IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Lauantai 29.10.2022 07:18

Siitä voisi lähteä trilobiitti-ekskavaatti pitkillä sivukaarilla uimaan, jos lohkeaisi pala kuin ranskanleivästä. Trilobiittien pää oli epäsymmetrinen, vasen ja oikea puoli erilainen hieman.
Kuvassa voisi olla myös lapaset nousemassa maasta suoraan ylös, = simpukat / t.towel / charniat. "Rakennustelineet" näyttäisivät silloin ehkä sarvisammalilta ja nivelmadoilta. Ehkä siinä on kaikki mitä mainitsin, samassa paketissa. Ylhäällä voisi olla hämis-silmiä, on erittäin tod. näköistä, että siinä on. Näyttäisi olevan. Nyt tiedän, miten silmiä voi olla hirmu-rivi: Ne ovat seittiseisojien/hydrien/vuoren käärmeiden silmiä rivissä. Otukset ovat sivuttain, ja niiden silmät ovat sivuilla. :) Mistä löydät ihmisen? 1 suuri pystyrakentaja eikö olekin käärme, mato, ihminen ja oikosarvi? En tiedä, voiko suuri julkisivu olla karhukaisen kylki... näyttää kyllä siltä. Sivulla oleva rakentaja jos olisi merimakkara-samettimato, niin oudon sea-pig -viipalekakun hän rakentaisi (toisen itsensä kaltaisen kanssa). Noita vuoria on täällä rannassa, jonkinlaisina, mutta pienentyneet n. 1/2 -metrisiksi - eikä niistä erota mikä punainen kiinteä sisusmöykky-massa on. Ehkäpä rakennettu kokonaisuus yhtenä kokonaisena on punalevä-taskurapu, materian herran kuva kehityksen alkupäästä. Rakentaa vanhan ohjeen mukaan munan, ihminenkin yhä.



Tämä on niin outo ... mitä vuorelle on tapahtunut, kun ei tuollaista tavallisesti näe ? Tavallisesti sisukset ovat paketissa, piilossa. Seinämä on vähän niinkuin 90 astetta käännetty sirkkaäyriäinen uppo-pesässään. (Sirkkaäyriäisten pesäkoloja muuten ympäröivät "snaaksien" näköiset "pohja-muodostelmat", samanlaiset kuin dickinsonioita ympäröivät - perimänsä ja massansa keskusmunaan puhaltavat avaruuden snaaksit.Joo on se niin, tähtisuinen sammal-snaak. Eikö olekin?)
Minua häiritsee se, kun kallion vasemman reunan suuren pystypötkön voi hahmottaa jatkuvan kuvan vasempaan alareunaan ja siellä näkyviin vaaleisiin osiin, jotka näyttävät maljoilta. Kun käsittelin kuvaa, nähdäkseni mitä suuria kuvassa on ja miltä kalliota ympäröivä reunus näyttää, vastaus/näky oli olevinaan sellainen, että kalliota ympäröivä emo on samettimatoa muistuttava karhukainen, jolla oli ollut kello-jalat niinkuin joillakin merimakkaroilla on, ja että jalat ovat kasvaneet jätti-seisojiksi. Se on vielä samaa kuin Alppien vuorissa, paitsi että tässä näyttää, kuin 1 kello-jalasta aina olisi kasvanut 1 "seittiseisoja". Alpeilla rakentaja-sammal-sulkamadon sulat teippasivat kokoon / loivat aina yhden jättiseisojan porukalla, yhteen tarvittiin monta sulkaa, ja sulat muodostivat pötkölle varsinkin selkäpanssaria.
Olkoot maljat nurkassa, luotan toistaiseksi näkyyn kellojalkojen käytöstä juurina. Samettimato-hipsiäinen kuoli. Entiset jalat, nykyiset juuret jäivät putkien näköisiksi.

________________________________________________

Tämä ei liity yllä olevaan kuvaan.

Uskon, että on jossakin vaiheessa saattanut olla olemassa 4:ää tyyppiä sylkijöitä. Niistä on hengissä 2, jos kortteiden varteen tähtäävä örringäinenkin olisi totta.
Toinen hengissä oleva on 2 limasiimaa ampuva käsnäjalkainen.
3. oli ... Finn-Nessie ... jee ... ainakin uusimmassa kartassasi olisi sille paikka. Se sijaitsisi näitten keskellä: (sammakkoeläimet) valas neulakalat oikosarvi kalmari seepia. Ehkä se seisoi tai mönki, suuri luiruhäntä, limasienen kruunujaloilla järven pohjalla, ja ampui yläviistoon rantaviivaan pyydystyslonkerot. Kartassa näyttää siltä, kuin lonkerot olisi ammuttu kiinni järveä ympäröivän, Big-Hammer -tyyppisen "laakamadon" pintaan. Jos se on lappanut niitä rakennusyksiköitä suihinsa. Olikohan etelä-Amerikassa Patagonia se paikka, jossa näkyi tv:n luontodokumentissa suuren luiruhännän jäänteet, seisoi ja tod.näk. käveli myös, "limasienen kruunujaloilla".
4. olisi ollut suurin. Valmisti kavereineen ruudukoita, joiden ruudut olivat satoja kilometrejä leveitä aina jokainen ruutu. Syöksi kahta lankaa siitä "nenästään", joka muistutti sakkipelin kuningasta. Fossiilikuvan perusteella niillä jättiläisillä oli päälaellaan neliöruutu, samanlainen kuin valtavalla "kalalla" Himalajan jätti-"porifera"-juurakossa. Fossiilikuvassa on vinottain ruudukon päällä "nisäkäs-hyönteinen". Jos sillä oli rinnassa vinoneliö-aukko, ovat kuviot osuneet samassa suunnassa kohdalleen, jos aukko on asetettu sellaisen ruudukkomadon päähän. ("Madon", fossiilia nimitetään saniaiseksi tai jotain. Saattaa olla osittain sekin, mutta "shakki-kuningas -nenä" viittaa mielestäni obabiniaan ja maksasammaleen.) Ehkä ruudukossa kypsyi koralleja, merivuokkoja, ja niitä ilmapallomaisia juttuja kiepillä. Ainakin 1 jäi paikoilleen, Suomenniemi. Eivätkö ne ennen monistuneet pienemmiksi kopioikseen, kuoltuaan, tai jotain?

Siinä olisivat ne, 4 suunnan sylkijät. 1. kasvatti lisääntymis-lankoja eteensä, toinen ampui siemenensä maakasveihin, kolmas ehkä saalisti järvessä, neljäs, pienin, saalistaa maalla tänäkin päivänä. Kuulostaa varmaankin sadulta. En tiedä, onko tämä kaikki totta, vai erehdynkö jossain kohtaa.
Kortteita siittävän, pystyssä olevaa simpukkaa muistuttavan örringäisen kuuluisi olla toiseksi suurin, koko esim 1-100 km. Ehkä luoteis-Venäjällä olevat, kartassa näkyvät "pystyssä vieri vieressä olevat simpukat" ovat niitä ...

Meinasi tulla tenkka-poo radiolarian kanssa. Se selvisi. Pakko saada tämä tehtyä.

Mainittujen sinkoajien lisäksi on vielä BigHammer (lähettää 2), käärme (sylkee 2), sammakko (sinkoaa 1), vampyyritursas (ulottaa 2), meduusa (ulottaa useita, onko millään niin vähän kuin 2?). Minusta tuntuu, että rannalla kuvaamani lippahattu-simpukka ei katsokaan sillä 1 silmällään... se on sitä syljeskelyä varten ehkä... niiden silmät ovat ehkä pienet mustat ylhäällä, reunoilla, juuri samanlainen "ilme" kuin Kiinan jäätikön "seitti-seisojilla". Kuulostaa hölynpölyltä, mutta kyllä ne siellä ovat, puoli-avonaisissa kuori-putkissaan, pystyssä, elävinä tai kuolleina. Eivätkö muka ole?
________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.