IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

LIFE MAP, eliö-karttaPerjantai 10.09.2021 02:55

Toiset istuu kauhan päässä, ja toiset istuu pitkässä paketissa. Molemmat suojat istua ovat theBlack ... musta kauha hämis-jalka, ja musta kylkiluu-vene. Kauha on mustan kokonaisen "kouran" uloke. Yhtä pehmytkorallimöykkyä ympäröi ja suojaa kokonainen musta koura, luulisin. Näkyviä, mutta etsittävissä. Kai ne ovat osa sitä, ja osa monia muitakin. Tai sientä ja levää, joka on lähellä, jos ei itsessä?

Ovatko ne bakteereita, ne nukkuvat kissat? Kartassa seepia on lähellä sirAnkanpäätä, sori, tarkoitan syvänmeren matoa, joilla parhaimmillaan on musta koiran pää, niin ... tuo joka istuu kauhassa poikasineen - istuuko siellä joku poikasiensa lisäksi? - seepiat tekevät niin, kiinnittävät munansa luolan kattoon. Kas kun the black -kauhat, jossa nuo istuvat, ovat tavallisesti alaspäin tai mytistyneet kuin ihmisen kyynärvarsi, symbioosi-kumppaninsa ympärille, eivätkä nuo "kauhat" tavallisesti koskaan ole niin päin, että alapintaa paljoakaan näkyisi. Voi pikku-raukkaa, siellä nököttää ja paljastui, kun kauha ei ole alaspäin. Mustat kauhat ovat alaspäin kuin pyörän lokasuoja tai ammoniitin uloin kynsi. Voi se olla niinkin, että tuo pikku-perheen näköinen on osa tuota kauhaa, korallia... ja kauhakin koostuisi niistä pikku-ankanpäistä, sillä siltä näyttää Helsingin kallion pinnassa, että peräkkäin toistensa sisältä kasvavat kauhaveneet näyttävät itsekin koostuvan niistä "ankanpäistä", sen lisäksi, että kantavat täyttä lastia niitä.
Hmm... niinkuin esi-isämme kuvasivat ensimmäistä, että alfa the first, (alfa=savi,maa) ristiin ja seuraava, niin alkeellisimman täytyy niin mennä... ainakin dickinsonia, yorgia ja sammal sitä noudattivat. Niin pakostakin muutama muukin sitten. (MIKSI NUMEROLLA 1 ON NOKKA ? :D Esi-isämme olivat suurempia tietäjiä kuin kukaan nyt --> Heillä ei ollut internetin tietoa, ei satelliittikarttoja, eikä kuvankäsittelymahdollisuutta tutkia kallioita. Nyt minä olen varma, että numeron 1 väkänen kuvaa "sirAnkanpäätä". P.S. En olekaan, sehän kuvaa keihästä, uzi tappaa, uxi läpi. Mutta hyvin sopisi vanhoihin jättibakteereihin.)



Tieto on suuri, se tieto, jonka tuo Argentiinan maa voi antaa tällaisilla kuvilla. Yksiköt olivat valtavia, näyttää että koko Argentiinan rannikkovuoristo on itsessään kutoutunut jonkinlaiseksi paketiksi tai sienijuureksi. Aion tunnistaa ja kaivaa sieltä esiin eri kokoisia yksiköitä. Olkoon niiden ikä sitten mikä tahansa. Väläytys: kulma-elukka, kartan E, taitaapa hänenlaisensa olla nimeltään ROTIFER... näyttää, kuin pesän, valtavan pesän, raunana olisi rotifer ... ja niinhän se varmaan onkin, niinkuin on ollut Kuopiossakin rotiferin ja sammalen välimuoto pesää tekemässä. Kyl mää semmosen kulma-mutjakkeen tunnistan. Kun ei muita sellaisia ole. Pesän reunoihin tulee kulmikkuutta, ja sen rinnassa oleva anomalocaris-suu vastaa ehkä johonkin. Satun muistamaan, että anomalocariksen suun reunat ovat täsmälleen samanlaiset, (voisin melkein vannoa, että ovat samanlaiset) kuin sinikukka-häntäisen monisukaismadon selkäloimen nälkäiset päät. Sitten voi vain sanoa, että revi siitä.
Pesän reuna, en osaa sanoa, että valmistaako reuna rotiferin, tyyliin "kaikki materia käytetään ja kaikki elää", vai meneekö kokonainen rotifer siihen pesän reunaksi. Sekaisinhan siinä menee, kun yritää ymmärtää äkkiä tuollaisia, kun tietää, että siellä voi olla sellaisia yhdyskuntakäskyjä yksiköille, rakentaa jotain isompaa omalla kehollaan.

_______________
P.S. Sanoin, että pää sadantena jalkana ryömivä merimakkaralaji on inhimillinen... Entä jos tällaisella linjalla, kuin Lisko-hyönteinen-makkara-nisäkäs, on vielä artemia-äyriäiselle paikka, kohdassa B? Jospa siinä matkasi oikeasti jokin peräkärryjuna... ei matkannut, vaan kasvatti eteensä aina uuden lehtimäisen veneen. Näin artemiaan liittyen kuvia "peräkärryjunasta"... Voi olla makkara-ihmis-linja, mutta ehkä on turha asetella söpöä pikku-hapsiaista nisäkkäitten kupeeseen. Kai sen paikka on vastapuolella, kaverinsa anomalocariksen lähellä... mutta yhteinen vaunujatkumo vastapuolen kanssa...
_______________

Keskellä lukee oranssissa lapussa "pakellos". Se oli Yorgian sukulaiseksi laskettu, molekyylimäinen pötkö. Käsnäjalkainen kohtaa mutkansa päässä limaa päänsä molemmilta sivuilta erittävän Big Hammer-head:n. (Argentiina, pään leveys 127m). Karhukainen kohtaa, charnia-lasikiekot perässään pyörien (kuin suojakuorenaan), pehmytkorallit.
Kuva F on Helsinkiläisestä kalliosta: olisiko venelasteittain "sir-ankanpäitä". (Viisainta olisi ollut jättää pois, epäselvyyden ja epävarmuuden takia. C on myös epävarma - jotain Alpeilta.
Kartassa ei ole kaloja. Niden alkuja on kai ollut monenlaisia. Sienetkin puuttuvat. Oikeanpuoleinen "BLACK" kuulunee yhtymäsieniin?, ja itusienten kohta saattaa olla siinä, missä anomalocaris ja "snaak" yhtyvät. Punaisen poriferasukuisen eliön, jonka joskus näytin Himalajan mini-kopiona, pitäisi yhdistää jotenkin päissä olevat: porifera ja juuri. Vai eikö? Ulkolaidat ja Black:it peilautuvat vastakkaiseen samana tai ovat sukua. Sirkka-äyriäisen ja E:llä merkityn väli on rapuja. En tiedä, onko towel ollut alunperinkin pitkä kori, jonka sivulla keskellä on nisäkkään pää? Näyttää hämähäkkiä muistuttavalta limasieneltä ja hämähäkkiä muistuttavilta leviltä. Menneisyys menee yhä kummemmaksi ja kummemmaksi, jos otetaan sivulle taskuravun tavoin kulkeva kori, jolla on sivussa nisäkkään pää, ja lastina mahdollisesti "sir-ankanpäitä". Haukkelevatko vain sivuttain kulkevan korin "lanteilla olevat koirat" viereltään lihaa? Kori kuljeksi ja tartutti haukkelijat ympärillään oleviin kiinni? Syvä menneisyys, jonka henkiin herättäminen panee aivot koetukselle.



Punainen nimetön lappu: käkikellon kävyt ikäänkuin kiinni jossakin massukassa. Sama kuin anchorella, mutta ei ankkuroitu suoneen.

Viereinen lappu, Chondrac: ihmistä muistuttavia "läskinpalan kohottajia", "lihava mies, jolla on käkikellon kävyt jalkoina, kohottaa läskinpalan". ketjut farkuissa-ukon-luihakkeita, intiaanityttö hapsumokkapuvussa. Muoto lähenee pääkallopäistä sarvellista käpytakki-miestä, joka on alalaidassa.
Nämä ihmisen NÄKÖISET ilmestykset ovat yhteen suuntaan ikivanha limasuonessa kiinni oleva mato, yhteen suuntaan talipunkkeja & tuhatjalkaisia, ja yhteen suuntaan anomalocariksen kautta rapuja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.