IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

BömSunnuntai 26.06.2022 14:37

__________
Lisäys Torstaina: 3 päivää välissä. Luulin että kiepit ovat kuivahtaneet ja porukka jalkautunut pallosta, mutta kuvat kertovat kieppien elävän ja muuttavan muotoaan yhä, ja ... ulos-poistumisista ei voi tietää varmaksi, mutta ei mitään dramaattista poistumis-reiän repeämää ole. Toisaalta jotain aukkoja voi ollakin.
__________________


Se aukaisi 11 sekunnissa tuollaisen ruskean torven oksalle. Tutkii lähestyjää! Sitten se sanoo varmaan, että "Back off!" - " or else." ("Tupsautan kalmanpölyä silimilles!") Noita on myös veden alla... uskon että nosti torvia pintaan, paljon. Luulen, uskon. Tunnistin torviksi 4 miljardia vuotta vanhan kiven kuvan valkeat asiat palatessa mieleen. Kyllon jännää.





P.S. Ei lötkötä oksaa myötäillen oksalla, niinkuin väitin. Luin kuvaa
väärin. Vihreä lanka näyttää tappeineen ihmisen tekemältä, mutta
itse pallo ja kaikki punaiset langat näyttävät luonnon tekemiltä.
Uskoisin punaisen langan metallin näköisen liitoksen palloon olevan
myös luonnon tekemä (ei näy kuvassa) vaikka näyttää keinotekoiselta.
Havaintoja: osaset muuttavat muotoaan 26 sekunnissa - mustat elävät
siten. Ympäröivä puuhun sulautettu emokudos muuttui 11 sekunnin
sisällä kuivan männynneulasen värisestä vaaleanruskeasta mustaksi.
Liekö huomannut minut? Pallon alla maa on punaisenaan "mustien"
hennon-vaaleanpunaisesta "lihasta". Se väri ei erotu viimevuoden
vaaleanruskeasta kuivasta heinikosta. Lisäksi mustaa on "joka toises-
sa"oksassa ja oksan kolossa.
Muoto- ja värimuutokset voivat olla nopeampiakin. Kuvanottovälit
tod. vähint nuo nopeudet. Oksan ympäri-kieputus -osasista
huomasin muodonmuutoksia: väkäset häviää ja ilmaantuu alareunoihin,
väkäs-kolot vaihtavat paikkaa ja lukumäärää, ym jatkuvaa muutosta.
Ihmeellisiä Matrix-olentoja.


En usko "näillä näkymin" ihmisen tekemäksi. Ehkä ne tavallisesti ovat huomaamattomissa, maassa kuolleen heinikon suojissa, mutta etsitty turvallisempi paikka, muinaiselle munalle.

"Johto" näyttää koostuvan "salaatinlehdistä", sellaisista kuin kobra-kädet, ja muistuttaa jätti-liaania, joka johtaa idästä Pirunpesälle ja jonka päälle on rakennettu tie - viimeksi mainittu Etelä-Amerikan Big-hammerin "johdon" kaltainen. Pallo on tehty litteistä "teippi"-lehdistä, kuin meidän ihomme tai Alppien rinteet. Ulkonäön puolesta pallo voisi olla kivi, mutta uskon uudeksi. Muistuttaa Madagaskarin charnia-lasikiekkoja ja Kuopion "valkean lohikäärmeen" sieni-palloa. Muistuttanee monia muitakin kiekkoja ja munia, joiden ympärillä on kuin lehtiruoti. Olisiko levämäinen sieni-muna? Mestarinaamioitujan temppu? Se on tehnyt talveksi sähkölämmityksen jälkikasvulleen? Siltä se ainakin näyttää. :) Tai takatalven varalle, koska epäonnistuminen ei ole vaihtoehto.
Äkkiä katsottuna näyttää kiveltä johon on laitettu "p0/\/\Mijohtoja, mutta liitokset ja johdot eivät ole ihmisen tekemiä. Ne yhdistyvät puuhun erilaisilla liitoksilla: pikkulehdillä ja hennoilla langoilla. On kyllä niin hassu... oletan, ettei päällä oleva lehti ole sinitarraa. :D

Maanantai:
Kävin taas katsomassa sitä. Kukaan ei ikimaailmassa uskoisi näkyä luonnon tekemäksi. Kirkkaanpunaiset langat näyttävät sähköjohdoilta. Epäilys heräsi. Mutta kuvasuurennokset puhuvat sellaista, että lanka on luonnon ... sellaista ... jotain "maantie Pirunpesälle pinkin kallion yllä"-"Great Hammer etsii vettä siksakkia vuorella" ... kaltaista. Ei se ole ihmisen tekemä.
Niitä "spagettikauha"- tai muinais-liaani -muotoja on johdossa myös "hampallisina" = "jalallisina" (pikku-"eläin") pitkittäis-halkioina, ei vain värieroina.

Tulee vaan mieleen, että kuinka paljon nuo olennot näkevät, kuulevat, tietävät?! Mikä on naamioitumista ja mikä ei ole? Entä jäljittelyä? Kysymys on sen jälkikasvusta, niin ... se ei ole vitsiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.