IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Hän joka kilpaa tanhuaa Ummeljoella.Sunnuntai 25.11.2007 20:03

Voisin melkein väittää, että oon laiska nii siis, jos en viettäis niin paljon aikaa koneen kaa ja luoja mitkä voimistelut teen päästäkseni jääkaapille.

Päätinkin, että ripottelen mm viikonlopun kuningaslauseita sinne tänne, kuten esim. "Me dokataan, muttei mokata" sanoi eräs herra ja sen jälkeen kaatui villisti huutaen naulakkoon ja otti takin, jos toisenkin mukanaan. Tosin voin olla onnellinen, että tämä viikonloppu ei ollut kävelty juttu, mutta olihan se ahaa juttu, kun tajus, et on jossain Pikku-Huopalahden ja Haagan välis bongailemas dösäpysäkkiä, ja niin mainitsinko jo, että lähes koko la illan oli vieressäni useampikin kaksilahkeinen kuikuilemassa mua niille päin ihan viattomalle teelle, toki muistakaa myös, että kasvatan mangusteja mun varpaiden välissä.

Edellisen viikon ehkä ällöttävin hetki oli se, kun mut narrattiin vessaan miehen kaa, joka oli nauttinut Jeesuksen koko elämän viiniannokset yhtenä iltana joopajoo, ette tiiä miltä tuntuu, kun jalat ei suostu liikkuu ja joku alkaa vetää käteen vieressä ja suloista paskat housussa.<33

Aattelin heittää tähän väliin selviytymisoppaan tai vaikkapa päivän yllättävän, mutta tätä tekstiä ei parantaisi edes J.K.Rowling :in sulka. Saa melkein näyttämään siltä, että mun elämä ois muuttunu jotenki tylsäks ja, että mitään perunan istuttamista kummempaa en ole havainnut viimeiseen pariin kuukauteen, voin kuitenkin vakuuttaa, että asia ei näin ole! Juttua vaan on niin paljon, etten tiedä mistä aloittaa ja, kun tämä ei ole maailmankaikkeuden oikein paikka kertoa minkälaista vääryyttä ja ymmärtömyyttä koen päivittäin.

Asiasta kolmanteen. Rakkaat toverit annan teille ilmaisen vinkin, kun paikan nimi on Intialainen ravintola tms. älkää tilatko muuta, kuin intialaista sapuskaa. Eheehe mm. pizza ei ikävä kyllä ole intialainen ruoka, voi muuten tulla karkeita pettymyksiä kuten naapurin Virpille.

Taidan lopettaa tähän ja huomenna huvitan itseäni kirjoittamalla niin ratkiriemukkaan merkinnän, että voin seuraavan kerran ulos lähtiessäni varautua pippurisuihkeen ja valmiisiin nimmareihin.

P.s perjantai oli huvittava turha kiittää, kun tiiätte itekki. Hmm bissee kaikkial tai sit vaa lattial.
Hyvät keskustelut lattial<666

Clake mo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.