IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

UUSIN ELÄMÄN KARTTASunnuntai 20.11.2022 05:36

Arvatkaa mitä... se "tiny cutie" on ihminen alaspäin... kind of, eikö olekin? Se on kasvatettu oikeasta kyljestään jollain kaapeleilla isommasta yksiköstä, niinkuin pyrstökäskin, jos viimeksi mainittua katsotaan lippalakkisena levänä .... näyttäisi hieman siltä. Olenkohan käsittänyt oikein, että sellainen/-t kaapeli/-t ovat pyrstökkäiden häntä, ja liittymäkohtaa, pikku lippalakkisen otuksen oikeaa kylkeä vastaa ihmisen selkärangan alin osa. Mikä se on se iso yksikkö, josta pyrstökäs kasvaa? Taitaa olla jotain niinkuin juuristoa, suonistoa, yorgiaan ja sammaleen viittaavaa? Senhän on pakko olla levämäistä meritup... vaippaeläintä... Voiko sellainen uida irrallaan meressä? Eräässä kuvassa pyrstökäs näyttää kasvatetun johonkin outoon tummaan irralliseen, jossa hulmuaa epämääräistä hömyä + ainakin mustan sorkan näköinen osa on (jonka näköisiä on ollut yorgia-juurakoissa). Jotkut vaippaeläimet näyttävät kasvaneen kuin sammal olisi kasvattanut kiekon.
Pyrstökäs kuin mustat uivat huopatossut valkeilla pliseeratuilla harsokuorilla, niin lie kuin levä, ja siivillä uiville kotiloille sukua. Turhaa löpinää, kyllähän nuo asiat tietenkin tiedetään.
Sellainen neliö-halkaisijainen pitkä kala, jota sanoin isketyksi nauhaksi, on pyrstökkään näköinenkin pitkän häntänsä ja hännän päässä olevan levyn vuoksi. Mutta se on aivan eri näköinen kuin mustassa kuoressa seisova, rimpsu-alusmekkoinen simpukan pötkylä. Sillä näyttäisi olevan "kaapelit", otus on n. 35-senttinen ehkä, eikä kukaan näe sitä, minäkään en nähnyt, vaikka nimenomaan etsin erikoisia muotoja ja kuljin aivan vierestä ellen päältä.
Onko levien vasen koura, pelkkä koura, ihmisen vatsa, ja kouran aivan kärki ihmisen pää? Pyrstökkäillä se on vääntynyt eteen sieltä sivusta, olemasta levän "vasempana kourana", pyrstökkään vatsaksi. Vääntynyt 90 astetta. Ei vääntynyt, vaan kiertynyt.
Taitaa olla se valtava juuri siellä Kuussa selkärankaisen pää, niinkuin minä sanoin. Eikä se sitten pieleen mene sekään, jos matelijat lähtevät läheltä alkujuurta, trilobiitteja ja syvänmeren matoja, tallustamaan tulevaisuutta kohti laatimassani kartassa.
"Kaapeli vasemmasta kyljestä seuraavan oikeaan kylkeen" - kasvaako levä niin? Ehkä se niin kasvaa. Ainakin kuussa näyttää, että kasvaisi meistä oikealle, heidän vasemmasta kyljestään, ja pienenee sukupolvi sukupolvelta. Ihminen liittyy nilviäis-levä-selkärankais -häntäkaapeleilla noihin kuun suuriin leväpläntteihin. Tätä löpinää tuskin on tiedetty.

Se kun oli se kypsyneemmässä iässä oleva sukeltaja-pariskunta tuolla jossain maailmalla, ja kuvanneet meren alla paljon... laitoin heidän ottamansa kuvan kerran blogiini. Siinä oli merihevosen sukulais-viukuloita (kaloja siis :) jonkin pyöreähkön kolon ympärillä. Pinkkiä väriä. Niitä oli reunaa pitkin, ei ihan peräkkäin vaan hieman limittäin peräkkäin. Useampia, 3, 4, 5 tai 6(?) kpl. Yksikin reunassa oli kiinnittynyt sillä pyrstön päässä olevalla levyllä siihen alustaan, pyrstökkään levyn kaltaisella levyllä. Mikähän siinä mahtoi olla meneillään? Ei ne olleet siinä syntyneet, mielestäni. Vaan menneet siihen. Trumpettikala, jotain sukua noille, isompi, meni hädissään kai piiloon punalevän reunaksi (ellei sitten halunnut sukeltajan kanssa kutea siihen koloon?:) Lisääntyvätkö ne pienet putkisuukalat porukalla kolon avulla, vai miksi ne olivat asettuneet kolon reunoille? Tai ehkä ne olivat piiloutuneet. Ettei niitä näkisi. Sama temppu kuin trumpettikalalta. Eivätkä ne paljon näkyneetkään, mutta sukeltaja-konkarit olivat huomanneet ne. Levän sukulaiset menevät levän reunaan piiloon. No se on vain hengissä-selviytymis -keino. Ei kai siinä muuta ollutkaan.

_____________________________________________



3 vuoristoa oikealla ylhäällä. Himalajan arvelen koostuvan jostakin punalevämäisestä & limasienimäisestä Poriferasta sekä rugosamaisesta poriferasta. Alpit näyttävät koostuvan alkeellisesta Yorgiasta ja meritupesta joka on saattanut sisältää merisiiliä muistuttavia rykelmiä ja jonka rykelmien ylös osoittaneet osat ovat muistuttaneet noita "BigCuties"- tuppi-olentoja. Asia on vieläkin monimutkaisempi: näyttää, kuin ne tuppiolennot olisi rakennettu sulkaisten ohuiden matojen toimesta niin, että 1 ohut sulkamato rakensi pelkästään toiselle puolelleen 3 merituppea, joiden paksuus saattoi olla jopa 2 km ja pituus n. 6km ehkä. Muutama sulka aina yhteen selkään, sulat olivat yli 2km pitkiä em. mittakaavassa. "Sulkamato" saattoi olla pelkkä limajokikin, en tiedä, josta vaan kasvoi sulkarivi. Sulkamatojakin ON. Hipsuttelija olisi samettimatoa muistuttava sulkainen syvänmeren mato, (oikean alanurkan sinisissä) joka oli yhtä aikaa myös ylänurkan sininen ja turkoosi. Olisikohan se "limasuoni" ollut laakamatomainen matoköynnös, madon ollessa ei-laakamato, ja muodostanut kuin limaköynnöksen. Se tuntuu joltain risteymältä, sienen, matojen, limasienten, punalevän, ...
Andeille jää selvästi mellastuspaikaksi kolmion kärjen seutu, koska 90-asteen suuri juuri sijoittuu Etelä-Amerikkaan, kuten myös valtava rotifer. Andit näyttävät kyllä muuten paljon samalta kuin Himalaja: se mikä näkyy suurina punaruskeina("koteloina"), on kiertynyt, ja vuoret näyttävät molemmissa sienten paketoimilta. Sienimäisiä bakteeri-tuppi-olentoja...Andien alueeksi voi lukea vasemman alanurkan rotiferin & Big Hammerin.
En maininnut kartassa hydria. Tuollainen Big-Cutie-A voisi olla lähellä muinaisia hydria ehkä. Menneisyys on reunoilla, varsinkin nurkissa ja jokaisen sivun keskikohdalla.



Salpan ja bakteerien välissä oleva Etelä-Amerikan useita kilometrejä leveä jätti-laatikko on sukua kaksikuorisille simpukoille ja noille, jonka valokuva on oikeassa ylänurkassa. Muistaakseni laatikoilla oli kartassa osittaisen päällyspeiton reuna vino.
Musta artemian ja sammalen välissä on se litteä musta, joka oli valokuvissani rantakivikossa, ja jota nimitin meren krilliksi.
(Merisiilin sisällä saattaa olla Alppi-vuori... mm. koska merisiilin sisällä olevilla pienillä oransseilla saattaa olla yläpäässään "kallan kukka". Alppien 2km paksut "käärmeet", ei käärmeet vaan söpöt naamat tupessa, liimasivat vuoren ylhäältä kiinni nenä-pensselillä, joka saattoi muistuttaa sellaista kallan kukkaa... )
Pakko lisätä vielä, että koska Alpeistä näyttää pilkistävän hyvin suurta "kaksois-lapasta" (en ole ihan varma), niin se "sukulaisuus" kyllä laajenee sinne kuvan keskellä olevaan suureen simpukka-altaaseen asti ja kai jonnekin charniaan päin myös. Ei mitään hirveän selvää selvitettävää... ei ihme että niiden on annettu olla, vaikka olisikin katsottu ilmakuvia.

"600 m feathers" tarkoittaa, että eliöllä oli tai on 600 m pitkät lehden muotoiset sulat. Valokuva syanidin tai viherlevän värisestä juuresta Etelä-Amerikasta julkaistu tässä blogissa, ja löytyy Googlen kartoista. Se kääntyy 90 astetta, niinkuin "sakki-kuninkaan nenällä" varustettu matokin outoine roikkuvine "sulkineen", ja niinkuin limasienen sukuiset eliöt, ja niinkuin Leppävirran saarten tekijä kaartui. Toinen kaartuu myös, yhdessä ne luovat vinoneliön, ja sen perään uusia samanlaisia. Niitä löytyy avaruudestakin. Ovat näkymättömiä, ja ... tähdet ovat osa niitä, näytti jossakin tavallisella kameralla otetussa tähtitaivas-maisemassa siltä. Täällä maan päällä ne ikäänkuin materialisoituvat, massa on läpinäkymätöntä, kun avaruudessa ohuita ovat ja harvaa ainetta.

Älkää vangitko taskurapuja. Sydämeeni koskee vieläkin muisto Sea Life:sta, kun se pyysi apua se iso rapu. Se pyysi epätoivoisesti apua, kapitti hirmu vauhdilla luokseni ja esitti että jalka katkaistu.

_______________________________________________


AURINKO

P.S. 2-haaraisia bakteereja... kyllon outoja bakteereja. Eikös se oo Aizo-jotain... punaista jatkumoa.... tuommosia voiton merkkejä. Muistuttavat poriferaa. Eikä muistuta tuo poriferaa, vaikka se porifera joka paikassa kummitteleekin, vaan muistuttaa enemmän Aizo Aceae:ta / kivikukkia, jos on 1 varsi joka halkeaa päästä vähän. Tosin kyseisen kasvin sillä sammalmaisella"emo-reunalla" on jotain tekemistä poriferan kanssa. ...muotoaan muuttava limasieni... ameeba... "karhukais-ameeba" ...

Nasan kuva auringosta 26.lokakuuta. Oikean puoleinen iso vinoneliö-"silmä": katsoin kuvankäsittelyllä mitä sen sisällä näkyy. Siinon matala pyramidimainen kuoppa, jonka pohjalla on kuin pienehkö lähes ympyrämäinen reikä, joka täyttyy "vihreällä iiriksellä pupilleineen". Reiän ympärys on tähtireunaisen rosoinen ja sen reuna on punainen (niinkuin vihreesilimäsillä aenae :) Olisin liittänyt kuvaan, muttei enää sopinut. Vasen vastaava iso neliösilmä: sen edessä roikkuu 2 isoa mönjä-pisaraa kuin pihkaa saunan lautaseinässä, peittäen alla olevan aika hyvin, keskelle jää pieni pystyrako. Koon ollessa valtava, täytyy raonkin olla niinkuin Suomen kokoinen tai jotain, roikkuvien pihkapisaroitten väli siis. Uskon että levät pystyvät kasvattamaan silmän tuosta vain, niin ehkä niillä roikkuvilla pihkapisaroillakin voi katsoa. Mista me tiedämme?! Sellaiset pisarat voivat olla vaikka suurennuslasejakin. :) Hän haluaa tehdä sen täydellisesti, että jollain pitää olla tippa linssissä - niinkuin amerikkalaisten jutut. Yläreunassa nakottaa 2 nappia, samanlaiset alareunassa. Eliöitten nimet eivät ole mitenkään lukkoon lyöty - yritin vain etsiä ja ainakin jotain on. Vinopää-ykköset ovat oikeassa paikassa, kasvavat ison kolon pohjalla, äidillisen pään alla, niinkuin punalevillä.



Nuo "yes pliis" hakaset... se näyttää telineeltä mustalle, joka tulee "ylhäältä" päin siihen. Telineeltä tai ohjaimelta. Ja missäs oli punaisia ohjain-laitureita, joita pitkin mustan tuli liukua ulos ... Pirunpesästä?! Siellä näyttää olleen laiturimainen liukumäki isolle mustalle. ... Tosin tämä massa on hieman outoa, ei ihme jos siinä on "telineitä"... paitsi että tuo ON ohjain-teline. :) Mustille kaapeleille. Ne puhalletaan molempien isojen tummien neliöitten yli alas. Monisyinen kaapeli, päältä musta, sisältä valkea, tuttu juttu, minulla on sellaisesta valokuva täältä Kuopion rannasta. Olisko laakamadoillekin sukua, kasvien lisäksi, 2 kobran kaapelit, käärmejuuret.
Tiedän kyllä, että aurinko on kuumempi kuin mikään maan päällä. Sitä en tiedä, että minkälaista muka-levää se silloin voisi olla. Auringot ovat jossain kaukana valtavien viherlevä? -"laakamatojen"/lehtien mini-osia niiden reunoissa ja sammalmaisten jatkumoiden pinnan glitteriä (tai sitten ne eivät olekaan aurinkoja).

Kuva kuvaa sitä, kuinka poliisin ällistykseksi järjestetään romanialainen haitarinsoittaja tapahtumien keskipisteeseen lunnaiden luovutuspaikalle kummallakin kerralla, vaikka eri paikka, ja ohjataan tekstiviesti saapuneesta paketista puusepän kännykkään ... vai miten se menikään ... "kolmitie-kättely". Auringon nimi ja numero muuten on 3 - varmaankin eniten pyöreyden/piin vuoksi. 3:n nimi on myös "tie".

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.