IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

"enkeli"Lauantai 25.12.2021 14:06



Koska kerias on kynttilä, täytyy ankeriaan nimellä olla tekemistä sen kanssa. Mielestäni se tarkoittaa "vähän niinkuin kynttilä, jossa muuntuu ympärille kerääntynyt rasva lämmöksi ja valoksi". Mutta syvällä Afrikassa on onkelia-sana, joka tarkoittaa "kaikki yhdessä". Taitaa tarkoittaa: "ympärille kerääntyminen, keskelle sytytetään valkea/tuli". Se on yhteys kynttilällä ja nuotiopiirillä. Ellei mennä tulta kummempaan, niinkuin sähköön. Isoista, enkelin muotoisista? sähköenkeleistä kuullut huhuja - valo, joka liittyy sähköön. Nekö kutovat mukaan ihmishahmon, vai otetaanko hahmo eläimistä, joilla on sekä kulma-juttuja että muotonaan kuin ihmishahmo. Jos suuria, pelloilla seisovia sähköenkeleitä on olemassa, ovat ne AIKA harvinaisia. Mieluummin epäilisin sähkö- ja poltergeist-havaintoja, jotka käsitetty samanlaisiksi voimiksi. (Ja mitäs ne olivat ne suokaasut tms...)
Liittyykö sähköön "Mersun merkki"? Sen voi ajatella olevan piin kanssa 3:ssa, piiriin kerääntymistä ja valoa vastassa. Lopulta voi todeta "kulmien olevan ympyrän osia".
... jos 8 on sellaistakin kiertämistä, niinkuin karttamista, niin nuotion ympärille kerääntyminen on keskustan karttamista. :D
...afrikkalainen "onkelia" minusta haiskahtaa sellaiselta, että kynttilä ja kerias olisi jo keksitty aikaisemmin, jos ne ovat sama sana. JOS olen oikeassa, että ON = hyppy vastapuolen käteen, ja tekee eron alkuperäiseen sanaan, vertaa ja muuttaa sitä. Niin silloin kerias-sana on vanhempi. Tämä kaikki on minun omaa "tiedettäni" vaan.
Pidot ovat yhteen kerääntyminen, pito. Pi-to, piin kanssa tekemistä. Ja tämä on naseva, että polven koukistamisesta, set bendum, voi seurata haat tai häät. Merkittävä ihmisen elämän kannalta monin tavoin.
Koska haka on sama kuin säppi, siitä seuraa, että ka=8. Numerosormilla on lyhyinä niminään sellaisia nimiä, joita käytetään hyppyjen niminä sormipaikasta toiseen. Sa, ka, tu, se, ha, vas, ves, ... hyppyjen nimiä. Voivat yksinään osoittaa johonkin sormeen. En ole ehtinyt universumin salaisuuksien selvittämiseltä tuota erikseen selvittää, että mitkä ovat lyhyet sijaintien nimet, vaikka tuntuisi aika tärkeä asia olevan. Ka 8, tutkin sitä vuosia sitten. Jalka, perusjalka. Järkkymätön peruspilari, 3:n ollessa ikivanha pylväikkö, muuten. Understand, seista alla, ymmärtää. Paitsi että päädyin samassa myös maanjäristykseen, jalkahetkautuksiin, sanalla ka-heksa. Maa, jalka, ja 8 ... liittyykö tämä TAAS sähköön?! Erikoinen tapa, kuvata ymmärtämistä sanalla "understand". Tarkoittaako se, että hänen harteillaan ikäänkuin makaa kaikki ylempi, hänen on hallittava se, se on hallinnassaan? Asiasisältö ei heitä eikä horju eikä romahda, kun ymmärrys on järkkymätön eli ei-horjuva? Eli kuin perusjalka, peruskivi, suuren rakennuksen. 3vaaka, 8 keskuksen ympärillä, tasan keskellä. Tasapainossa. Maa, 1 ja 8. (8 saattaa liittyä kuuhunkin. Eikös sen nimi ole joissakin kielissä niinkuin valo? Voitte etsiä sieltä vanhaa fysiikkaa. Mutta ei aivan kaikkea voi mahduttaa 10 pieneen muistitikkuun - vaikka melkein voikin. Kuun ja maan suhde liittyy siihen ymmärtää-verbiin: "vakaa".)



Tämä ei liity edelliseen, paitsi siten että muinaisista asioista puhutaan.


Mitä nämä puuhaavat? Näyttää erittäin, ERITTÄIN alkeelliselta puuhalta. Kuvassa näkyy aivan itse elämä, se mitä se on ja millainen se on ollut. (Tiedän että noilla on "tuhoisa" tuo suuosa.) mitä ne tekevät? Saaneet päihinsä toteuttaa jotain äärimmäisen vanhaa. Maat tekevät noin Andeilla. Krotin poikasten muinaisissa rakennusohjeissa on selässä muinainen liurake. Avaruudessa galaksin tekijät, sanoisin, avaruuden snaakit, iskeytyvät toistensa selkään, kiekon reunoilla ... käsittääkseni puhaltaakseen perimänsä keskelle niiden reunalla olevien läpi/kautta, kuin sammal. Siltä se ainakin näyttää.

Ehkä nuo eivät olekaan kaukana enkelistä. Jospa ne liittyvät ankeriaitten (angle there) ja putkimadon (angle there) kautta enkelimäiseen artemiaan ja enkelimäiseen em. sukulaiseen anomalocarikseen ja siitä on enää kivenheiton pituinen matka "taivaan enkeleihin".

Ai jaa, tyttäreni valaisi minulle, että ne taistelevat virtaa vastaan. Virtaus ei näy kuvassa, joten katsoin muulla silmällä. Mut onko varma, onko täysin varma, että tuossa on juuri se ja vain se menossa? :D Miksi lupsu-suu on toisen suussa kiinni? Lisääntyvätkö ne siinä samalla ja virta vie munasolut? No kuitenkin, ne näyttävät hyvin alkeellisilta (jollaisina niitä pidetäänkin). Ne, varsinkin alimmainen, on ikäänkuin muinaisessa limasuonessa kiinni. Mikä on muinainen limasuoni meressä? Jokimainen suonisto, niinkuin Grönlannissa hiukan näyttävät joet siltä, TAI: vihreän anomalocariksen ympärillä on sen luoja: valkea muhkea kaksoiskierre! Ainakin se näyttää siltä. Kun mietin asiaa, ja vihreän anomalocariksen kiekkojen kattoja (yhdistin ne katot joskus maksasammaleen), muistuu mieleen "monen ampuma neliön muotoinen ristikko-kennosto". Korallimainen musta porifera-snaak... minä näen nuo aika dna-maisina, että 2 isoa käärme-köyttä menee ja tekee vinoneliön, ja köysien sisältä tunkee silmin nähtäviä versioita itsestään, eläinhahmoja tai mitä lienevätkään, loivat kennot keskelle. Uskon että sitä tapahtuu avaruudessa hyvin isona versiona, läpinäkyvänä, ja että tähdet ovat kuin jotain nyppyjä pellavassa tai nukkaa sukissa niiden käärmeköysien kupeissa. Siksi uskon, koska näin ne, ja rajasin ne, yhdestä tähtitaivas-kuvasta. Julkaistu on tässä blogissa. Se oli yötaivaasta tarkka hyvä valokuva, ei teleskooppikuva.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.