IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Tiistai 10.11.2020 12:13

Kaadetun kolmosen päällä seisova kolmiopää:

3:n kuva = ruaspiikki = raspi = 5
Raspi ipsar epsil-on... raspi 5 - ipsar 10 epsil 10 epsil-on 5.
Eds-ste 3-8 (reunakivi) ... 3 atrain atli - 8 ilta zera terä
5 rids 10 har Richard
5 rah 10 har
5 roh 10 hor
E 3 trai -- 8 iart yard hjärt
... hmm... olisiko tuossa tarkoitettu TRI-ANGLE ? 8 kaikki yhdessä ONKELIA ?
Voisiko foinikialaisten 3, gimel, tarkoittaa jotain niinkuin kimmeltää, HELISTÄ, TRIANGELI ? Se on sekoittunut deltan kanssa, mer-ki?

Nyt tiedän. 3=10 =tin. 10=kaapu, yläosa. 3=yläosa.
Iard:n ja yard:n(8) vastakohta = draaj. 3 on siis ollut draaj.
Katsotaan välillä naiseen 2. Jos se olisi Troi, (ja 7 Roi), olisi 3 trooi, trooj.
3 on siis trooj traaj treej. 8:n maa-sanakin selviää että se on jollain kielellä ollut joort (yard).
Kun yläosa, 3, = kaapu, voisi se myös olla tröija/tröije, villapaita.
Ja 3 onkin tsekin kielellä troja.
Mikä on gimel, gamma ?
Gimel kimer kamer, kamor, komor, komol, kolom, tie, matka, sidoksissa (aikaan?) tartu taaretu taareta terta telta delta merki kimer kimel gimel.
Sidoksissa (valoon? 8)

Seisoo 3-jalalla ukko kallioon maalattuna, pää on triangle.
Hänen jalkansa ovat joko atrain-kolmipiikki, vuoren harja, irt irti, joort juur, tai ruaspiikki raspi 5...
ja päänsä on merki kolom delta, trööj tröje yläosa tin, 3 eli 10. Ylevä, tietävä, oppinut ja laskutaitoinen. Kolmiopää voisi olla kettukin. Voisiko KOLMIO olla 4 box fox? 4:ää tarkoittava "keturi" ei kuulosta ketulta ihan... (se vaikuttaa siltä kieleltä, jolla 8 on zuri tms.) Paras paikka ketulle on 2. Se jättää 2 jälkeä. Ehkä se piirros tarkoitti, että jättää 4:n jäljen sijasta 3? ja siten on kettu. Koska peittää jälkensä osittain. Se on sitten vanha kettu, kepin kanssa. Niinköhän tuo kallioihin maalaili? Entäs jos sillä onkin sellaiset palikka-kengät... Varoituskolmio? Luurangon kuva? Pelotus?

VAI oliko hänen nimensä Richar, VAI lukeeko siinä vain "reunakivi", VAI näkivätkö he humanoidin, VAI onko merkki vai ihminen harjalla seljänteen?
3 "vanhat unohdetut savi kaiut". "Muistaa juuret atrain atri 2 taniar tenier kämmen 5 raspi ruaspii harava hara 8 iart joort"
Nam UAT 5 - TAU X man ihminen henkilö 10 tin 3 triagle.
Hmm... voi olla, että foinikialaiset ja roomalaiset pitivät 10-vuotiasta henkilönä ja aikuisena silloin kun tämä teki kauppoja tai oli vastuussa rikoksistaan?

Pää main mein neim

...noh, ainakin yritin. Jokin juttu siinä on, siinä kuvassa. Hahmon vartalo on ranka. Ehkä se tarkoittaa pelkästään kuolemaa, ihmisen kuolemaa ja ihmisen jäänteitä. Jos piirtää sen, niin käsittelee kai omia tunteitaan, näkemäänsä kuolemaa. Voihan se olla, että kolmas jalka on lisätty lopuksi/tavan vuoksi, jos piirtää niinkuin lapsi. Eikä hän ollutkaan "matematiikan nero" tai muu sellainen. Ehkä piirustaja oli lapsellinen ja teinimäinen, tai, ihminen voi jämähtää vetämään samaa tikku-ukko -viivaa jos piirtää harvoin, eikä ole minkäänlaista taidetta mallina. Joissakin Suomen kalliomaalauksissa herkkä viiva kuvaa tarkasti hirven ominaispiirteitä.


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jos 2 olisi läpi utsi ulos (ja 7 siten ko-uros, mies), niin tästä voi sepittää vanhoja numeroiden nimiin liittyviä sanoja, jotka olisivat jotenkin että

1 Archie aatsi uutsi
2 atsi utsi
3 tsi etsi itse ek ik zielu
4 sotsi tsoi otsi ziel
5 otsiel oksiel (oksilla oksien?) (aksiel aksel askel skel pala para?)

1 chi-hu-a, hu-a-chi
2 chi-hu, hu-ski, tsi-sa, tsi-su
3 e-tsi, e-sti, stie, tie=kolom,kulum
4 tie-si, kulumo (van-ha vaak rau-ha vaka viis-as) etsiel estiel
5 haistaa

lom... olisko pellolla raatamista, ennen lomaa, levata? Voisi olla sitäkin, mutta on ehkä sama kuin lume lumi lum ... (eksi etsi itse oma kulumo lumesta ... valo kuluma ...että missä aurinko ...)
Tai ehkä lom liittyy siihen, kun P P Petelius mutisi jotain "valtavasta pilven lonkareesta" ... että lon lun luna... olisiko jonkinmoinen jaettu osa kokonaisuudesta? kun osat ovat yhdessä, ihmiset ringissä pitoja pitämässä ankeriia onkelia, ympärille kerääntyneinä? to be luna. Siitä askel taaksepäin on olla privaatisti, be aloun, be louna 7.
(Sitten voisi, ehkä, joku (niinkuin minä), muka, löytää ohjeita mereen liittyen, niinkuin että ei ui, = öj /\. Tai että jos "kupu" polttaa nahkaasi, niin kusta siihen ... se oli että parempi virsta 8 karttaa ... virsta 8 hjaard ....)
(Eikös metallin valussa käytetä savea? Ainakin ovat pari, mutta kyllähän laava maata on. Niitä samaan liittyviä vastapareja on, niinkuin verkko ja vene. Verkko on harva, ja vene on tiivis. Verkko ja salama = yhdistetty, ne ovat 5. Vene eristää kuin tin, 10.)

Sitten on muutakin kuin "alapuoli beetto kulum tartu yheen".
Kyhäelmä samasta, 12345:
Tat two pi for hand
Tat gib ob taartu hand
(tämän jälkeen tuumailin myöhemmin, että tat olisi 10... missähän se ta oikein on... at luona... vai onko se -lla ennemmin... luona luokse luota ... joskus väitin luo luota olevan 7 2. Entä "ruota"... RUASPII... E .. edge ... selekranka, kalliomaalausten ukkojen jalat. Piirsivätkö he kallioon ukkelin seisomassa E-kirjaimen päällä, tai E-kirjain toisena päänään, vähän niinkuin E niinkuin end? Tai kallion reuna... ruaspii... 4 ja 5, harava, harva ... eds ids reds rids ... ridge selkä selänne harjanne harja. Harja harava ruaspii selkäranka. Ihminen seisoo haravan päällä. Ihminen seisoo harjalla seljänteen, oksalla ylimmällä. Ruaspii, ranko ranka. Kuolema. Tai 3 jalkaa... ei ihminen eikä eläin? Toinen pää, pyrstö... pyrstö on kuin harja.... perseensuti... Toinen pää on kampa... (silo)pirta.. ja toinen pää on atrip(olis)... E yheen tarttuu taivas ja maa... ihminen harjalla vuoren... 3 jalkaa... 3:lla kukkulalla... ja naamansakin on kolmio. Kolmihaarainen... atrain. Atrain alla, niarta päässä. Taniar päässä. Värjääjä? 5 Tenier päässä, kämmen. Kallio- ja luolamaalaus, kämmen ja värjäys. Teint 4 (t)niet 9 Ei. Tan 4 not 9. Daniar ... Danial... Epsilon E yhteen vuorilla - niarta kaukana kauaksi päässä. Yhteen 3, erilleen 8. Roh 5, hor 10. Rah 5, har 10. Rich-har E5-10 ... harjanne-ter ... 5 käsi 10 ter.... 5 tervas 10 haj! Eskie Eikse... 5 UAT TAU 10 henkilö. Atli 2,3 - ilta 7,8. Raspi ipsar epsil-on... raspi 5 - ipsar 10 epsil 10 epsil-on 5.

10 9876, jos 5 olisi "et" : Etkö zina osa ouben door? Etkö zina osa takapakkia muato?
(5 ON monesti sama kuin 1.)


__1_____2_______3______________4_____________5____
ala __ oJen/tu __ on-tu __ for/iJen-tu hamastu__ unt ant hand

im__ ta-kaise__ on/pinta/hamara__ iJen/hamar/öj/hamartui__ ten(a)?
_6_____7__________8_________________9_______________10


Öj hämärty, mutta niin hamartu hamaran paikkakin... Hamarahan on ... öö... tasainenhan se on!! No sittenhän se on oikeassa paikassa. Vai olisiko "hamara" :n paikka samassa kuin ilta, 8? Maan ~vaaka pinta. Kamara siis.
6 paikallaan istuu, 7 liikkuu
8 tasainen, 9 terävä


ines4? ela2 illa7 ades8? abla9? alla3? Nurkat ainakin poissa symmetrisesti ...
Näitä yritin etsiä tuossa aiemmin, taulukon omaisessa "ala ojentu ontu..."
(Ontu muuten on vastapäätä sitä keel-kiiliä. Ehkä se on oikein?!)

At, luona, sijaitsee numerossa 2. Antaa, elämä, rakkaus, äiti, na=luona.
At=2 ait=7 aiti=2
Isä olisi kaiken järjen mukaan 7, mutta i-sa on kyllä 2. Esa=7.
Mad-er mud-er = madel mudel, ja tarkoittaa, että edennyt pitemmälle kuin maa ja muta. Syntynyt siis elämä, savesta1, alfa-langoista, joita on 2. Niitä alfa-lankoja on kyllä kaikessa materiassa, ei tarvitse minnekään edetä. Alfan kuva on pesä, josta lähtee 2 lankaa eteenpäin uutta pesää kaartamaan.

Ahaa, oxsen(taa) ojentaa, 2, kun ei saa ilmaa, 2. Sydän 7 ilma 2.


_________________________________________


Musta karvatassu häikäisee meidät auringolla tässä kuvassa.
Oletan, että kuvassa näytetty sieni sisältää myös tuon kasvien lomassa piileskelevän mustan? Se ainakin on asettunut/kasvanut symmetrisesti vaalean tupsun taakse. Jotain seittiäkin on venyttänyt, tummaa teippiä. Otuksen kaareutuvia kynsiä tulee kummaltakin puolen tänne päin. Päältä mustia, alta kai lähinnä lihan, ei vaan ihon, värisiä. Eikös olekin mukava matomainen olento... piikkejä reunoissa... sitä luulee mustaksi tyhjyydeksi. Sukua Leppävirran saarten ympärillä oleville mustille mutkuloille. Ja niille puuhun kiipeäville mustille, jotka sulautuvat runkoon, ja putoavat kohta maahan. Kai homeillekin. Hyvin hauras, taitaa olla. (Ehkä ammoniitillekin) Enhän minä mikään asiantuntija ole - mutta musta eliö ON kuvassa.

https://scontent-atl3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/sh0.08/e35/s640x640/91551087_3718991971506099_2364717060943357574_n.jpg?_nc_ht=scontent-atl3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=103&_nc_ohc=F61Wkwfs3vwAX-xYA69&_nc_tp=24&oh=bfa14c3ef0e134c48e29379de857a292&oe=5FC48CDB


__________________________________________


(Sienet muistuttavat merisulkia varsistaan, ja viherleviä varren alaosasta. Näillä sienillä on yleensä varsi.
Muistuttavat montaa muutakin. Koralleja.)
Ne eivät ole taikasieniä, ne ovat taikurisieniä. Toinen vartijoista ratsastaa karhukais-sieni-mureenalla, ja 2 hitsaa jotain. Eikä kukaan ole huomannut mitään, heidän maanpäällisestä tehtävästään. :) Muuttavatko ne oikeasti nuo puunlehdet jonkin elävän pinnaksi? Ne on kohta valjastettu ihmisen käyttöön, nekin. P.S. Katsoin kuvaa tarkemmin, ei NÄY lankoja puunlehtiin, 0-1 vilausta sellaisesta, eikä niillä niin paksuja lankoja olekaan. Mutta ei se mitään, saattaa niillä silti olla näkymättömiä lankoja, joilla otetta ympäristöön.


____________________________________________________
Joitakin virheitä noissa sanoissa scarabee-kuvassa.

Skarabee. Ääni. Heinäsirkka, sydämen ääni ~elossa =
current. Korento ~ perky = terhekka ~ köli = keel =
kobilica = sarantsa = heinäsirkka. Ääni. Skarabee.

Ilmankos on kölin / keelin etsintä numeropaikoista niin vaikeaa,
kun joka toinen saattaa olla perky ja joka toinen limp.

Tasapainoinen kantoväline olalla oli kohtalaisen taipumaton,
kun se on jämäkkä puun pätkä.
Jos se olisi yhdellä olalla, taaksepäin, niin varsinkin silloin voi puhua korennosta.

Minä sanoin, että sudenkorennot lähtevät, kun tyttäreni lähti kouluun
kaverinsa kanssa suksipaketit kainalossa. Hirmu pörhällyksellä,
(neljännes vuosisataa sitten.) Ei paljon enempää voi olla korento.

__________________________
__________________________


Nyt on hyvä löytö taas:

Coper kuparipeili cober kowera - kohti-3 koh-8 kohdistaa

Cover cower Cubu kupera - poispäin, karttaa 8

(8:ssa voi olla mas ja mos, ja etteikö liittyisi massan ominaisuuksiin tuo karttaminen ja ikuisuuden merkki ... massasta ja ajasta puhutaan myös numerossa 1, ja molemmat numerot viittaavat maahan, 1 ja 8. 8 on laidunmaata yms ja pituuksia maata myöten. 1 on maata aineena, ja mielestäni hoor ja taim ovat myös 1. Jos ek-ik-muna-minästä lähdetään tagalogiksi etsimään aikaa ajan vastakohdan ja ako-minän avulla, löydetään suomalainen aika myös kohdasta 1. Tosin jos lähtee paikasta "ai", päätyy aina kohtaan 7 ...)

Saiko baskit valkoinen-sanansa "zuri" jostain sul-aurinko -kielestä? Kai he saivat. Se on 8, sama paikka kuin suomen valo. Taitaapa olla sukua suomen sanalle "suoraan". Suoraan kohti on vastakohta karttamiselle.
Mium muamo mieroon ZUORI ... Karjalam mail gulda-kägöset kukkuub ...

Sitten on tällainen, että jos set on sama kuin sep, ja taitaahan se olla kreikan mukaan, niin sep ilma ri-nen olisi 7 2 9-4. <-- symmetrinen kuvio.
Tämä 9-4 ... "hamer-meer-ke" ehkä... hamer merkki 9 10 4 ympäröivät takojan Thor, 5.
7 sepänpaikkana on myös jumalan paikka. Seppä-takoja Thor jumalana... Baskien jumala jain-ko ... Siitä saa Thor:n niin, että otetaan sana noir 9 vastaamaan nuori-sanaa jang/jank. Lisätään i, niin ollaan numerossa 4, ja lisätään vielä o, niin päädytään Thoriin 5.
Monta hyppyä on ihan normaalia, mutta en ole nyt varma, että onko tuo i:n sijainti miten epätavallinen. Minusta se on epätavallisesti, vaikka kyllä niitä on laiteltu keskelle sanoja... suomessa ja baskissa on launaa ja saunaa.
Saa myös sainko:n jos ajattelee että 10 on se sign, merkki, lisäämällä vain ko, niin ollaan perillä. Ja mer olisikin 4, delta /\, eikä 10. Vai airokalako1 se on se "merkki"?
Ehkä olin taas punonut jotain väärin.
Mikä se 10 merkki on? Kyy menee kaira ... Spring raikas uus kevät ... pyöritetään sormea korvan vieressä? LINGO-linko pyörii ! Se on napakymppi.

Onko siellä jokin myrskyn nimi nyt, iota ... sehän on melkein 10ta. Ei varmaan ole haettukaan kiekuroita 10a-9 tai joku... ti10n-hitu-6. Tiijon hitu.

____________________

Hublatusta. Muinaista Egyptiä sivuten / scarabeestä lähtien.
Minne RUX hävisi... 8 kuuluu lukea myös RUX.
Sanakaava pitää. (Meni toinen yö kiil-paikan etsimiseen ja heinäsirkan ja kölin yhteyden etsimiseen. Kirjoitin yläkulmaan.)
Horuksen vastakohtaa ovat Zürich, Sirius ja kuuro, ja Horus negee edäs. Samassa rytäkässä "faarao" olisi 8-7-8. Mitä se käy koukkimassa numerosta 7? Sydämen? "Kuninkuuden" kun 7 on major? Suuren miehuuden, kun 7 on kibni, mies? Yksityisyyttä ja rukoilua, kun 7:ssä ollaan louna/aloun, ja pyydetään omassa rauhassa? Taivasta ja Jumalaa, kun 7 on myös se?

Oho, siinä pitäisi lukea limp, oikeassa yläkulmassa. P näyttää o:lta.

Pheri-ferry -lautta = lantsa ranza. Miksi "peri-feri -lautta" on pyöreä? Siksikö, kun näkyy kaukoputken linssissä? Vai mikä se lautoiksi kokoontuu? Galaksit. Plaak. (...pieni lauttamme ooooon.... liianPieniLauttamme oonnnnn.... viiir-ta vieeeee ...)


Muuta hauskaa:
SAA NAARATATA: HUUS: "KYY!"

Kaksois-merkitys:
SAA NA RATATA: HUSKY.

Jälkimmäinen tarkoittaa:
MIKÄ SAA/MIKÄ VIE LÄHELLE=NA RATASTA=MAAPALLON NAPAA?
Vastaus: (SIPERIAN) HUSKY.

Na ratata on bulgariaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.