IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Elon merkkejäPerjantai 01.07.2022 10:20

No nii. Viipyy, ku muutenkin hidasta, ja minua on häiritty. En tiedä tästä vihreästä "rauta"-langasta, että onko ihmisen tekemä. En tosiaankaan osaa sanoa. Vain pikkuruiset muutokset pinnassa viittaisivat minusta elävän pinnoittamaan ihmis-rautalankaan, kun lanka muuten asennoltaan näyttää ihan rautalangalta. Reikä, joka JOS on johdossa/letkussa viittaa luonnon tekemään. Jos otan esille edellisen päivän kuvan, on vihreä johto isoilta osilta harmaa! Se on lyönyt 1 päivässä vihreän täys-värin tuohon johdon pintaan taas. Näillä johdoilla on outoja piirteitä...! Minun ptäisi tehdä tarkka vertailu noista kiinnikkeistä ja muista. Onkohan johto jäljitelmä piilossa pysymiseksi, vai jäljitelmä että ihmiseltä matkitaan teknisiä asioita? Vai onko pesä kyhätty ihmisen 1 johdon ympärille? Vai onko se, viimeisenä vaihtoehtona, ihan vain vahingossa samanlainen kuin ihmisten laitokset? Mestarinaamioitujan ollessa kyseessä, on kysymys naamioitumisesta? :) Se saattaa tietää, mitä ihminen on sinne rakentanut... tieto kulkee, aivoja on yhtä monta kuin haaraa, ja se on kaikkialla. Silloin on moni asia mahdollinen. Tarkkaan katsottuna vihreä johto voisi olla peräkkäin ja limittäin olevien rakentajien tekemä, tosi tarkasti ja hienosti. Selkä on auki ja koloilla, ja massu Ganges-joen mutkilla.




___________________________________

2.7 Ryhdyn tutk eilen perjantaina otettua 3 kuvakulman sarjaa, 7, 8 ja 7 kpl. En jaksanut hirmu kauan kyykkiä helteessä samassa asennossa. Jos minuutti, niin pitäis liikkua... mutta se "lepää" välillä liikkumattomana ja kuivempana. Niin muuten, ehkä se lepääkin välillä, niinkuin mekin? Kovalle joutuvat ne pallon pienet osaset, jotka tässä helteessä sinnittelevät. Tuolla alemmassa kuvassa näkyy kieppivertailukuvassa "valkoisen laatikon box-head" -osanen. Välillä laatikko-päinen kuin huutaisi ilmoille kuivuuden ahdistusta, ja välillä se laittaa päänsä isomman yksikön kainaloon kuin poikanen imisi emoa.

1.7
Tosiasiassa, tarkemmin katsoen, elon merkit eilen torstaina letkuissa olivat olemattomat. (Edellinen kuva, kieppien vertailu, on maanantailta, kun oikein eli ja mutkuili johtojen tekijät.) Mutta pallossa näkyi elonmerkkejä. Musta ja tummanharmaa pallon ulkopuolella elää ja liikkuu. Olisin halunnut johdoista selvät elävät vertailu-kuvat samasta kuvakulmasta. Ja eikun jälleen kerran kuvaamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.