IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Perjantai 13.01.2023 06:19

Tiedeohjelmien selaus jatkuu: "Vierailu Asteroidilla", kohta 21.55 eli eri aikoina kuvattu pinnan sama kohta vierekkäin. Mikään kivistä ei ole enää saman muotoinen toisessa kuvassa, Ei sitten MIKÄÄN. Hyvin harva, ei juuri mikään. Toisaalta muutos ei ole iso, paitsi joidenkin kohdalla on. "Kivet" siis elävät. Ne eivät siis ole kiviä. Ei minua hämmästytä, ei juuri mikään. Arvasin, että ne olivat jotain eläviä, kökkäleet senkin toisen taivaankappaleen pinnalla, sen, jotä puukattiin. <-- Oli kuin kipsiharsoista tehty, kokkareet ovat harsolehdissä, joita pintaan on lätkitty. Jos etsii "ensimmäistä eliötä" planeetan pinnalta, niin nehän ovat sitten niitä. Mutta siinä on saattanut tapahtua ties mitä kummia, myöhemmin. Kökkäreet ovat saattaneet planeetoissa yhtyä yhdeksi olennoksi jopa, = koko pallo, tai ehkä siitä on ensin tullut muna? Jos kokkareita ei vielä ole harsolehdissä, niin silloin ne syntyvät avaruuden harsolehtien joutuessa päällekkäin ja/tai painovoiman avulla. Epäilen, tai tarkoitan että muistan, että niitä on valmiiksi lehdissä. Mainitsin "törmäytys"-vuorokautena, että onhan siellä ympärillä lehtiä, ja että niissä rasvapaakkumaista "merimakkaran pintaa".
Jokin ihmeen "jähmeä limasieni" ?
On ymmärrettävää, etteivät kokkareet ole ymmärrettäviä.
Siinä sanottiin että petollinen, erilainen valo muuttaa... katsoin kuvaa 2 kertaa, ja kummallakin kerralla silmä sanoi, että siellä on selviä muutoksia. (Toinenkin silmä sanoo ... ja potilas itsekin.)


________________________________________________

Vaalea ehkä tarkoittaa kuollutta. Musta tarkoittaa elävää. Niin se on tuolla metsässäkin. Pikimusta vitivalkeilla osilla elää, Jos ja kun kuolee talvella, niin siinä kohtaa on keväällä harmaata tai ruskeaa.
... Huomaa pieniä symmetrioita (etsiessään levän keskikohdan "silmiä ja hyönteisleukoja"), katsoo kauempaa ja symmetrioita on lisää. Yksi mikä ainakin on selvää ovat mustapintaiset tai läpinäkyvät lehdet, useimmiten läpikuultavat kai. Tutkijat eivät ole tainneet niitä katsella tai hakea. Tässä ylimmässä kuvassakin kaikki musta on niitä.




Saman Avaruuskansiot Galaksit -videon kohta 9.47:
Alareuna on vähän kuin moukarinheittäjän häkki tms. Häkin yläreunalla tulee oikealta kouru-/lehtijatkumo, jonka verkkokeinumainen jatke onkin vähän kuin kukka. Siinä kuin uinuisi muutama musta iso hyönteinen, valmistettuna/luotuna. Sitten oikeasta ylänurkasta kurkistaa musta jättiläis-hyönteinen. Hän toistanee sitten viestiämme Save the bee. :D
Kyllä siinä kouru on, ja tupaten täynnä sitä mustan elämän alkua. On bii säästynyt.
Jos siellä jätti sanoo skideille, että katsokaapa nyt lapset: vain 1 galaksin kiepautus kului, ja nyt jo pönttö on täyttynyt sienellä. Tai siinä on jatkumo-riippumatto -vuoristorata. Kaikista rohkeimmille, rajan takana. Porukka ei uskalla sitten katsoa muuta kuin eteensä.

____________________________________________


"Uusista tähdistä purkautuva säteily on kovertanut tähdistöön tumman aukon."
Ai minkä ihmeen aukon? Ei tuossa ole mitään koverrettua aukkoa! Lihaa ja verta kaikki. Tumma on tummaa. Mitään koverrettuja tai korvennettuja seiniä ei näy. Ehkä se on lyönyt siihen lämmityslamput... pesästä tulee ehkä ulos myöhemmin jotain - toisista kuvista päätellen ehkä jokin kuplan näköinen muna. Biologien pitäisi katsoa kuvia. Ylhäältä suoraan alaspäin osoittaa pieni pikimusta lehti, U:n/puoliympyrän/viuhkan muotoinen. Isot lamput näyttävät olevan varsilla kiinni punaisessa reuna-kudoksessa, ja niissä on varjostimet. Aukon, jonka myönnän, mutta en syövytettyä, reunoissa on isoja "imukuppeja". Lienevätkö samoja, kuin jotka lähes näkymättömät olivat kotiloa vasten, järvikuvassa... sanoin että se kotilo taisi olla herra Mustatassun syleilyssä/suussa. Ettei vaan aukko kuulu punalevä-olennolle, jonka yläosa on vasemmalla, ala oikealla? Kyllä, niin se on. Hällä iso harmaa oikea käsi. Edessään punaisessa kuopassa on ikäänkuin ympyrässä mustat kaaret. Eikös kuun punalevälläkin ole edessään jokin vastaava, en nyt tarkkaan muista millainen. Jokin sillä oli edessään. Merenpohjan punalevän kuopassa on mustia riukuja joissa on valkeita täpliä. Ihme jos kuvassa ei olisi punalevä. Jos iso valkea on sen pää, siinä saattaa olla "niveljalkais-silmät". Vai onko se kuvassa oikein päin? Missa pikkunassukan silmät ovat?! Punalevän paksu kaksoisköysi kulkee vaakasuorassa vinoneliön halki, Läpäisee ensin vasemmalla ison valkean osan. Keskeltä, kohti punaista, ja sieltä läpi jonnekin ulos tästä yksiköstä? <--Katsoin Ylen Areenan laajemmasta Galaksit pysäytyskuvasta. Entä jos oikea punainen alareuna on päästänyt sisältään tuon ison harmaan? Niinkuin Chilen rannikon punainen kudos päästi sisältään ison rotiferin. Reuna synnyttäisi pesään putkulan. Levän, rotiferin, bakteerin ja nilviäisen sukuisen, muunmuassa. 2 "lamppua" ovat kuin lokasuoja-varjostimilla suojatut, ja tänne päin. Paitsi että katsoin "revontuli-levien" koostuvan tuollaisista "lokasuojista", niin meressä on olemassa jotain lokasuoja-...-matojakohan ne ovat vai mitä, outoja, kuori vain pitkän yhdellä sivulla. Eivät ihan pieniä, kymmenissä senteissä mitattavia kai. Ehkä harmaa nökönenä on juuri syntynyt sienijuuri-baby? Siltä se ainakin näyttää!
(Se on varmaan säteily kovertanut neliöaukot rotiferin rintaan ja muiden muinaisten pintaan...)



Paljon läpinäkyviä lehtiä. Ne ovat rakentajia, yhdyskunnan muurareita ja laastia. Sitä on maapallollakin, automaattisesti rakentavia ohuita lehtiä. Rakentavat ainakin merituppeja.

_____________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.