IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Kuopion toriMaanantai 27.09.2021 06:09

Niinkuin se näkee vanerilevyjen värin surulyhtyjen takana, niin se näkee myös taivaan ja kadun värin. Siihen tarvitaan silmät! Mielestäni otus on hyvin taitava. Mustat ovat olleet aikojen alusta yhdessä rakentavia ... 1 kokonaisuus on hämähäkin muotoinen "lokasuojien" muodostama koura. Niitä sanotaan sieniksi. Kun ne ovat puussa ja naamioituvat taivaaksi, kääntävät valkean mahapuolensa näkyviin. Sellaisina olivat hengissä vielä ainakin 22. syyskuuta Minna Canthin puistossa. Esitti liiankin matalalla taivasta kaartuen ylös, mustien koprien selät taipuivat alaoksien ympäri, ja meni ihmisiin täydestä. Laitoin sen profiilikuviini.






Mikä tuo pönttö on, Kuopion torilla Osuuspankin edessä? Saumat ratkeilevat vaikka miten 1,5 minuutin aikana... kummaa kameran häikkää ... onko tämä kaikki muka jotain kameran virhettä, tai sitä, että minä liikuin 0,5 - 1 metriä kuvia ottaessani, tuon pöntterön ollessa 70 metrin päässä? Tuuli voisi liikuttaa jotain ... Tämä on 2. kerta, kun katson että kuin hidasta liikettä olisi ... en ole etsinyt.

Kun oli kesän viimeinen lämpimältä tuntuva päivä, kuvasin (vahingossa, ei niitä luonnossa huomaa ikinä) mustan Nukkuvan Kissan, joka on eliökartassani. Lähdin n. viikon päästä kylmenneellä ilmalla etsimään niitä, joita kuvissani näkyi. Kaikki oli poissa. Etsin niitä varmaan 2 tuntia, vuokra-puutarhapalstoilta ja kyyryssä mönkien 2 niemen ympäri, enkä löytänyt mitään! Uskon että ne olivat kuolleet viileässä ja/tai piiloutuneet kylmältä.

Crazy stuff. Ne liikkuivat myös ylemmän kuvan pensas-asetelmissa, kun samat 3 kuvaa kyseessä. 4 paremman ja 2 huonon valokuvan perusteella väittäisin niiden liikkuvan. Muinaisia. Ensimmäisiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.