IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ELÄMÄSTÄ JOTAINKeskiviikko 18.05.2022 19:14

1 valokuvasta poimittuja outoja paloja. Eiköhän pelkästään tämä mukavasti todista, että joka ikinen rantakivi oli eliö tai yhdyskunnan osa. Näistä elää vielä, uskon, musta outoine uskomattomine"karhukais-ameeba" -muotoineen (joka osittain kuin piikkinahkaiset, osittain kai kuin laakamadot. Olen tästä hiukan epävarma, mikä on yhtäkuin muitten täystyrmäys, mutta enemmän varma kuitenkin, mikä on yhtäkuin muitten selän kääntö), muun muassa, ja litteine tarttumakourilla maalle kipuajineen, ja on siellä se eräs lippalakki-tyyppikin jossain. Se taitaa olla lähes sama, kuin punalevä-äyriäisen ihmismäinen käpytakki-muoto locarissarvilla ?, paitsi että lippalakki-tyypillä on myös simpukan geenejä, ilman nisäkäsmäistä naamaa. Jokin vinokatto-pystypalkki saattaa elää, en tiedä - olisiko sukua mustalle, kun sillä on/oli ulokkeita, joissa "vino-leikkaus, vai mikä lie (simpukka?) Musta on kuin kaapeli, tai ainakin niitä on ollut ennen sellaisia, jos ei enää ole. Matomainen monijohto-kaapeli, jakaantui levän kouriksi.




Eliökarttani on valmistumassa. Laitan siihen lippalakki-tyypin kuvankin, ja k-ameeban kuvan. Turaan pienen kuvan, pienillä kuvilla. :)

___________________________________________________


Tällaista tullut eteeni. En tiedä onko siinä mitään merkittävää.
Punalevällähän on syövyttävä ominaisuus, eikö olekin? Haava ei välttämättä kertoisi, tehtiinkö se sisältä vai ulkoa ... En tutki lääketieteellisiä asioita. Nämä lyötiin / hivutettiin eteeni.



Jos punalevä kulkee ruumiissa, en jumitu mustavalkoisesti ajattelemaan, että no niin, tuo on ihmisen vihollinen! Ajattelin, että vihollinen on joko tuo, tai jokin vielä pahempi, jonka tuo tappaa. En tiedä mitään näistä. Paitsi että tuollaista risteilyä ei ehkä kuuluisi olla ... Väitän, että naarmut on tehty ihon sisältä päin. Ei tarvitse kuin linjaa seurata. Ei ole hyvän näköistä, jos linja häviää ihoteippien väliin koloon alaselässä ...

Mm. munuaisen kohdalle oli koskenut 16. pvä. Taukoa lääkkeen otossa oli ollut silloin 2 päivän sijasta 4 päivää.
"Alfalangan sisällä kulkemisen kieltää täysin", voidaan lisätä. :D Minä otin nuo valokuvat, eikä niihin ole mitään piirrelty. Tummien ja vaaleitten eroa säädän aina, koko kuvasta samaan aikaan, tarkentaakseni kuvia.

(Poistettu tästä välistä ylimääräistä urputustani.)

Jos et tiedä, miksi Seal on kuin Linnunrata, niin ota selvää!
On se vähän sinne päin, ainakin.



En tiedä, liittyykö TÄMÄ mitään SLE:hen: Se kun on uros-orangin päässä se "leväköntti", en paremmin sano - kiinnitetty nenänvarren yli ristiin poskille tai ainakin siinä on ulkonemat .... joo no ei siinä ole mitään, eihän - niinhän se 70- ja 80-luvun reumalääkärikin sanoi aina, että Eihän siinä ole mitään, eihän? Niinhän?
(Paitsi että lisuke ottaisi vastaan jättihampaitten puremia, niin ... jospa se on, heh, sellainen levä-emo, niinkuin Kiinan seitti-seisojilla... intiaanipäällikkö Valvova Silmä. Siinä on kuin hämähäkin silmiä. En ole tosin nähnyt kuin valokuvan. Puremasuoja ja kokoa isontava juttu lie oikeasti. Voihan se olla jotain enemmänkin ja jotain muutakin. Koko otus muistuttaa kaukaa katsottuna hämähäkkiä ja limasientä. :D Vaikka on ihmiselle ~ 2. läheisin laji.)
_________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.