IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

opabiniaKeskiviikko 14.12.2022 01:34

Kartta-kokeiluja elämän alun suuria suuntaviivoja etsien. Ja siinä on selitetty kuvalla ja tekstillä, että miltä nivelkotiloiden valmistus näyttää, noin ensi näkemältä. Mielestäni "merenpohja" on tehnyt ne. Siinä on äkkiä katsottuna vaan massaa, tai kotiloihin suuntaavia "snaakseja". Tarkemmin katsoen huomaa, että valmistajat ovat ehkä pohjassa pikkuruisissa putkissa, ja valmistivat porukalla Alppi-vuoren kaltaisen kuvun, sivuilta keskelle ylös. Jokaisella on moniosainen laitos, jonka laukaisevat tai kasvattavat sinne. Onkohan siinä uloimpana jokin siipi-pensseli. Ne olivat niitä, jotka laukaisivat kuplien näköiset järven pintaan, mutta täällä ne eivät valmista nivelkotiloita. Saatan puhua vähän puppuakin, mutta uskon että jonkinlaisia merituppeja ...
Suuntaviivojen etsintä on alku-, loppu-, tai kesken työn olevaa haparointia, epävarman (ja epäselvänkin) kartan-tekeleen kanssa.



Kohelsin tohkeissani viivojen kanssa niin että unohdin kirkastaa värit ja suurentaa kartan. Sitten ei mahdu nimet lapuille.


________________________________________


A-haa! pään hakasista ei voi erehtyä. Hänessä asuu puoli miljardia vuotta vanha opabinia! Mutta tämän pää on opabinian pyrstöksi luultu. Mitenkäs sitten... oonkos minä muka erehtynnä? :D En takuulla oo erehtynnä... just nuo hakaset näin pari pv sitten fossiilin "perä"-päässä! Lisäksi sulat/piikit törröttävät möykyistä, jollaisista törrötti hallucigenian piikit. Vielä: piirrokset hallucigeniasta näyttävät selkärankaisilta - nämäkin otukset näyttävät, ainakin se jolla on mustan koiran pää.
(Luulin opabiniaa lähes tai täysin maksasammaleksi. Voi se olla monta asiaa, kaikki ovat monta, niinkuin tuokin on mato, mustekala, ja ... tuo kuvassa + opabinia =
syvänmeren mato / octo-kalmari / oikosarvi / maksasammal - veikkaan. O:ssa oli rapuakin. Ehkä tässä on ripaus hallucigeniaa.)
Kun ovat mytistyneet päätyläpät päätyyn sivuilta... tämän, maksasammalen, oikosarven, ekskavaatin ja ELÄINMUOTOJA TOISTAVAN MUSTAKOURU-JATKUMOMÖYKYN PÄÄTYLÄPÄT ALPEILLA ... ovatko ne läpät samat kuin ovat takinhelmat sarvekkaan cc-äyriäisen, joka luotiin vuokaan selälleen? Vuokaan, josta lähtee putki selällään makaajan oikeasta kyljestä. En tiedä, jatkuuko se sitten vasemmasta kyljestä eteenpäin?, kaiken järjen mukaan voisi jatkuakin. Ammoniitti-kiekon sisällä makaa se ilmestys, käpytakki-äyriäinen selällään vuoassa. Kasvanut kai jotenkin sinne ennen kivettymistä, jonain jatkumona. Jos helmat ovat samat, niin eri suuntaan. Käpytakki-vuoka on vanhempi, kasvaa sivulle kuin punalevä. Alppijatkumon läpät ovat kulkusuuntaan tai siitä poispäin.

https://hips.hearstapps.com/pop.h-cdn.co/assets/cm/15/05/768x516/54ca6a657a8d2_-_ocean-census-squidworm-1006-lgn.jpg?resize=980:*

Opabinia on eliökartassani siellä missä kuuluukin: samalla tavalla suhteessa maksasammaleen sijaintiin, kuin on syvänmeren matojen sijainti suhteessa etanoihin, jotka ovat maksasammalta vastapäätä. Koska kolmiossa on myös ylhäällä sulkainen juttu, 600 m sulat omaava "juuri", niin siinä mielessä opabinian sijainti on oikein. "sorkka"-uloke ja identtinen monisilmä-look maksasammalen kanssa pakottaa sen sinne, jonne sen laitoin.
Tuskailen chitonien ja tuppien kanssa, että minne niitä voi ripotella ja miten laajalle ja missä on tarkka sijainti ja mikä on vialla jos ja kun en löydä paikkaa tai edes ymmärrä mikä se on... se kun on paikalleen synnytetty ja puhallettu ja on vaikea ymmärtää mikä sen teki... ihankuin ne olisi tehty sellaisten toimesta, jotka puhalsivat ei-kuplat järven pintaan, tai yhdyskunta-kudoksen, tai pyrstökkään sellaiset ovat kyllä kasvaneet "mailan" kudokseen. Muoto pakotti katsomaan opabiniaa pari päivää sitten.

Jatkumo-paketissa oltiin... olimme. Punaleväjatkumo-paketissa. Jos nuo olivat kaikki jatkumopaketeissa, ja alpeilla menee paketti-liaani, jonka yksiköt näyttävät nisäkkäiltä, ja jos syvänmeren madolla on nisäkkään pää ja hallucigenialla selkärankais-look, niin siitä seuraa, että me olimme myös niissä paketeissa joskus. :D Eikö muka oltu... jotenkin tuntuu että olimme. Minä etsin menneisyyttä, ja olen löytänyt jo tosi tosi paljon.


Nyt on plan:("levän päästä") eli terhomadosta/ lentävästä siivellisestä pyrstökkäästä jonka keskellä on pieni pää, lähtee ristiin sellaiset kuin:
klo 11 terhomato ja Etelä-Amerikan suuri 1:sten ja sienten laatikko
klo 5 kastemadot
klo 8 pitkäpyrstöiset pyrstökkäät
klo 2 chitonin kaltaisilla varustetut mustat tuppi-mailat
klo 2 tupla-matka: chitoneita muistuttavat tekarit punaisessa jatkumossa
Olisikohan noin... eiiiih... hirveän vaikeita chitoneita. Kuopion mustatakkisen lippahattu-pötkön täytyy seista täsmälleen oikeassa paikassa suhteessa bakteereihin, jättiläis-simpukoihin tai jätti-rotiferiin, kaapeleilla lävistettyihin, ... ja kartan pitäisi mielellään olla vielä symmetrinen!

... en tiedä millainen se on! Merimakkaran näköinen lihaköntti näyttäisi olevan. Ikinä nähnytkään tuollaisia, tai mitään merieläimiä. Mikä ihmeen köntti, en tajua. Onko sillä nenä, silmä, suu? :D

___________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.