muuta sitten... sopisivat tuohon aurinko-asiaan.) 3 osaan repeäminen liittynee piihin, eli siihen, että ympyrän kehä koostuu 3:sta kappaleesta halkaisijoita. Senkö takia, kun pimenee, ei voi aurinko olla ennallaan? Ja koska ympyrä on täydellinen, niin sittenhän 3 halkaisijaa on kehällä, ja siitä repsahtavat... :D
2=touch (näköyhteys,katse,leikkaa), 3=touch (kajota-verbi on olemassa) 4=touch (kiinni yhteen gravitaation vuoksi) 5=touch (yhä kosketus maahan,maajalka)

Mystisten Teotihuacanilaisten "sulkakäärme"-[jumala?] = Kukulkan / Ketzalcoatl. Voi olla tällainen. :) -->
Midvuas:n kultainen kosketus löytyy numeroista 6-4-2. Jaoin "maajalka"-versioita 4:n ja 5:n alle niin hyvin kuin osasin. Kohdan 4 zal, kul ja nega nivoutuvat kaikkine Thot:n sydämen punnitsemisineen ja muistiin merkitsemisineen pääasiassa tai lähes ainoastaan näihin: 4:ään jälkeen, painoon ja tasapainoon. Jalanjäljet kertovat gravitaatiosta ja massasta. Laskeminen, ymmärrys yhdistää ja lukeminen löytyvät sieltä sitten myös.
Ehkä löytyy myös kurri, kerma, voi, ja juustomaito (<-- herui). Jos vielä lisätään 7, se varmaankin olisi Aset. (= Osiris?)
(Kun 7:n nimi on Isix henxe, niin mikä se silloin on? Isiksen,6, henkseli? :)

maajalka kanta jalka jälki näki neli meni maa-Qii maakuu... kejo-kajo mejo-majo ... KuKulKan = Kuu kulta kanta... ei meillä ole kaikki avaimet, mutta onpa vaan suuri määrä vanhoja avaimia suomenkielellä avata vanhoja... (hautapaikka muuten voisi olla "maarajasta irrallaan", mutta ei ylöspäin... hame voisi olla irrallinen kappale keskirajasta alas... home voi lentää... huomen on myös vähän kuin omega... kuin myös komea ... voiko näistä mikään olla sukua sanalle omega? Eikö ollut myös joku päämies Khomeini... ghoomega = kääntyy (hindi), ghoomanch=käänny, ghoomegi/ghoomagi = käänny ympäri (hindi).... Keskipäivällä voi kääntää auringot menemään alaspäin kyllä. Elleivät intialaiset ole asetelleet tuonne omia gamesetra-juttujaan, 56. 6 olisi setra... cetra=kithara. Sutra=huomenna, cutra=kierre. Sutla=silkki,kevyt,kai. Mutta mutta... tavut on käännettävä... Jos tuolla on intialaisten seksiopas, on sen nimi game-setla. Voi olla tuo omega-sana sama kuin vaikkapa Comanche ... tai mistä sen tietää, Nadia Comaneci... kääntyy ympäri aakkosissa... takaperin lähtee lukemaankin silloin, vai kotiinko palannee... Huomen-oomen on siis setra sutra.)

Tri polis / re pali = 3 pieces/ kolme palaa. (Keanu taitaa olla vasenkätinen, ketzalcoatl, koska rystys-rivi on vasemmalla isompi... miksi vas.kät. on kzc? Se mikä näkyy tälle puolen, ei näy tuolle toiselle? Kun on aamun koi meille, näkyy lähes koko aurinko jollekin toiselle? Kokonaisuus, joka jakaantuu 2 puolelle, milloin missäkin suhteessa. Tarkoittaa älykkyyden jakaantumista jokaisella. Tai, jos tuo martial arts korostuu tässä, niin tarkoittaisiko, että vasenkätinen olisi hyvä taistelulajeissa? Voisiko myös olla auringon suunta vasemmalta oikealle: "Lähtee vasemmalta"? On vieläkin selityksiä, unohdin jonkin keksimäni.)

______________________________________________________


Understand = steady = imara = ymmärrä? = understand (imara < "steady" in swahili language)
(Hyvä ehdokas jumala-sanan edeltäjäksi: imala ?) Teotihuacanilaisten coatl paljastui hindin kielen ko atl :ksi.



Kuka asiat yhdistämään pystyy.

_______________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.