IRC-Galleria

Lisätty matkaviestimestäSunnuntai 10.12.2006 02:00

Pikkujoulut.. Virallinen maskotti

Viikonloppu..

La 9.10

Annen nimipäivät. Tärkeä päivä minulle. Junalla aamulla kahdeksan aikoihin kohti 'SpänkHilliä'. Perillä kauhea väsymys, oli pakko nukkua jonnekin neljään-viiteen iltapäivällä.
Illalla sisko oli järjestänyt pikkujoulut. Toisaalta harmi että työmaan ja kuntosalin pikkujoulut olivat samana päivänä.. mutta paljon mielummin skippasin ne kuin nämä. Pelailtiin Texas hold'emia, Buzz tietovisaa pleikkarilla ja Annen taitoa vaativaa Tornipeliä. Osa lähti jatkoille Soleksiin, osa jäi istumaan iltaa ja pelailemaan. Sinä yönä ei juuri nukuttu..


Pe 8.10

Radio Cityn viimeinen leka ja saunailta työkaverin luona. Kokoontuminen kellarissa, otin mukaan radion, josta kuunneltiin viimeinen biisi joka esitettiin Radio Cityllä vähän viiden jälkeen. Lähdettiin sitten taksilla kohti 'Iittaliaa', meitä oli työporukkaa, uutta ja vanhaa. Kaveri vaimoineen oli todella vieraanvarainen, tarjolla erinomaista pizzaa, shotteja ja drinksuja. Vedettiin turnaus texas hold'emia, ja saunottiin. Jatkoille HLinnaan muutamiin baareihin ja kebabin kautta nukkumaan. Yöunet jäivät aika vähiin seuraavan aamun matkaa ajatellen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.