IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

VarjeluMaanantai 29.10.2018 17:41

Karot...
Los:sta katsottuna aprikoosi-3 tai persikka-5
Rougesta katsottuna punajuurenvärinen 9 tai keltainen 6
Ruosteesta katsottuna afrikan valkea kartio tai japanin 10
pork-ka-na
Olisiko lap:n vastakohta bor-mark /\ alussa, sitten lukee joko "2:n vieressä", "4:n vieressä", tai jos se on kana/hen, niin voisi olla vaikka elää maassa??? Ensin menee afrikkaan, ja sitten lukee "kana"? "/\ joka elää maassa"??? Nytpä muistankin sanan "polku". Sehän kuluu. Se on kuin onkin ehkä numero 3:n aprikoosin-oranssi kärki-kolmio, aurinko-numerossa 3. Poloku=kolop/kuuluup \/, sitten se kana, tarkoittaa joko elää maassa, tai sitten 6, 8 tai 10. On törryytetty torviin, ja siitä on kuulunut ääni. Aivan kuin Alpeilla, eikös? Minä kävin lähi-idässä, ja aamulla kun kaikki nukkuivat, alkoi horinan törinä varmaan aamu-viideltä. Mikä hemmetti se oli? :D Hana... se on honoured haudassa. Voisiko sana "porkkana" koostua näin mielikuvitukselliselta kuulostavista osista, kuin "NUMERO 3:N APRIKOOSIN VÄRINEN KUULUU-TUUTTI, MAAN PINNASSA" ? :) Vaikea tuo kana/hana. En tiedä mikä... voiko se olla kolmosesta vinoon ja sitä vastapäätä... 2 tai 4. Hanoi:n sanoin olevan 5..."kuuluu-tuutti rouge"... aivan hulluja... Ehkä kana tosiaan on "maassa/maan pinnan tietämissä", kana ja hana? Oranssi sarvi... olisi saam-alueen merkki, niin kuin myös pukki, reki, aurinko, kerma ja kärkikolmio.
Tätä "juuri-punaista" katsotaan kai punajuuresta käsin, englannissa, sillä viitataan 3:n aprikoosinväriseen tuuttiin. Jos nämä eivät ole näin, niin miten ne muka sitten oikeasti ovat? :D Jatkuu -->

Laitan bataatin 6:een, koska sekin on keltainen ja vedestä vinoon kuin bat-at, ehkä.

Punajuuri saattaa olla "PITKÄ"= bit-ka =beet-root, inkiväärin ollessa "EI-TANAKKA".

inki-vääri... <-- takaperin oleva knee paljastaa, että inki=2, ilma,taivas,sininen, pinta, iho, leipä, lepää, luft? lift? nostaa. Inki-vääri = ILMA-SFÄÄRI, taivaan kupu? EI TANAKKA, EI PAKSU? Siis OHUT. Inkivääri tietääkseni leikataan aika ohuiksi siivuiksi, se on väkevää. EHKÄ SE LAIHDUTTAAKIN ? Tästä seuraa, että joko pohjois-Eurooppalaiset ovat tanakoita, TAI, KERMA LIHOTTAA. Sekoittelin tämän jotenkin siitä, että kun hindin inkivääri on "adarak", ja tartun ensimmäiseen sanaan, anti-tanakkaan, jonka tuosta irti saan. "Ilmakehä" tukee tätä, tanakan vastaista. Lisäksi sana, jolla on kielto "a", on numeroa pienempi kuin muoto ilman a:ta. Voi päätellä paksun ja tanakan olevan 3.
Sen vuoksi inkivääri ehkä on Japanissa "zin-zaa", kun tuossa on sekä "sininen ansa-luuppi", iho 2 skin, ja "thin:ksi saa" sinut se.
Malaijin "atanak"= kiitos, tukee tätä obrigado-2:sta. Ahaa, hatara on sama sana kuin tuo ohut adarak ja kiitos atanak. "Ei-todisteita" on myös hataraa, kun uzbekin "darak":iin ("todisteet") lisätään a-kielto eteen. P.S. Erektiolääkkeenäkin käytetty tai kaupiteltu, ja siitä se yläilmoista puhuminen, ja kun samainen ilma on iho, niin mainostetaanpa inkivääriä näköjään ihon hoitajanakin. Lisäksi ilmasta tai paremminkin eetteristä saadaan "äty", meille tuttu sana, juoma tai muu, joka on väkevää.

Baskeilla on outo "danak": se tarkoittaa kaikki & Tanskalaiset. Ainakin googlen kääntäjä väittää niin suomen ja englannin kohdalla. Ohut kepeä inkivääri ei ole sitä, mitä kaikki & Tanskalaiset ovat. Vai verrataanko inkivääriä eettereihin? Nekin ovat kevyitä (haihtuvia narkoottisia aineita).

_______________________________________________________


Route/käytävä/owi Muistaa/remi Ohi Leveyspiirin... on kyllä epäilyttävästi kuin merillä liikkumista... jeti-taj jati-taj iati-taj ... IÄTI muistaa ohi leveyspiirin.... och/ik/jag/ja... "ja-taito" ... YHDISTÄMISTAITO. Voi olla lukemista, voi olla laskemista , voi olla metallurgiaa. nelos-merkin JA. Pannaan plussan merkki kun lasketaan yhteen +, joka on samalla varjelumerkki eli risti. 4 =
risti ja "kompassi"-numeroitten ja -sanojen 8 suunnan keskusta
+
ja
ia
ika
u-xi
ion, jon (muistaakseni myös tätä on 4, jonka-sanan puolikas, toiselle puolelle viistoon)
ruoste ja okra, maaliväri. Morsian ja Mars.
musta, murta ja murto ..........ja monta muuta asiaa. Musta vyö kai murtaa.
Sepän "juhlaa", kyhää ihmisille lukot numerossa 4 yhdistämis-taidollaan murtoa vastaan, ja sotilaille aseet. Seppä onkin 4, ei 1. I-zep uchi ich ia ok ik jag. Numerossa 5 on jo jedillä se miekka ojossa. Jos hän on uljas rohkea sankari, hänestä tulee 6, honoured varjelu-varjiero-mies, hiero. Ainakin 6:n haudassa. 10 ja 5 ovat sanan ja miekan numeroita, word ja sword, vaikuttaa siltä. Joku varmaan voi selittää, miksi...joo, ei tarvitse muitten selittää:... wort, se on aborttia eellä. Abort on 9, siispä bort/wort on 10= Sana ja saana, ruotsin wastu-bastu. Wortex sitten löytyy 10-pikkurillin saman käden peukalosta, kotilon suoja-kuori, ja mitähän kiertyvää se olikaan se 6, saattaa viitata hyvässä lykyssä kultaiseen leikkaukseen, muistaakseni se ainakin sisältää kuutosen, vaikka se nyt ei vielä sinällään aseta 6:een kultaista leikkausta, joka on tietty tarkka luku.... kai vainaja on mutkalla ruukussa. Enkös minä puhunut jotain päiväntasaajasta ja kiertymis-suunnasta...


JETI-TAI osaap ei-koskaan ruostu... jeti-taito seti-taito... Zeti-taito... onkelia, kaikki yhdessä... ankkuri... kaikki numerot yhdessä.. syöttitaito jakitee... kyllä onkkeli-kulmataidostakin saa lukutaidon, kun kääntää kul-tavun luk:ksi. Zeta/seto = kulma 7. Zatu-taito olisi sellainen 2 runu-loolu -taito, ei olisi jalat maassa. Bendumin asettamistaito... että tämmöttis. 4 taitta mita van, niin kuin rautaa, ja 5 taita mita van. War ja peace näyttävät olevan molemmat 5. "Taittaa mitä vaan...." 4 ... öö tuota... 9 punainen levä.... kun näin levien kuvat netissä, olikohan vuosi pari sitten, näytti kumman tutulta, origamia, kuin Suomen pinta.

Unohdin kirjoittaa Dor immer fas(ten), ja "Ora TIeDO"... italialaista "tämä kellonaika"-tietoa... olati alati immer, itala... safi-mer... uusi päivä kun on oikealla, niin pohjoinen on edessä... Kotitaloon osaap aina reitin... jetital osaap ei-koskaan ruostu... seti-tal osaap ei-koskaan ruostu. Seti-tal... kaikki numerot? Onke-tal... ankkuri-lasku... yhteenlasku vai mikä lasku se on... jetital osaap ei-koskaan ruostu... JETI-TAJ osaap ei-koskaan ruostu? Se on taj, se taL - espanjalainen LJ-muunnos. Se menee sinne se miekka eellä... se jolle miekan takoi, 5, niin se on se varjelu, heroidinen vai miten se sanotaan, hjeero bar-ielee. Sankari varjelee. "Edellä varjelee". Itseäänkin. Saattaa tarkoittaa myös jotain ihmisen edellä menevää, joista, etiäisistä tms, kerrotaan meidän tässä maailmassammekin.
Nämä ovat vaan tällaisia ideoita. Katsokoot viisaammat, mitä siinä lukee.
Löytäisi varmasti paljon, jos vilkaisisi paikannimiä.


Teotihuacanilaiset mielestäni laativat ovelan arvoituksen tuleville, näkymättömillä kirjoitusmerkeillä ja kuulumattomilla sävelillä. Samanlainen juttu kuin löytää lähettäjän valokuvia sekä tietoa hänen lajistaan, fysiikastaan, älystään, geeni- ja avaruustutkimuksestaan ja planeetastaan avaruuden pulsseista, joita oli 2+8 kappaletta.


Kun pitsa (6) luetaan taaksepäin, niin KAPPA KÖPA PISII PYSYY 1111 samalla tavalla kuin ASTIA OSTIP KIPPA KEEP(PA) 1111.
Tästä voimme päätellä, että pitsalla ja kuol... maatumisella/manalassa ololla? on yhteistä. "Ei vie paljon aikaa"(ehkä?) + vedetään ristin merkki päälle.


HAVAIJI TAI AMERIKAT, TAI MOLEMMAT, JOS sign-saina-jooga-silkki4 olisikin Kiina-Intia.
1: astip köpa kippa keep pysy bis biir maala an ank iku anu riipuk uksip / 6:
kupiri pisku wirkkuu pisto pista pirta piritu tapir kamara kumara tamara maraton anta antu- tuiku kuiku

2-7: IIRI MALI BENIN - LÄNSI-AFRIKAN AIKA
iiri sini se-tatu kennen ken who huu kuu leva lebä liebe - mali benin levätä lova love

3-8: SAAMESTA KREIKAN-YLI - ITÄ-AFRIKAN AIKA
\/ lek liuk rek suora rehti Rah ram sam kram krem cream
/\ en jaksa kirjoittaa. Se on aikidon ai, röykkiön kiö, kodin koesh, ja egyptiläisten pelien mustavalkeaa pintaa. Onhan tuossa valkea pyramidikin. Kunhan ei liene Michael Jacksoninkin sairastama vitiligokin. Mielikuvituksella voi nähdä miehen ja naisen, hormonien tasapainon ja tasapainottomuuden, ja heikon ja vahvan immunologian. Vahvalla puolustuksella varustettu vitiligoa sairastava afrikkalainen on iholtaan kuin shakkilauta.

4-9: EHKÄ TÄMÄ ON KIINA-INTIAN AIKA, EIKÄ AMERIKKOJEN AIKA?
Uxi-merkki, 4. Matematiikka, laskemista, kirjoittamista. Sign china? Jooga nirvana... irti sylki silkki.

5-10: Rau-HA HA-wai .... 5 ... tai ehkä hawai ei ole hawai vaan TA-wai ? "Waiha vaihta"... ha-tavu jollakin säännöllä tai säännöttömästi ennen wai:ta muuttaa wainaja-6:n hawaijiksi ja 1:ksi. Hawaijilaiset pysykööt numerossa 1, vasten wainajia. He siis ovat hyvin aleva/aleba/alieb/alive. 11 Anubis... haistaa kuoleman... No ilmankos he ovat kelkkoneet vainajansa Pääsiäissaarille, kun on niin tarkat nenät, että haistavat kuoleman kuin shakaali. Tai ehkä se ei niin mennyt. :)

5-10 SAARISTOINEN KAUKO-ITÄ, olkoon siis edelleen paikallaan.
(Tai sitten Hawaiji roikkuu kiinni esi-isiensä maissa, vaikka välissä on valtava meri, joka kyllä sopisi peukalon hangaksi, niin että Hawaiji olisi ykkösessä... Ehkä Amerikoista ei tosiaan tiedetty... ei kyllä uskoisi sitä. Ja tunsivathan Viikingit "Vinlandin", maailman sumuisimman paikan. Se on kudottu numeroitten ykköseen ja kakkoseen utuna, fogina, fånga:na, Hawaijin ja Irlannin väliin, jossa Kanadan pituuspiirit Vinlandeineen oikeasti sijaitsevatkin. Peukalonhanka oli viikingeille Atlantti, mutta se joka katsoo kauko-idän saarilta, on pikkurillin ja peukalon välinen suuri tila Tyynimeri, josta suunnasta löytyy Ha-wai. Minkälainen fånga-juttu lie odottanut sitten viikinkejä siellä sumuisessa Newfoundlandissa, jota Vinlandiksi kutsuivat? :) Tai vangitseminen tarkoittaa auringon 3 palikan yhteen loksahtamista. Sitten on atrak... ööh... "mistä rakkaus alkaa?". Atrak on kartalla siellä, missä on Irlanti, laajemmin länsi-Eurooppa. ...myrkyn vaikutus "HUUme" "2-me" syani siani sini 2 si-ani 6-1. 1Utu 1lumo 2lume 2huume 2atrak.

____________________

Varjelu & herkkiä värejä:
OkraRuoste PeachRouge CremSunAprikos AmetistiPunalevä

Kirjoitin vain valittuja paloja ja uusia löytöjä, enkä kaikkia mitä jo olin löytänyt. (4tartu + istukka on muuten nisäkäs, tai sattuu olemaan vahingossa noin?)

Ei lusko, vaan ruska, rougea vasten vinoon. Lusko olisi 4, koska tarkoittaa "irtoamista vastapäätä". En tiedä, voiko varjelu-sanassa olla savolaistyyppinen ielu= "edellä"? :) Eivät edes savolaiset väännä eellä-sanaa tuollaiseksi, mutta mistä sen tietää, jos Intian ja Suomen välissä eel muutettiin iel:ksi. Tulee vaas:ia 1 pykälä eteenpäin, ja se var-ielu-merkki, risti, sopii hautausmaalle, 6:een, tämän päivän malliin.



Eivät ole luulleet punalevä-ilmakehäksi... ajatelleet että se on sieltä veks. Tai jos vaikka aattelis että sinilevä tekee sinisen taivaan, niin toisaalla punalevä voisi tehdä punaisen ilman. :)) Tämän päivän tiedemiehet sanovat, että meidän ilmakehän happi on sinilevän tekemää tai oliko se että hapen määrää ovat nostaneet paljon. Siellä missä on ilma, tosiaan on myös sini ja lebä. Totta se on. Ei voi kukaan sitä kieltää. Vastapäätä on levata.

_____________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.