IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Tiistai 11.06.2019 03:27

3 VALKEAA TUULIHATTUA ovat todennäköisesti valokuvaajan huoneesta jotain valkeapintaisia valoboxeja. Mutta:
Ympäröikö neliöksi muotoillun kiven reunoja KIVEN SISÄLLÄ neliön muotoinen ruskea reuna, joka sulkee piirin nurkassa kuin käsi? Se osa taas puolestaan muistuttaa... Grönlannin 3,5km pitkiä Nukkuvia Kissoja ympäröivää reunaa, muun muassa... ja Putinin En-Ole-Nähnyt-Ikinä-Mitään-Vastaavaa -saarella olevia näkyjä... veikkaan että niitä on 2... jokin alkupihtipari... ei ole ihme jos porukka pakeni saarelta, jos jättimäinen matokäsi tuli haparoimaan löytääkseen kaksosensa. :D
_____________________________________________________


P.S. Se on kaira ylösalaisin, ensimmäinen helikopterin hahmotelma maailmassa. Keri-keiju. Ajatus propellin/potkurin tunkeutumisesta ilmaan kuin pora tunkeutuu puuhun. Siksi sillä on siivet. Porattava aine ei "kellu", vaan itse laite kelluu.
Viestinviejä? Keijujen viemiä viestejä.
_________________
Minut tullaan varmaan hylkäämään ranskalaisessa kilpailussa (jos kehtaan, osaan, tai jaksan osallistua siihen) - passini menee pois voimasta sunnuntaina, ja postitus tapahtuisi aikaisintaan viikon lopulla.
_________________

Mullon taas hyviä:

Merkuriuksen sauva =
Caduceus =

KERYKEION.

Ehkä se on PORA, KAIRA ? Niin, että nimi olisi ollut

KERI-KEJJON = keri-kellon = keri-kellun = keri-kellu

kieri- / keri-kellu.

Kun sitä kierittää, niin kas ihmettä: aine nousee ylös.


Sitten hakaristi, swastika, olisi tikas, jota pitkin was kiipeää.


I-rek olisi 3 eli kellu... keri olisi 8 ... i-rek-ker -manni
Was on wis (5) ja tika on 10. Pikkurilli.
Ehkeivät nämä numerot ihan sattuneet, sillä vanhastaan olisin laittanut kellun kohtaan 2, ilman kohdalle. Toisaalta uku 3 tarkoittaa jossain myös kellumista, muistaakseni.
"Akseli kiertyy", 78. Luulin että käärme on 3, ei se taida olla, vaikka afrikkalainen nokka-sanaa muistuttava käärme saattaakin olla 3. Jos käärme on ki-kiär, se tarkoittaa "vinoon kier:stä", joten kyy-kiär on 2, pettäjä, petäjä ja beettäjä.
Luulen kiinni iskeytyvän suvikelin lumen, nuoska-lumen, olevan saman kuin mikä afrikkalainen käärme on: nuocha. Jaoin jopa sen paloihin: 9:stä hyppy vinoon = nuor-ka 3. Koska se muistuttaa sanaa "nokka", on sen pakko olla /\ 3 eikä 5. 9:stä 3:een ainakin voisi kuvitella tarkoittavan "irtiMaasta 9 kiinni-tarttuu 9 RAju-kova 3".

__________________________________________________

Löytänyt vaikka mitä: Muna on TIETENKIN 3: koska a kertoo, että se on suun eli mun:n jäljessä. Pienempi numero on jäljessä, isompi menee edellä. Siispä egg ei olekaan 9, vaan myös 3. Käyttöohjeissa lukee jollain kielellä kielto, että får ikke ... (ei saa....). Koska 9 on nej ej öj ei nat not nit ... kuuluisi ikke myös sinne. Ke-loppu ohjaa sen sinne muna-kolmosesta, egg:stä.
Siitä seuraa sekava soppa: minä itche utchi läpi 4, siellä olisi ich-ik :n paikka, mutta se onkin muna-kolmosessa.
Numeroita 3 ja 9 yhdistää unkarin 3, harom, suomen hiiri 9, ja olikohan jokin hiru baskia, oliko se kaupunki tai jokin... paikka jonne kokoonnutaan on stad/stud, se on 4, läpi/suu. Hir nir niis on 9, nirhataan ja niistetään irti, ja niit liit liis -liitetään yhteen.
Ei-9, numero on afrikan ihminen, muntu. Se tarkoittaa vastakohtaista sanalle suu, mun. Muistuu mieleen, että kuuluukos ihminen muuten niihin "jälki-suisiin", joille suu kehittyi myöhemmin? Imene kyllä on enemmänkin se "mun". "Musta, imene, suu" .... kuulostaa iilimadolta. Ehkä sekä 2, ETTÄ 4 ovat ili-maa ... lisäksi se tarttuu kiinnikin, niin kuin 4:ssä ja 9:ssä on tarttumista.

Oval ei halua olla samassa paikassa kuin muna, vaan vastapäätä 8:ssa? Jos 7 on akseli, val, on oval silloin 8. Joo, val-o ja o-val ovat sama asia, val-sanaan liitetty o. Ne ovat 8.

Sitten on sellainen kumma juttu, että "minä olen apina käsi (tenier)" 5555
Napai voisi olla keskus/napa, 10, jonka vastakohta on iapan, 5.
"Paita" on ehkä vastakohta kädellä eli sillä tenierillä heiluttamiselle hyvästiksi, eli bye-ta, eli vaatetuksen yläosa, eli (ti-)kaapu, 10.

Korjaus: terä suomalaisena versiona ei ole 9, vaan on loppu-vokaalillaan matkustanut väärään paikkaan. Sen kuuluu olla ter, 9. Silloin nämä asettuvat kohdilleen: kirves ja vasara molemmat 9. Siellä on se massan tyhjä silmä, joka kirveessä on. Ha-mer on pyramidista eli 10:stä (jos sekään on oikein, olen aina pitänyt mer:iä eli pyramidia 10:nä) 1 pykälä taaksepäin. Ei ai nej nain not nat öj ej. Ja sera/zera/tera on 8, ilta. Myös zero asettuu kohdalleen, ja on sama kuin Tero.

ej, dej, - yö 9, päivä 2

A-mun sara antaa nimen vasaralle vas-sara - tai ainakin "Thorin vasarakin" viittaa siihen, että kolmosesta, jossa on aamun koi, tärähtää. Sara lienee vavistus, luonnon jyrinää taivaasta 3 ja jyrinää maasta 8.
Rasti ja kolmio, delta, ovat mär-ke, joka hyppää pyramidista eli 10:stä 4:ään. 10:stä voi hypätä myös mer-ki 1:een, josta mietin, voiko punainen olla savi, 1, alfa.

Ivalo tarkoittaa samaa kuin valo,8. Valo = vol-o = akselin7 edellä 1 pykälä. Valon eräät versiot, "valu", taas olisi akselin jäljessä, eli 6. Se olisi silloin se sama kuin san/ven/ben/ 6. (Jos roi onkin 3 eikä 7, ei "roiha" olekaan 6, vaan 2, ylös roihahtaminen.)

Läpi, itse, maa, akseli ...

Hor-sanaan, aika, pääsee kuninkaalla: Jos roi = 3 (niin kuin rex), on se takaperin ehkä hjor, 8, hor. Jorma olisi ehkä Hjor-na eli 3. Sekö se on se hornantuutti? Tuutti, josta hiekka valuu "aika"-sailiöön alapuolelle. (Aikaisemmin asettelin kuningasta 7:aan, mutta ei se taida olla siellä. Onkohan se 3:ssakaan... jos xer on sama kuin ser ja ter, on kuningas rex 4. Sehän onkin melkein kuin raksi rasti risti 4.)
"Hänellä on merkki"?! Mikä merkki hänellä on? Senkö kimppuun ei uskalleta hyökätä, kun hänellä on se merkki? Onko se kuninkaan merkki? Onko se risti? Mitä sillä on? Onko se tatuoitu? Riipus? Olikohan se ranskaa, sellainen maajalkaa muistuttava lyhyt sana, joka tarkoittaa, että "hänellä on merkki". Ajattelin aiemmin että taistelumestarin merkki...

Keru-bi ... siinä on hyppy 8-kier :stä taakse = keru. Periaatteessa kelu ... ainakin sillä on siivet ja se on kuin se kejju kellu. Kantaa 7-jousta set-bendum... ja häärii lov-liibe -asioissa, joita on numerossa 2, jota puolestaan bi:ksi sanotaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.