IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Maanantai 12.10.2020 07:22



Ajattelin, että kolossa saattaa asua, seinät mukaan lukien, hämähäkin kaltainen punalevä, niinkuin siinäkin taannoin näyttämässäni kolossa. Ja että sillä on asuinkumppanina eläinmäinen musta sieni, ja että ne saalistavat yhdessä ja virittivät ansan, jolla kippaavat saaliin itselleen ... tai että musta olisi osa sitä "hämähäkkiä" ... mietin jopa, että onko tursaalla noitten geenejä ja osa muualta... kun ajattelen seepian olevan melkein suoraan tuollaisesta pesästä irronnut pallukka.

Samanlainen kolo se on joka tapauksessa, kuin se aiempi helakanpunainen oli. Hämiksen pää on kolon yläreuna(ssa kiinni), jalat samoin, mutta syvemmällä kolossa pään takana. Tämäkin on punainen, vaikka asiaa ei varmastikaan huomaa juuri mitenkään, sillä jouduin "virkistämään" muuten aika selvää kuvaa paljon, että sain mitään väriä näkyviin. Peittynyt tuhkaan tai saasteisiin, en tiedä mihin. Kolon muoto tässäkin <> salmiakki.

En ainakaan kättäni tuonne laittaisi... mutta mielenkiintoinen elämän ihme on. Näin jossain kuvassa samanlaisen pallukka-asetelman, kuin on kolon reunat, mutta vihreänä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.