IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

matchu meeri & Green outKeskiviikko 15.01.2020 22:33

HORNA ON PUNAINEN, JA SALAMA ON SININEN. (Jos ruumiin säilöö hunajalla, niin sille tulee hour no ?) dream... kangastus... ei ole unta ... nir-va-na ... ei oikein mitään järkeä... pelkkiä kepeitä ja kauniita ajatuksia ikuisuudesta ja höpinöitä matematiikasta ( - jos yrittää tavoittaa jotain faaraoiden Egyptiläisten aivoituksista. Paitsi että se on kyllä totta, että sekä muumiot että pyramidit oikeasti säilyvät kauan ja tekijät siten tavoittivat ainakin meidät tai "ikuisuudesta" saavutettu jo melkoinen pätkä).


___________________ 3 uuni (onko tämä muka u-ni :n paikka?!)
___________________ 3 mur-a u-uni uuni=8:n,uur:n vastainen...
___________________ 3uunin hor-ni _ 4 uni ______ 5 unio
____________________ HOUR NO
1 horn-a ___ 2 horn ___ 3 hor-no ___ 4 SIENI? ___ 5 VERKOSTO net niit
1 zuorn-a __ 2 zuorn __ 3 zuorn-o __ 4 nousee ____ 5 solomu salama connect
___________2 jour? __ 3 giorn-o ___ 4 HERMO ___ 5 VERKKO connect
1 juur-a ___ 2 juur ____________________________5 raiteel, liis
1 root ______________________________________5 sini

6 luu ______7 kapi/main
6 SARVI ___ 7 PÄÄ _______________9 tuhka? _____ 10 car-rot
6 a-sti Limi ___________ 8 time ____ 9 multa ______ 10 wara
6 Jäämeri? ______________________ 9 murta _____ 10 siiL, siin-i-NEE
____________________ 8 kulmaa __ 9 silmätön
____________________ 8 ha-ni ____ 9 kudottu,teet _ 10 kaphu
_____________________________________________ 10 ti ka pu
_____________________________________________ 10 de kap-u
_______________________________9 uni-ko,o-pi-um ?
Onko opium-sanassa outo versio ku:sta = ko:sta? um=muu(n) ?


Jos on neulottu, niin on miljoona silmää... eikös neulomiseen liittyvä sana ollutkin birjoona. Piir jono? Liis yhdistää lukea ja kirjoittaa. ... "Kaksi kantapuuta - biljoona silmää" .... 2 vaakapuuta: piirtää jonon väliin ...
Kudottu 9 on silmätön kuin olmi 9, ja teet niinkuin punottu ja teet niinkuin foinikialaisten 9 kirjain, sekä suora ret niinkuin 4. Ehkä fenix joka suoraan 4 ylös nousee, voi olla kudottu 9 (eritteestä9 ?) Neulottu on pelkkää silmää, ei suoraa lainkaan.
Jos Jäämeri on 6, on horna Sahara! Mitäs siitä seuraa: sa-hara = harasta 1 taaksepäin, eli 2=hara, johon numeroon voi sijoitella atrainta ja atri:a. Se on myös väli. Ja valley. 2:n välissä. Sana "Hara-pa", sen pitäisi olla 4 tai 9. Jos se on harawas harava, sitten se olisi ehkä 8, harva niinkuin rare. Hetkinen... SIINÄKÖ ne silmukat ovatkin?!! Minä luulin että ne ovat jossain niinkuin verkossa!

Harawa, ixi birjoonasta, kan, ... valo ... nirvana... [harwas negi ixi kahtena ja kaxi ihtenä... mitä... migä helmeedhin thelmeenitön?...] ... imara ...


Pää-, keskus, sydän 777 <-- senkö takia Teotihuacanin kaupungin keskellä olevan pyramidin kupeessa lukee 777 ? Lukee siinä muitakin numeroita, mutta nuo lukevat ainakin, kuvana.
Jos 7 on val(=akseli) ... siitä seuraa, että 2=laakso=väli. Siitähän taas seuraisi se, periaatteessa, että 7 olisi jokin iso vuori ??? "Keskus-vuori" ??? Mitähän Machu Piccu mahtaa tarkoittaa? Onko sarvi-vuori kenties? Machu on siellä, jossa juuri sanoin sarven olevan. Kierteinen kuin 6:n kultainen leikkaus. Piccu viittaa pi-ku :uun, Piin vastapäätä olevaan. 1:llä heittää. Ei heitä, jos pi = bi. Silloin se olisi sarvi-vuori, match-u bi-cu. (Jos valley on vuoren vastakohta.) ... tai "Value-bäälli-kö". Ahaa, päällikkö = valley-kö. Huippu.
... päällystö of the hoot ... hoot sia annaa 666.


______________________________________________
Lähdin tuosta 3:sta liikkeelle, ja jätin siihen oudot ideat, jotka valtasivat 2:n alankin, ja joilla, tässä 3:een laitetuilla asioilla, ei välttämättä ole paljon tekemistä 3-sanojen kanssa. <-- alleviivasin, ettei kukaan rupea väittämään, että paskaa puhuisin. Mutta aina löytyy jotain uutta. Muistaakseni kaivoin Intialaisen tulenjumala Agni:n innoittamana kerran esille knii liik leek liiku -sanoja. Akseli Liikkuu Irti = 78. Etunimiä ja paikannimiä välähtelee koko ajan, jos näitä kaivelee. Uusimpia Aino 2, Iimil 3, Emilia 2?, Emili3 ?, Mirja 7?, Onerva 4 Sophia7. Intiaanien nimeämiä osavaltioita helposti putkahtaa esiin. Ja Suomen paikkakuntia. Ehkä on sattumaa, että 3+8:n voi lukea: "Kuluu pitkä aika Kuu irtoaa" ? Voi lukea myös 8 valo lyhyt aika 3 pitkä matka. "Matsu Meeri" on kuulemma Sumerin maan nimi... Kappas, tuossa on virhe: 7:ssa pitäisi lukea BII LAUNA, eikä BII ALOUNA. Launa=aloun. Launa on lunasta taakse askel. Baskien tekoja, laittaa "taakse-A" keskelle sanaa. Lukeeko 5:ssä, että ZIR-TA POWER... ällistykseksi siellä lukee vaikka mitä. 8:ssa on hyvin vanha UAPAA AIKA, joka myös tarkoittaa vapaa-aikaa. Ihminen on YARDanut kauan. Kuvasta näkee, miten sanat avaavat ikkunan hyvin kauas iltanuotiolle. Hassua... 1, 6 ja 10 voi näyttää jopa siltä, niinkuin olisi ratkaistu perimän salaisuudet jo kauan sitten. Eivät he tyhmiä olleet, vaan kaikkea muuta.


saattaa olla jokunen virhe... kyllä ne siitä vähitellen karisevat ... Afrikkalainen "kaikki yhdessä", on-ke-li-a, 8 ... siitä seuraa, että enkeli on 9:ssä, samassa kuin salama. Angel taas menee 4:een, tulilinnun ja kuninkaan numeroon. Samalla kelo=10, ja kela/kerä=8.
Minun pitää tsekata sanat valu value arvo laatu latu ... <-- 2 viivaa, niinkuin nurkissa alkaa olla.
1 & 6 = 2 kaarevaa. 5 & 10 = 2 suoraa. Kuka teki hienon? Tarkoittaako 1-1 onu-bis varmistusta ? Kuka teki hienon? Miten tuli hieno? Nurkissa on elämän peruspilarit. 1-5=kädet. Sisäelimiä on ainakin 3:ssa ja 7:ssa. Jos 7:n bendumin asetus liitetään 2:n silmään, saadaan taittovirheet. Jos 9 liitetään 2:n silmään, saadaan sokeatäplä. Jos 4:ssä on hermo/nerv, saadaan 3+4=akupunktio (pii-nerve). Jos 2:ssa lukisi "hukku", ja 2 olisi silmä, niin eikös nimenomaan silmästä näe, jos kuollut tukehtui? Onu-bir tutkii... kuolemansyyn tutkija. Tai se on anubis, mutta se "onubir"... ois 1-1... uno-ha... onu... uno... onuh-bis 45 ... paikallaan asti, unohtaa asti, vanha asti ... anu enu inu - bis, maa-ala maanviljelys maa +5 (tai 4) ... voisiko se olla muuta, joku ihmeen aahnu... semmonen koiran nenä jokin ... vanhat palat koota asti-limi ...456




Näitä linkkejä ei kai saisi laittaa. Poistan kohta.
Tämä kartta vaatii kokonaisuuden hahmottamista samalla kun näkee osia. Tässä on Lego-elämän "Matrix"-pinta. Sen yläosa on koillisessa. Sinne osoittavat kaikkien alustojen, maljojen, ammeiden ym kengänpohjien päällyspinnat. Ne eivät osoita tänne laisinkaan, vaan näemme ne sivusta.
Eläviä lentokoneen hylkyjä, joiden lampunhenki-häntä kasvaa kiinni vasemmalla. Ammeita, joitten lampunhenki-kanta kasvaa kiinni vasemmalla. Merihevosia, joitten häntä on kiinni vasemmalla. Kaikkien "päät" osoittavat oikeaan alanurkkaan. Yksiköt lienevät jonkin lajin "nukkuvia kissoja". Ovatko ne hyvin alkeellisia, kun ovat niin outoja ja oudossa asennossa? Australialaisten riemuksi, kuvassa on oikealla yli puoli kilometriä pitkät "anomalocariksen" valkeat pihdit.
https://www.google.fi/maps/@64.0198822,27.8148804,2090m/data=!3m1!1e3?hl=fi
MINÄ TODISTAN TÄMÄN VIELÄ, MITÄ EDELLÄ SANOIN. Ne näkyvät, mutta onko kukaan katsonut???

Siinä on ylinnä kirahvin päät, niiden alla on harmaa pöllö, .... :) Taitaa olla itse anomalocariksen pihdit tuolla alimman pikkukuvan alareunassa, valkealla yksiköllä: Pihtien pituus näyttäisi olevan yli 200 metriä. Tämä on kauhistuksien dino-puutarha. :) Ei se ole kuin elävää maata. Kantsii lukea kuvaan kirjoitetut tekstit, ettei luule, että minä hourin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.