IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Kevyempi katsaus. Valkeista leväkuvista: 4 ei-keltaista kuvaa alhaalla mielikuvituksellisia fantasia-kuvia. Ylin keltainen myös. 2 muuta keltaista näyttävät tyypillisiltä leviltä = origamimaisia. (Ja Suomen maa jättiruseteilla päällystetty...)


(Merihevosen nenä olisi saattanut olla osuvampi kuin tapiirin. En muistanut minkä nenä. "Nyt se on pilalla se kuva, kun ei ole paras mahdollinen nenä siinä!") Tuli vahingossa tuollainen, että nenä haistaa kuparin nilviäisen verestä. Ei ollut tarkoitus. Liimasin vain kuvat, että miltä kivessä näyttää.
(Sanoivatko ne, että numerolla 10. merkitty ufo, siellä, missä täsmälleen samanlainen valkea mustasilmä-"haamu" kuin IOssa, olisi ollut pronssin värinen lautanen?)

https://www.youtube.com/watch?v=gZq13c3CJVU




https://www.valaisinliike.fi/p7901-universal-design-spot-s102-valkoinen-60-oranssi-ambu-4000k-fi.html


Metallisilla konejaloilla seisoo tuo kiekontekijä.

________________________________________________



Ehkä ing-land onkin Ring-land? Tietääkseni rinkuloita on aina 2 samanlaista... (niinkuin napapiirejäkin pallolla).
Onko reikäinen rötkyläkin etelä-navalla 4 kiven päällä, niinkuin Stonehengen pötkyläkin? (Rötkylä, ylinnä kaikista, näkyy ottaneen kontaktia muinaisen sienimäisesti vasemmalla olevaan tikru-suoraan.("lohikäärmeeseen"). Ehkäpä näky muinaisista olevaisista on vaikuttavakin, ja vertauskuvallinen. Ilman vertauskuvia, rehentelyä ja maitten välisiä sotia rötkylän jäljentäminen olisi huisin hauska tapa kertoa sanattomasti saavutuksestaan tällä pallolla. Jyhkeä, vähäsanainen ja painava todiste, joiltakin, joitten sitkeys tekee heistä jättiläisiä.
Outo kuollut elämä voi muistuttaa kävijää kuolevaisuudesta, kaiken muuttumisesta, ja hänen on myönnettävä, että voitonmerkkiä linnakkeestaan näyttävä olento oli täällä ennen häntä, hyvin kauan sitten.

Teotihuacanin hupiveikot varmaan sitten veistelivät käyneensä istuskelemassa pohjois-navalla merenpohjassa jäävuoren alla? Eikun eteläisellä navallahan he kävivätkin, koska Etelän Ristin kiveen hakkasivat valtavana urakkana.
...rem ket tek mer... ol oss ... :) join wis ... tunnel läpi ... seal mun - liis num ... plaah ...
Ei tiedetä, kuinka osasivat satuttaa maanalaisen tunnelinsa pyramidin alle:
_____/\_________________________________________Tästä, Kuun
________________________________________________pyramidis-
_______________________________________________ta lähti por-
____________________________________ porrastetut
____________________________________ luolaston "huo-
____________________________________ neet". Piirret-
_______________________ty etukäteen kaa
_______________________va portaitten mää
____________rästä. Mitattu
____________kaivumatkaa.
____________Pysytty suun-
nassa.Tiedetty
missä syvyydes
sä V_E_S_I on.

Jos piirtää etukäteen (tai työn alussa)
kaavakuvan sivusta katsoen, ja on mittanauha, niin tietää montako rappua jäljellä samanlaista, yhtä korkeaa, kuin on jo tehty.
Pelkkä mittanauha, niin tietää kuinka pitkällä ja kuinka syvällä on menossa. Vaakamitat pitäisi olla kai katsottu jonkinlaisella vatupassilla? Kun etenee luola, niin se ei saisi laskea eikä nousta, tai ainakin sen pituus pitäisi voida mitata oikeassa vaakatasossa. Ei voi ajatella mittaavansa suuntaa muulla kuin langalla (tai valonsäteellä?) Onko "naulakohdassa" jokin veneen näköiseen koukkujuureen vesirajassa päättyvä paksu kivettynyt kasvi/puu, jonka pinta syvällä on ollut vähän kuin ananaksen pinta? Näytti kuin olisi sellainen siinä.
"Matama-tikas", taitaa olla kirjaimellisesti.
Ainoa ongelma on, että riittääkö voimat, kaivaa puutapilla (matalia, ahtaita?) "huoneita"/tunneleita laavakiveen. Valona jokin kynttilälyhty tms.
Kai ne on tehneet jotain kaivuita ympäristöön aikaisemmin, kun kerran tiesivät tarkkaan, kuinka syvällä on vettä. Luola yhtyi veteen. Toisen heimon kirjoituksissa lukee, että "yhtyi veteen". Onko siinä joku viesti, siinä koko jutussa? Etelän Risti, etelänapa, ... yhtyi veteen... kuoli... luola... etelänapa ... kotiloita luolan suulla... Siellä on luola, tai useampi, etelänavalla. Jos he ovat käyneet siellä? Näkivät muitten merkit, ja tekivät sitten oman vastaavan, tarkan ja suuritöisen? Vai sama porukkako se jykälsi rakentaa muitakin muistomerkkejä? Kukaan ei mainitse mysteerin yhteydessä sanaa "kaivo". Voisiko kaivanto olla olevinaan kaivo, niin että odotettiin suuren vesisuonen löytyvän ja täyttävän luolat? En tunne kaivontekoa enkä pohjavesi- tai "vesisuoni"-asioita. Vesi jota löytyi alimpaan luolaan, oli muistaakseni myrkyllistä. Kukaan ei puhu kaivon teosta, vaan vain mysteeristä. Siten olettaisi, ettei kysymyksessä ollut kaivontekoyritys.
Heidän "Etelän Ristinsä", joka on luolan perän muoto, ja joka on etelään niinkuin koko luola eikös ollut, laskee horisontin alle, niinkuin sanotaan Etelän Ristin hitaasti siirtyvän horisontin alapuolelle etelä-Euroopan leveyspiirillä. Etelänristi on etelä-navan yllä.
Ketäpä tämä nyt kiinnostaisi, ja kukapa sitä asiasta kertovaa dokumenttia olisi mieleensä painanut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.