IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Ei ole kääntynyttä maataSunnuntai 27.02.2022 16:00

EI OLE KÄÄNTYNYTTÄ MAATA !!! OLI PEHMEÄÄ. RAIDAT EIVÄT OLE MAAKERROKSIA. Ilmiselvää lörö-lötköä. Tänään tuntematon laji tai lajia suurempi. Ehkä jotkut raidat ovat JOTAIN kerroksia ?, mutta eivät ainakaan nuo. Avara Luonto. Kiehtova Kiina. Osa 1. Kiinan Sateenkaarivuoret.






Muistuu mieleen rannan nökönenä, (joka ehkä oli/on takki-putkessa?) On jänskää: kopasta tulee tosiaan ulos _nökönenäinen_ rotifermainen eliö. :D) Miten ne ovatkin niin "inhimillisiä"... eläinmäisiä. Jotain otuksia siinä näyttää seista-töröttävän. Ihania otuksia. :))

Bakteeri ja levä on sama. Paketoidulla levällä on, kuin vauva rintarepussaan, bakteerin se sisus-olento, jota minä nimitin "Sir-Ankanpää".
(Viimeisimmäksi olen nimitellyt sir-ankanpää -nimellä sellaisia "vaunuja", jotka ovat täynnä niitä "ankanpäitä". Ehkä ne ovat tuollaisen levän käsimäisiä kaartuvia ulokkeita, ne ankanpäät. Niin ainakin kertoo tuo paketoitu levä. Lähinnä mikä voisi pursua ylös ulokkeina, näyttäisi olevan levän "kädet". Se mitä "seitin" läpi näkyy. Se vain järki sanoo näin, kun ei muuta ole nähnyt. Kuin nämä, ja ne vaunut Helsingin, ja 4,5 miljardia vuotta vanhan bakteerin, ja, Aurora-levän taivaalla. Kahdella viimeksi mainitulla on sisällään sellainen ankanpää-olento.
Tietääkseni ihmisen ankanpäät ovat pää ja suolisto ... koska läpinäkyvä syvänmeren mato kertoo niin.
Hi-hii, pienet bakteerit eivät ole ensimmäinen olento, vaan se isompi sellainen, joka on taivaalla. Toisaalta pitää olla avoin sellaisellekin asialle, että ne ovat nousseet sinne ylös! :D Väitättekö tosiaan, että ne kasvoivat isoiksi, ja nousivat taivaalle? :) Pitää olla helkutin kevyt, jos niin tekee ... )
______________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.