IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Torstai 20.10.2022 04:33

Olin unohtanut jatkaa kasvien viivan vastapuolelle. Toiseksi: glaucuksen kohdalle tulee turkoosi juurakko koko höskän läpi. Näet ko. juurakon Etelä-Amerikan kartassa. Glaucus-kotiloa siirretään askel kotiloiden suuntaan. 3.:ksi: Maksasammal alkanee sieltä yorgian puolelta keskustaa, eikä tuosta. 4.:ksi: Oikosarvi ui kahdella vastapuolella. Sitten on vielä sellainen, että kun selkärankaisten tarkat paikat ovat vielä hakusessa, niin 5.:ksi käärmeen esi-isän paikka voi olla siellä turkoosissa juurakossa, tai jopa sen takana hyönteisten ja kasvien välissä... no ei ne siellä puolella sentään, tsekkasin asiaa, mutta näyttää rajattomilta lajien välit, on ollut olemassa käärmeen kaltaisia juuria. Niinkuin Kuopion rantakivien kobra-kädet. Tai porifera-keilojen alla oleva mätäs näyttää kerros-hampurilaiselta, josta pistää ulos mustia selviä käärmeen päitä, vaikka eivät ole käärmeitä. Ja mitäs ne ovat ne Himalajan suurten valkeitten letkujen vinosti suutelevat liitokset?! Ja 6.:ksi: tuskin bakteerikaan nykyään on äyriäisten kupeessa. Sille pitää etsiä nykyinen sijainti. Siinä on turaamista.



Valkea paperi kartan päällä on irtonainen, sille ei ole tuossa kohtaa mitään sijaintia. Asetin sen sellaisen suuren tyhjän kohdan päälle, johon en ole osannut laittaa mitään lajeja, paitsi "avaruuden glaucuksen".
Siinä on kotiloita. On selvää, että glaucus-kotilon ja "airollisia" kotiloita muistuttavan yorgian välissä lentelee siivellisiä kotiloita.

_____________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.