IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Perjantai 15.11.2019 19:26



Ainakin tuo vaaleanpunainen "kakku" kun laskee alas oikealle, niin sen kannalla on uusi valkea, korkeampi, siinä oikealla. (Ja: anteeksi: Lounaan suuntaa LASKIN 90 astetta ALASPÄIN.)
EIVÄT NE TAIDA OLLA NIITÄ KENGÄNPOHJIA. TAI JOS OVAT, NIIN ON KEHITYS LÄHTENYT ERILAISEEN SUUNTAAN. Miksei se voisi olla "sukua" Marsin "kengänpohjille". OLISIVATKO MUINAISIA KASVEJA?. Putkimaisia reiällisiä päitä, kuin Antarktiksella, ellei jopa "avautuvia kotiakin", kuin siellä? Toinen toisessaan kiinni olevaa "mehikasvia", kuin siellä. Rantatörmän alaosassa puoliksi taivasta kohti, maihin kallistuneina, aaltojen pieksämiä.
Mehikasvi Madagaskarilta: https://farm2.static.flickr.com/1873/44506701892_e5f3128daf_b.jpg
Mehikasvi, lähin muoto: http://antropocene.it/wp-content/uploads/2019/07/Coltivazione-Aizoaceae-800x445.jpg



__________________________________________


Sanatutkimukseen katseensa luo.
Entä jos numerossa 7 lukee sekä

set bendum= kosia,
match, ja
punainen?

Olen kuullut, että elämänkumppani pitäisi valita kuukautisten aikana.
Jossain on niinkin sanottu, en tiedä missä. Ei pidä aliarvioida esi-isiemme tietoa. Jaa että numeroihinko muka ei mahdu muuta kuin numerot - kyllä mahtuu vaikka minkälaista ohje-luetteloa. Ja niissä on niitä ollut.

En tosin tiedä, onko tämä nyt punaisen paikka, väilllä se oli 4. Pitäisi saada joitakin sanoja pysyvästi kohdilleen, jotta mikään onnistuisi.
Haparoivaa hyppelyä syventymättä asiaan. Minnekkäs se on lennellyt sekin muistiinpano-paperi, jossa luki "jälleennäkeminen"... maorien jälleennäkeminen. Tunneli, läpi, luola, ... ja sitten on suomen tuura.

Tuurasta saa turattua sellaisen, että 2=zur, 3=zuroh, 8=horuz.
Siitä seuraa, että 7 on ruz. Joka on punainen.

Kumpiko se on oikeampi kesä, sommar vai summer ? Onko so-mer sama kuin ho-mer? So-mar sama kuin ho-mar? Jos sho-mar ja sa-mer on sama asia, voi se olla 3. Silloin saamme tietää tärkeän paikan, mer:n paikan, joka olisi 4. Ja kuinka ollakaan, nelosessahan on mer:n eli pyramidin kuva; delta. Minä kekkasin, että neljä ei ole ehkä ollutkaan [neljä], vaan mer:n mukaan ner/nel [NEL-O-ZJA]. Se lausuttaisiin kuin ruotsalainen sanoisi neL-cja. Nelo kuulostaa kuin sanoisi korostetulla L:llä että neL. Tämä nyt voi olla joko huuhaata, tai totta. Swahilissa näkyy olevan nnee, ja unkarissa neech. Hetkinen... päästäänkö unkarin neech:n kautta niislitsan lähelle sanaan niis? Näär neer niir niis nees neer.... Nelocja olisi "nero:sta 1 taakse", baskimaisittain sa:ta käyttäen. ..."Vettä lähellä"... /\ nero neer ... totta, Teotihuacanissa on pyramidin alla vettä. Laittaa merkki kulkijalle autiomaassa, vedestä. Ennenkuin joku nero keksi, että sen merkin sisällä on paras paikka jos haluaa säilyä melkein ikuisesti. En tiedä, kuuluisiko seuraava sana, jos viis olisi vesi, yhdistää lähellä-sanaan...
Deltan väitän tarkoittavan "sidoksissa", = taaretu. 4 on siis "lähellä/sidoksissa", ja 5 on mm. "viis yhteen toive prayer" - vaikuttaa rukoilemiselta.

Katsoin Troija-elokuvan pari päivää sitten. Jos hakee sanan trojhu, joka säännön mukaan on sama kuin Troia ja troiha, niin se paljastuu hindin talvi-sanaksi. Oletetaan, että troi=3. Trojhu on silloin 2. (Siitä seuraa, että 7=kesä. No onhan dalwi takaperin i-blaad...) Troisa kylläkin puolestaan on troikka ... -sa on ainakin baskin kielen se sama -hu/ -a/ -ha, malagasyn kieltä Intiasta on se sellainen troikka, joka kuuluu "troisa". Roikkahan on useampi, kai 3?, peräkkäin.

Mitenkäs se kesä meni numeroon 3... Jos miro= katsoa ja silmä (espanja), ja sen paikka olisi numerossa 2, niin arvatkaapa mitä siitä sepitin: tämä on hyvä:
miro silmä silimä chilimä chylymä kylymä dalbi mar ... routa ruuz-ta ...(en tiedä, voiko routa olla ruuzta/rusto/rusko/rusku... Rusto on liukas, ja jää on liukas... ice on liukas. Rusko voisi olla aamurusko - miksi se olisi punaista vasten? Samasta syystä, kuin viis on riimu, mutta urim on kuitenkin wish? Aamurusko voisi olla punaista silmää vastatusten, kylmä sininen silmä, vaikkakin aamurusko eikös olekin punertava? Ja kuuma punainen silmä valaisee ilta-seitsemän kosinnan?)

Sitten miir myyr menee läpi, tuura zuura, 1:stä 10:een, ja siitä tulee myyr-ä ... Ehkä? :)

lounatuuli kertoo, sitten kun jaksan turata ruudukon.

... yksi käännös Sumerin alueelle, jota kutsuttiin nimellä "matsu meeri", on: "hunaja-kenno" ... En ole kyllä tarkistanut... uusimman mer-sijaintini mukaan meeri olisi 9. Oho, määri = voitelu. Matsu määri = vuoan voitelu. Heh heh, olisipa se, jos Sumerin nimi olisikin tuo. :)
Matchu määri ... muotti määri... kuulostaa hieman kalibroinnilta ... Tai mantereiden reunojen sovittamiselta yhteen... ei kai... ja vuoria ei kai kukaan merenpohjan hautoihin sovita? Kaava ja muotti kuin Jin-6, joka matchää 9:ään. Jospa se on jiniin ja jangiin liittyvää? Maitten liittymä, 8-3? Ruoka ennen jälkiruokaa, 8-9?
Ok, en jaksa enää salailla asiaa, että 6:ssa lukee sapluuna ja valu.

Jos "ruas-piikki" olisi... öh, ruas-pii, niin suas-piikki olisi suas- eli saas-pii ... joka voisi olla ongenkoukku... Sas-pi = baskin 7. Ehkä ruas-pii on sama kuin rose-pii?... Sitten otetaan suas-pii, ja kiivetään sen avulla vuorelle, jonka nimi on Ever Est.
Mikä se saspi oikein on? Jos se on harppi? Sillä voi set bendum, ehkä. Tai se merillä käytettävä väline... Tai "saa pyytää", niinkuin että "saa pyytää vaimokseen". Ennen täysikuutako se pyytää? Vai sinnekö se menee pyytämään polvilleen lampaan paskaan, latoon, jonne neito on heitetty kuin koira? Saa pyytää yksin... saa bee alaun? kaksin?, ennenkuin kuu on täysi? Ennen pitoja, jolloin onkelia, kaikki yhdessä? ... ehkä se on 17, eikä 7, kun saa pyytää kaa ... Fit pit match, sa pito = fit/match ... yhteen sopivuus ... kaa, perusta ... matchu... ei sovi, ei sovi kun on samalla muotilla valettu? Sa-pi-laun-a. Epä-sopiva. Kuinka sapluuna on epäsopiva? Siksikö, kun kakku on pienempi kuin vuoka? :D Vuoka levenee ylöspäin. Sopiva on kuin lieriö, match, fit, sa-pito. Macho, kakku ei tule ulos.
Wuo-ka, 6, tulisi sanasta puu, 2, pou, bou. Hypyllä vinoon, ka.
Ai perkule, nyt on virhe: jos sa-pito-ka on 7, silloin sa-pito on 1 tai 3, ja pito olisi 2 tai 4. "ylisopiva"... no onhan siinä se pyramidi, jolla kakku ei onnistu... samalla tavalla sas-pi olisi 2, vaikka baskeilla se on 7. Jos pit on kuoppa, on pito 2. Sa-pito = 1. Näin se on. Sa-pito-ka =7. Pi=7?
Muotti, sapluuna, on kaava. Se voi olla kultaisen leikkauksen luku, jonka sisältämää kuutosta ainakaan minä en voi olla muistamatta. Tai sitten kakku voi näyttää kotilolta, niinkuin kahvikakut kierteisiä ovatkin. Ja kuutos-luku on. (Ellei sapluuna ja vuoka olekin 1, jos kuunnellaan cebun 7:ää eikä baskin 7:ää. Sama kuin 1:n kuoppa, kolo, ja läpi-tunneli. Jos vuoka muuttuu 1:een, muuttuu puu joko 7:ksi tai 10:ksi. Kiinalainen 5:hän taisi olla kuin puu: wuu. Vettä ja buu ja palm lähellä deltaa ...)

Mukavia juttuja ratkaistaviksi.

_____________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.