IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Eye or Ra ...zorTiistai 15.06.2021 17:48

Vuorijono makaa viistoista laudoista/sulista koostuvassa valtavassa pitkässä kukkaruukussa. Laudat näkyvät kuvien alareunassa. Se on the musta kouru. Suljettu pääty näkyy. Tuollaisen päädyn voisi olettaa alkaneen kasvaa jostakin, tuo kypärähuppu putkautettiin alulle jonkinlaisesta mustan kourun oksasta. Tämä on sienen ja kasvin välimuoto, ja monen kasvin esi-äiti, varmaankin. Ihminen on mielestäni kehittynyt otuksista, jotka kehittyivät merenpohjan imakan-pinkistä punalevästä. Kuvan jättimäinen juttu on myös risteytynyt mm. sen äiti-levämme kanssa. Siitä kun alkaa kutoa eliökarttaa, niin silloin se alkaa mennä oikein. Noista ja niiden risteytymistä. Tämä on uudempi.



Alimmaisessa iso valkea taitaa olla toisen vuorimöykyn takana. Sen nikamat jatkuvat ehkä hyvin monina tuolla takana vasemmalle. Kasvimainen, sanoisin. Tämä oli suuri löytö. Uuden Seelannin vuoria on helpompi lukea kuin muualla näkemiäni. Kasvi-pakellosta, pitkä kasvipaketti. Tosiaan samanlaista kuin Ganges-joen sisällä monivärisinä näkyvät köynnökset. Muut asiat, jotka tiedän kasvaneen mustan kourun sisällä ovat: 1) Alppien (mm. Dickinsoniaan viittaava) pieni, muutamien kymmensenttisten kokoisten möykkyjen juna, 2) Dolomiittien rinteillä kotkan pesän vieressä mutkitteleva musta sulkamainen kouru joka kasvattaa kaksois-käsi kasvia sisällään, ja 3) kolmantena tuon viimeksi mainitun sukulainen: Kuopion rannassa toisensa kobramaisesti kohdanneet, kivettyneet muinaiset köynnös-kädet, joiden pintarakenteina näkyy yhdyskunnan käskyä tottelevia tarttumaleviä, ja jotka, ympäristöstä päätellen, ovat bruukanneet vielä kauemmin sitten valmistaa jykevähkön ja "magneettisen näköisen" pystyholvin ylhäällä olleella väliraolla <-- tai tarttumapinnat välissä eivät säilyneet ja putosivat pois.
Tai viimeisessä se kouru on yhdyskunnan rakentajaputken pinta.

(<-- nuo putket ovat Kuopiossa useitakin senttejä paksuja, USAssa "dinosauruksen syömät kivet" makasivat sellaisella hiekalla, jossa näytti olevan samanlainen rakentajaputkiarmeija kivien ympärillä, pienentyneet hiekanjyvän kokoisiksi useista senttimetreistä. Kaikki liittyy kaikkeen, kun jaksaa kaivella: hiekanjyvän paksuisiksi pienentyneet putket olivat ehkä sienipintaa, joka oli sukua sille mustalle sienipinnalle joka yhä munii pinnastaan ruskeita kauniita pyöreitä munia: keräsienet. Mustasta on kysymys siinäkin: eikö kyseinen sametinmusta-pintainen keräsieni olekin niiden munimiskolojen kohdalta vaaleanpunainen... aivan kuin musta hento koura kurkottelee vaaleanpunaisine alapintoineen piiloutuen kasvien taakse.)

______________________________________________________

Matchejä, jotka ovat epämääräisiä: 1) Eye of Ra-zor 2) selkään kiinnittyjä
(Pienten olentojen muodot eivät ole "epämääräisiä"!) Tätä Mars-kuvaahan pyörittelin blogissani vuonna 2014. Nämä näkyvät tässä ihmeen tarkasti, ollakseen hiekan peittämiä. Photoshopilla kaivauduin hiekan alle. Hiekkakerros suorastaan poistui. Valokuvankäsittelyohjelmat ovat must, herätettäessä kiviä eloon.



Tuossa kun on tuo vaaleanvihreä koukku-pihtinokka, viidakossa, vasten isoja mustia "tikkaita" jotka ovat keskellä kuvaa (=ohuita puita), nojaa oikealla niihin tikkaisiin, niin ... saman näköinen nokka on jollakin oksalla tai juurakolla, joka näkyy vaaleana oikean alanurkan Mars-kuvassa, simpukkamaisen muodon alla. Tuo Marsin pihti on tod-näk litteät levyt, koska samassa valokuvassa makasi iso motkäle, joka päättyi litteisiin levyihin. (Muualla missä moista koukkunokka-naamaa muistelee nähneensä, on sen karvanenä-madon elävät selän osat. Vaaleanvihreä muistuttaa enemmän madon selän 1 mötkylän päätä, kuin tuota Marsin...). Minä vaan kerron mikä muistuttaa mitä, en minä ole ikinä nähnyt Borneon puita. Mutta kummallisia ne ovat ... ja samaa rataa jos mennään, että ei ole puita nähnytkään, niin ... katsoin Borneon metsää kuin jotain vierasta planeettaa: ajattelin, että jospa metsä lähettää keihäsparin latvustoon tappamaan jotain sieni-keskittymää... kapeat keihäät ovat kasvaneet ehkä tosi nopeasti... voivathan ne kasvaa yhdessäkin, ettei niitä tarvitse tappaa, tai kenties kaikki siellä kuuluukin niihin puihin, samalla tavalla kuin maasta irti otetussa kallassa voi olla musta lehti tai kuin lummemainen kasvi on pääasiassa musta. Entä kallankukka-päiset keihäät? Näyttivät lävistävän neliöitä... saattaisivat vastata bakteeria. Olen katsonut vasta 3-4 Borneon metsän kuvaa.

En tiedä mikä universumi on, enkä tiedä mikä tuo vaakasuorassa oleva valkeahuntuinen viidakossa on. :D Siinä nyt vaan oli "match", niin se on pakko ottaa esille.

Marsissa yläreunan punaisen nuolen oikealta puolelta ei varmaankaan katso iso litteä harmaa eläin tänne päin silmillä, eikä suuri lehtimäinen , tänne päin osoittava lonkeroiksi jakautunut levykään varmaan ole sen eläimen nokka. Vaikka silmät nakottavat sellaisissa paikoissa, että kuuluisivat symmetrisesti siihen nokkalevymäiseen lonkerikkoon.

Pitkäkaulaisella "joutsenella" muuten näytti olevan ohuen juuren jatkona kuin minihaavin rengas... matalaseinäinen/allasmainen vannerengas. Pieni ja huomaamaton, mutta saattoi liittyä siihen otukseen, tai on saattanut kasvaa siihen, maata vasten, kuoleman jälkeen. Niin on saattanut.

Oikea alanurkka: 2. alin kuva: tuo nappi on ollut kiinni tuollaisessa reiässä. ...eikun ainakin viimeisimmäksi siinä reiässä on ollut ja on yhä kiinni musta limamainen ohut nauhamainen "venyke". Musta käärii kainaloonsa sen valkean, joka suunnalta. Aikoi ehkä käyttää valkean olennon materiaalina lisääntymiseen, ennenkuin kaikki kuivui - ellei ollut sen valkean kanssa-eläjä. Voi suojelijakin ja kanssa-eläjäkin käyttää kuolleen materiaalina yhdyskunnassa. Sitten vesi loppui, ja he muuttuivat still-kuvaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.