IRC-Galleria

muistaksä ku oli me?Sunnuntai 21.09.2008 19:06

"Olemme hyväksyneet esimerkiksi sen, ettei elämässä saa kaikkea. Hyvä jos puolet. Tai kolmasosan. Jotkut kutsuvat sitä seestyneisyydeksi. Minä kutsun sitä katastrofiksi"

Meillä kaikilla on varmasti ollut pienenä paras kaveri. Tai, jos ei silloin niin ainakin nyt on toivon mukaan joko yksi paras tai monta parasta kaveria.

Pienenä ja nykyisinkään on vaikea kuvitella, että välttämättä aina ei sitä parasta kaveria tule olemaan, vaikka aikaisemmin olisikin välirikko käynnyt niin sitä ei hyväksytä. Tavaittavissa on myös seuraavaa ajatusmallia: Kuvitellaan, että vaikka ystävyys ajautuisi karille voi sen aina korvata ja pitkänkin tauon jälkeen on toisen seura yhtä luontevaa kuin ennenkin. Aika toive ajattelua.

Näin tässä taannoin erään lapsuuden parhaan kaverin, joka oli pienenä minun idolini ihan pelkästään sen takia, että se oli mua kaks vuotta vanhempi. Olin valmis juoksemaan päin seiniä pelkästä hänen sanasta ja minähän juoksin. Jännitin tietysti ihan mielettömästi tapaamista ja mielessäni pyöri taukoamatta kaikki ne hulvattomat ja vähemmän lystikkäät asiat.

Kun näin tytön vihdoinkin tajusin viidessä minuutissa, että meillä ei ole mitään yhteistä eikä koskaan tule olemankaan. Mietin miksi? Oliko toinen muuttunut niin paljon? Entäs minä? En minä mielestäni ole muuttunut tippaakkaan sitten syntymän, mitä nyt ääni madaltunut reippaasti ja korvat kasvanut.

Pitäisikö minun hyväksyä tässä ja muissakin tapauksissa, että menetettyä ei saa takaisin ja jossain vaiheessa yksipuolinen yrittäminen ei riitä.

Neljän vuoden näkemis tauon jälkeen, vaikka ihminen olikin viiden sentin päästä minusta tuntui kun hän olisi ollut kokonaan toisessa ulottuvuudessa, niinä hetkinä kun hän kiljuen yritti sabotoida tärykalvoani toivoin toista ulottuvuutta enemmän kuin suklaaholisti kaipaa päivittäistä papu annostaan.

Ehkä minun pitää vain hyväksyä se mikä lukee tämän merkinnän ensimmäisessä lauseessa ja jatkaa elämää hyväksyen.

Claudia
laiskuus vei voiton ja niinpa istun hotellin koneella, jossa netti maksaa enemman ja joka on tuotu tanne viidennella vuosisadalla.

Minulla ei ole varsinaisia ruoka-allergioita (kai) Asia erikseen ovat ruoka-aineet joista en pida, mutta niista sitten myohemmin. Tahan mennessa on kuitenkin loytynyt yksi ruoka, joka sulautuessaan elimistooni ei tee kivaa jalkea.

Kookos.

Sita harvemmin syon suomessa ehka siksi etta saatavuus on niin huonoa ja aina sama bounty patukka. Nyt taalla olen syonyt sita paivittain ja oireina mainittakoot mm suoliston rajahdysmainen toiminta ja paansarky.

Sita aina unohtaa, etta hei ei kookosta mulle se on pahaa. Edellisen lauseen voi myos lukea nain:

Joojoo ei taa viela mitaan kylla ma voin viela vahan sita napsia. No ei tast valttamatta tuu mitaan.

Toiveajattelua. Sitten kun oireet lahtevat kayntiin sita ensin hammastelee ja manaa kaikki mahdolliset Jumalat mita sylki suuhun tuo ja keksii kaikennakosta mista oireet voisi johtua. Siina vaiheessa kun kylmat ja kuumat aallot sirklaavat paallasi, tajuat mika on kaiken pahan alku ja juuri.

Aaw saali kun ette naa mua, en oo jaksanu suoristaa hiuXii d4h (:

oho aika loppuu ihan just moimoi!

Elizabeth goes exodus.

kalimeraTorstai 11.09.2008 22:11

aah netti niin harvinainen herrku täällä, mutta anyway vaikeuksien kautta voittoon. Oon nyt jossain megamestoilla kiitos ihanien tyttojen jotka mut opasti tänne. (:

Kolme päivää ilman nettiä ja oon elossa, ei se ollukkaa niin kauheeta, mutta toisaalta on ihana päästä galtsuttelee, syottää lemmikki facebookissa ja pelata tetristä, jos jää aikaa.

Hmm niin millaista täällä on ollut? Järisyttävän kuuma jos jotain.
Rasismiahan ei täällä tietenkään ole niinkuin ei ole melkein missään muussa maassakaan mikä on ihan kiva. Pientä moukkamaisuutta on havaittavissa mutta siitä voi aina päästä eroon. Oltiin maman kaa jossai turisti krääsä kaupas. Yhtäkkii huomasin et myyjä seurailee meitä silee sniikisti oon vähä ihmeissäni, mut jatkan elämää ihan normaalisti. Sit hän (=myyjä) totee oikein viisaana, et:

Huh luulin et olitte neekereitä ni tulin kuuntelee teitä, mut sit tajusin et ootte vaa hyvin ruskettuneita hahah

Joo puhu venäjää niin et voi olla niga. Rasismin ja moukkamaisuuden ero? Moukaksi synnytaan, mutta rasistiksi opetetaan.

Tanaan kaytiin jossain kiertoajelulla matkasta ei tullut ikimuistoinen sen takia, etta menomatkalla bussi muistutti suomen talvea parhaimmillaan tai koska gili luuli etta pupu asuu raunioissa. Ikimuistoisuus juontuu siita, etta olin just laittamassa pääni papun syliin, ku se oksens<3(: ei likaantunu onneks ku vähän helma.

Muuta sattunutta ei oikeestaan ole paitsi vaaleanpunainen kuola seurauksena vitamiinipommeille jotka pistävät ihmisen huojumaan, venahtany nilkka ja rikottu kenka.

vidy kohta joudun lahtee seikkailee yksin pois taalta, mut vaikeuksien kautta voittoon.

moimoi

-liiss

0wnedMaanantai 08.09.2008 00:07

elämä on oikeesti NIIN epäreilua. Mä oon se kammottava teinihirviö, jota pitäis kohdella kuin prinsessaa vähintään. Tässä perheessä sitä välillä pysähtyy miettimään, että mikä on kenenkin rooli. Kaikkein sekavinta on minun ja äitini suhde. Äitini on siis 37 ja minä olen 16. Huomiothan pienen ikäeron. Äitini on kolmen lapsen äiti ja sen pitäis siis olla tosi kypsä ja etc, kissanpaskat.

Eilen se nuija osti vans converset ja tänään se tallusteli sellanen ihan tavallinen musta hame. Katoin et ahha siinä on taas joku ollu ostelemassa. Bum mun silmät eksy siihen hintalappuun, se oli kohtalainen virhe.

Tavallisen mustan hameen hinta on 279 erkkii. Vetosin kaikkiin mahollisiin käytössääntöihin ja siihen kuinka sen ikästen fossiilien pitäis rauhottuu ja olla vakaita ni ainoo mitä se ameeba totes oli et älä jaksa vinkuu tän hameen alkuperänen hinta oli 317. Mä elän vaa kerran ja haluun nauttii vaatteista.

pfft ja ne sanoo mua materialistiks.

Otsikko oli jo niin menevä, ettei ole mitään väliä jos tämä oli älyttömän mielenkiintonen juttu joka sisälsi kirjoitusvirheitä enemmän kuin suomessa on järviä. Tsäh nyt on kiire pitää mennä lintsille ja pakata. ((((:

Kypros calling bitches

Liiiiz

Kung Fu PandaMaanantai 01.09.2008 01:36

Hei SINÄ, jonka silmät liikkuvat näiden rivien kohdalla!

Kiinnostaisiko Kung Fu Pandat?
Jos vastauksesi on kyllä, muttet kehtaa ilmaista haluasi nähdä kyseistä elokuvaa ja kuka sitä nyt yksin haluaa kulttuurista nauttia? Olet siis vailla seuraa ja niin on minun hyvä ysätävänikin. Tuethan hänen lukihäiriötään katsomalla dubattu Fuck Pandasia?!
Ystäväni osoittaa välillä tyhmyyden merkkejä ei ihan tohvelieläimen tasoa, mutta tärkeintähän ei ole aivot vaan mahtava huumorintaju ja leppoisa luonne.

Mahdolliset yhteydenotot voi osoittaa mulle, mielellään profiili sivulle (on ollu vähän nihkeetä kommenttien suhteen) Me emme sinulta arvoisa seuralainen vaadi muuta kuin rahat elokuvaan ja kovaa asennetta. Suotavaa olisi myös jos osaat hieman venäjää

Vastaathan mahdollisimman pian, ystäväni on epätoivoinen ja seurankipeä. Eli lyhyesti tiivistettynä:

Emo gurl kaipaa jonkun vierellensä vähän yli tunniksi sivistymään elävien kuvien ääressä.

With Love Elizabeth

angstangst yhyyPerjantai 29.08.2008 20:17

Joka väittää, että sää vaikuttaa ihmisen mielialaan valehtelee ja reippaasti. Vaikka itse olenkin käyttänyt säätä tekosyynä moneen moneen asiaan. Esim en tuu ulos siel sataa ja d44 mut on tehty suklaasta.
Okei harmaa ja sateinen sää ei ehkä pistä ihmisiä hymyilemään, mutta jos sateessa kohtaa ihmisen joka kulkee ilman kenkiä ja puhaltelee saippuakuplia et voi olla enää ängst.

Toisaalta olen lähes koko viikon odottanut aurinkoa ja nyt äsken kun se vihdoin ilmestyi, vedin verhot eteen, totesin vittu ja kirosin mielessäni auringon joka kehtaa häiritä minua kun vietän laatuaikaa kaltsuttamassa.

Niinniin koulu. Ensimmäisenä päivänä astuin vapisten junasta ulos, peläten pahinta. Onneksi sain tukea rintaliiveiltäni, jotka napsahtivat auki ja vielä parempaa sain seuraa. Pelokkaana astelin keskellä ei mitään kohti koulua, joka näyttää erehdyttävästi lastentarhalta ja toisinaan luokkaani kuunnellessa/katsoessa ei uskoisi että tosiaan me olemme kympillä ihan vapaaehtoisesti korottamassa numeroita. Astuttuani sisään ensimmäistä kertaa sisälle kouluun tunsin oloni niin pieneksi ja mieleni teki juosta piiloon. Onko se sitten kauheaa tulla uuteen kouluun missä ei tunne ketään ja missä opettajat käyttäytyvät vahtikoiran lailla? Oi ei se ei ole kauheaa se on vitun perseestä.

Nyt on mennyt pari viikkoa ja yritän vaihtaa pois. Jäisiä ihmisiä, mutta mukavia. Kaikki on vieläkin sekavaa, mutta olen optimistinen.
Ainahan voi heittää kevyttä juttua joillekkin rändömeille käytävällä, mutta kun sitä sitten yritin ei tulos ollut kehuttava. Ilmeisesti lause hei pojaaat ja saman aikaan nojaaminen pojan kaappiin ei ollut kauhean kivaa. poika nimitäin katsasti minua hyvin vihaisesti ja pisti vauhtia toimiinsa.

Paluu arkeen on ollu tosi jees ja sujunu ilman suurempia ongelmia, mitä nyt ei voi enää pelata simssiä pari päivää putkeen ja tällä viikolla on ilmentynyt ongelman tpaisia siitä että miten arkipäivät kuluttaa.

liz

YLLÄTYPerjantai 15.08.2008 02:03

hihii pitkästä aikaa päivän yllättävä!

melkein tämän päivän yllättävä. C.O starring Papu6.w 'n meikä

Papu: liisa tiiäkkö mitä isot tytöt tekee?

liisa:nooo?

papu: tai no mitä isot pojat ja tytöt tekee!

liisa: :DDDDDD

papu: ne tekee sitä paljon ja sen kivaa

liisa: hahhhhah

papu: ne juo mehut ja muut lasista eikä pullosta

liz

summer of 69 'r 08 j whaevaTiistai 12.08.2008 03:22

Koulu alkaa kymmenen tunnin päästä. Paniikin poikanen hyppii jo varpaissa. Vielä on paljon tehtävää, esim. mun uus super magee kirkkaan punanen Nalle Puh penaali sädehtii tyhjyydellään.

On se hienoa miten minunkin kaverini ottavat vakavasti sen, että koulu alkaa. Tulin just kotiin koska piti kattoo erään neidin perään joka oli hyvin hyvin humalassa. Tiedätkö miten kiva on puhua ihmisen kanssa joka joko nuolee naamasi tai sitten toistaa neljää eri lausetta peräkkäin, ai tiedät? Kaikki eivät varmaan tiedä joten voin sanoa että harvinaisen mielenkiintoinen keskustelu.

2½ kk velttoilua on ohi, oikeasti nyt alkaa armoton opiskelu kympillä joka sijaitsee in the middle of nowhere.

Sitä alkaa miettimään että mitä helvettiä sitä on tehnyt koko loman. Tuntuu että ainakaan mitään järkevää ei loma ole sisältänyt. Olisihan se hienoa sanoa että joo mä tein lomalla sitä ja sitä, mutta olisiko se lomaa jos koko ajan juoksisi paikasta toiseen ja jokainen päivä olisi suunniteltu minuutin tarkkuudella? Kukin tyylillään. Minä voin melkein hyvällä omallatunnolla sanoa että olen ollut koko kesän laiska.

Vähän harmittaa niiden asioiden puolesta jotka jäi tekemättä, noo tulehan niitä kesiä vielä. Ei tämä ei ollut se kaikkien aikojen paras loma jota muistelen lämmöllä vanhana. Tämä tulee olemaan se yksi kylmimmistä ja sateisimmista kesistä. Huonomminkin olisi toki kesä voinut mennä, vaikka välillä tuntuikin siltä että huonommin ei asiat voisi olla. Se jos sillä hetkellä olisi sattunut kohtaamaan vaikkapa kaksi metrisen hämähäkin olisi tuntunut lottovoitolta.

Ainakin mäkki rakasta mua se on hyvä tai luulen niin. Oon nyt viimesillä kerroilla siivonnu ku oon käynny mäkis. Hakaniemen mäkissä menin polviltani rukoilemaan rikkalapiota mutta ei ei herunnut. Eipä tuo haitannut koska Sokoksen mäkissä siivosin naisten vessan, pyyhin pöydät, vein tarjottimii, siivosin lattiat, pesin tiskirätin ja hell yes oli kivaa (:

Nyt vähän pelottaa tää päivä. Vielä pelottavampaa on ehkä kirjotuksen taso, lupaan (melkein) joskus vielä tulee hermoja raastava, joka kutkuttaa sopivasti kitalakea nauramaan.

Liisa juu ihan Liisa vaan

p.s meikä osti ekolokise puhelimen joka on tehty kierrätysmateriaaleista. siinä teille wnb hipit
Datattuani kaksi päivää putkeen päätin ryhdistäytyä. Vaikka minulle oikea elämä merkitseekin pitkälti sitä, että päivässä nukutaan max 5h ja loput vietetään rakkaan kanssa skolioosia hankkimassa. Tänään päätin panna pisteen touhuille. Ulos menemisen kanssa ei ollut mitään tekemistä sen kanssa, että ystävä tulla tupsahtaa päivällä meille. Ehei olin muutenkin viittä vaille valmis lähtemään ulos ja nauttimaan kauniista päivästä. Tai no se taitaa riippua ihan siitä mistä näkökulmasta asiaa katsoo. Olin ainakin hereillä jo yheltä!

Anyway päätimme suunnata meiän mökille joka ylläri pylläri sijaitsee edelleenkin hertsikassa. Hmm viiteen saakka kaikki suju ihan hyvin. Sit piti käydä facebook :is tekemäs jotain huipputärkeetä mitä en ees enää muista. Mun piti soittaa kuudelta ihmisille mut jäin pelaa taxi driver :ii.

Tiedän osaan todella käyttää kesälöman viimeiset päivät arvokkaasti. Voitko kuvitella miten voimakas vetovoima tietokoneella on? No jos et juuri tällä hetkellä ole koneella niin et voi.

Parin minuutin päästä soitan, tai ehken sittenkään. Se on aika paljon pitäis liikutta kättä viistosti oikeelle ja pitäis nostaa puhelin. :D

Ainoo vakavasti otettavissa oleva merkki josta voisin päätellä että oon datannu liikaa on se, että pari kynttä on katkennu ja hmm pari sormea osoittaa arkuuden merkkejä.


Niin ja kehitin dataukselle säännöt. mm niitä pitää hioa, mutta sen teen tuonnenpana kun ehdin kiireiltäni.

1) Ei ole muita huoneita kuin se missä kone on. Keittiö, omahuone jms ovat siirtyneet ihmeellisesti mutta kätevästi koneen luokse. Näsäviisastelijat miettivät tässä vaiheessa vessaongelmaa. Ei en käytä pottaa. Tällekkin ongelmalle on simppeli ratkaisu. Vessahädän yllättäessä sinä voit;

a)pistää simisi vessaan tai b)yksinkertaisuus on kaunista wc

2) Ei ole olemassa muita kieliä kuin englanti yhdistettynä lyhennettyyn suomen kieleen; ju zomg

3)ulkona on huono ilma ja sinua ei kukaan kaipaa

Superfantsuu kesää vietit sitä sitten ulkona tai rakkaasi kanssa skolioosia synnyttämässä

p.s en oo unohtanu lupausta kesän parhaat palat tulee pian. ole siis huomiolla

Claudia

[Ei aihetta]Maanantai 09.06.2008 18:07

Mikä maa se sellainen on, jossa rasismi ja skiniys on oikeastaan ihan ok, koska valta osa sen kansasta on juntteja?

Mikä maa se sellainen on, jossa esim. poliisit kohtelevat nuoria huonosti?

Mikä maa se sellainen on, jossa, kun alaikäinen soittaa ambulanssin ei tapausta luokitella kiireelliseksi, mutta kun sen soittaa aikuinen tulee apu heti?

Mikä maa se sellainen on, jossa jos nuori pyörtyy on hän aivan varmasti aineissa?

Mikä maa se sellainen on, jossa jos jossain tapellaan keräännytään sen tappelun ympärille, joko sankoin joukoin tai sitten vain kävellään ohi?

Mikä maa se sellainen on, jossa vielä vuonna 97, kun isä löi keskellä katua iltapäivällä vaimoaan ja lastaan käänsivät muut ihmiset katseensa pois?

Mikä maa se sellainen on, jossa jos jotakuta lääpitään ovat muut niin kuin eivät huomaisi mitään?

Mikä maa se sellainen on, jossa poliisin mielestä nuoren esittämään kysymykseen voi vastata ei kuulu sulle ja ala vetää?

Mikä maa se sellainen on, jossa ei mukamas ole korruptiota, mutta on?

Mikä maa se sellainen, jossa muutokset tapahtuvat hitaasti, jos ollenkaan?
(esim. makeisveron pois ottaminen kesti ja kesti)

Mikä maa se sellainen on, jossa elinkautinen on pelkkä vitsi?

Mikä maa se sellainen on, jossa poliisin/ambulanssin tulo kestä ja kestää?

Se on minun rakas Suomi