IRC-Galleria

GANGSTA ATTIDUETiistai 27.02.2007 15:49

Yo man yo mini friends !

Päivän yllättävä

ulkona sataa lunta tai sit mul on paha hilseongelma, katotaas käyn suihkussa ja yritän saada samla vähän pinttynyttä likaa pois iholta.

HHIIIHHHIII

Ainii viel yks juttu mä en ole Afrikasta kotoisin, en myöskään ole somali ja kaikkein vähiten osaan puhua Afrikkaa sattuneista syistä yksi voisi olla se, ettei sellasita kieltä ole. Arvostaisin tälläistä pikku pikku muistisääntöä. Niin ja nimeni on Liisa yhhdellä ällällä kahdella iillä yhdellä ässällä ja yhdellä aalla. Kuinka vaikeaa se voi olla ymmärtää ? Minäkin muistakin kaikennäköiset Yrjöt ja Ugumaga gugumat miten siis mahdollista, ettei Liisa mene ?

Gggnaa en myöskään ole neekeri, kun minussa on esim. venäjää.

Rakkaat lapset olette tyhmiä, mutta sekin on anteeksiannettavaa, miten sääli, eikö ?
Hiiihhiiiii myöntäkää pois, et mun päiväkirja on loistava. Tiiän, et moni lukee tätä, muttei jätä kommenttii. Hiihii teen oman päiväkirjan muuaalle enkä kerro siitä teille mulgut!
HHHIIIIHHIII
<kieli>

Kylmillä varpailla Lispetti.

Hiihtoloma PietarissaTiistai 27.02.2007 14:09

Yleisön pyynnöistä, lyönneistä ja kauniista kielestä kerronpa nyt hiihtolomastani, jonnka vietin Pietarissa. Miten yllättävää, eikö ? En edes paljastanut ajankohtaa ja paikkaa otsikossa. Tykkään olla salaperänen daa !

Nojoo piti lähtee maanataina, mut nbuorin veikka tuli kipeeks ;<< joten lähtö peruuntui maanantailta. Ei täs muuteen, mutku satun olee iltaihmisii ni heräsin auringonnousun aikana(vaikkei sitä ees näkyny :D) ylös tukka pystyssä kuin valmiina hevikonserttiin moshamaan\,,/ ! takas nukkuu ja faija soittaa ihna paniikis, et mitä helvettiä sä teet himassas tyylikäästi vastaan, et joo kaikki muut lähti ja mä jäin yksin, et moimoi.

Kahentoista aika heräilin siihen, et sanjan perse löytyy yllättäen mun kainalosta ja korvassa tuntuu kahiseva yskä. KIITOS SANJA KAIKESTA YSKIMISESTÄ JOTA HARRASTIT KORVANI JUURESSA !

Tsillailtii sit maanantaina nukkumatin kaa steissil ja sielt Arabain kauppikselle, et sanja näkis sen ihQn Feridin ja sit ne vähän tietsä ????? No et tiiä, ku et ollu joo ne luki lehtii ja mä apinoin kavsveissa. Bongailin muuten sujuvasti tuttuja naamoja njoo. Sieltä meille laulettiin taidolla ja etenkin tunteella karaokea. Säälin naapureita, kun ne laulaa päin pippeliä ja mun ah sanoinkuvaamattoman kaunista. Mun laulaessa tuntuu kuin enkeli laulaa ja soittaa triangelia. (Kateelliset väittää, et mun laulu kulostaa enmmän siltä, et a) jotain raiskataam b) eläimiä teurastetaan c)LIISA, TURPA KIINNI! Mut ne onki vaan kateellisii ;DD)


_TIISTAI_


Bäm ylös ja junaan. Jee kaakao oli paskaa junassa jee jee. Jee tultii perille jee. Jee otettii paljon valokuvii jee. Pietarissa ilma oli astetta suolasempi/kirpeempi jee. Sanja vikis koko ajan jee käytiin syömäs naaaammm<333 jjee kämppä oli YBER ISO JEE.Lyhyt kooste, koska oon laiska ja julma ja ym ym vapaa valinta joooo-oo

Tsillailtii vammases akvaarios jos oli ihan köyhät fisut! Parempiiki on nähty. Teatteri oli ihan ok Don Qijote ? Korjatkaa pilkunrunkkaajat, koska nimi on väärin enkä jaksa kattoo. Puhelin pöllittii tai no oikeestaan kolme. :DD Ruoka oli hyvää jee ostin röökii tyylikkäällä brittienglannilla. Nappailtii tos sellanen melkein 300 kuvaa puutu ehkä joku 10 ?

Sirkus oli ehkä kaikein huipuin nojoo kyl keskustas käveleminenkin oli ziiztii!!
Kerronpa vähä sirkuksesta ah siel oli tiikereitä, leijonia, apina, vuohi, joku joka näytti peuralta tai gasellilta, muurahaiskarhuja pesukarhuja ? Kaikkii söpöi eläimii joita eläinrääkättiin piilossa.

Eksyttiin kerran kuunnolla kiitos ei todellakaan minun. Btw ei liity tähän, mut mun pitäis olla koulussa, mut hiiihhhii ei jaksa ja oon mutenki niin pahis ja gangsta, etet hhiiihhii.

Mutsi näytti tyylillä miten vedetään viinaa. Tapeltii sanjan kaa tottakai mikä loma se sellanen olis, et sanja ei vinkuis ja mä en olis oikeessa niinku aina ihggQQQ.

Jii tarkemmissa yksityiskohdissa, kuten siinä, että miten pervo sanja on hmm en saanu käydä suihkussakaan rauhassa, ku heti oltiin tunkemassa kameraa anukseen ja ikeniin.

Kaikenkaikkiaan oli kivaa hih puhuin venäjää paaljoon ja nyt sekottelen venäjää ja suomee.


Hiiihhhii oon pissassa suhun hiiihhii ja niin ootte teki lool.

Joo moi lopetan, koska meno on aika friikki if ya know what I mean yeah sistaz and brous.

Homiezzz

Lispetti kuittaa kuolalla

Oon kyllästyny tavanomasiin lopputeksteihin.

PahoittelenMaanantai 26.02.2007 01:13

Pahoittelen, että mua ei saa kiinni mistään. Oltii alle viikko Pietaris ja kaikki 3 puhelinta pöllittii, et näin lisa' s style !

pienempi kuin kolme ihQ!!!!!!!!!!Keskiviikko 14.02.2007 18:31

Hyvää ystävänpäivää.


Päivän yllättävä tulee kaikkien riemuksi vasta myöhemmin.

Kerron jotain tasan kaksi vuotta sitten lintsasin ekan kerran. Se oli maanantai se päivä se.

OmgTiistai 13.02.2007 19:39

Päivän yllättävä:

Pilvi haisee.


Valaisevaa tietoa siivojilta.

En ymmärrä erästä koulumme siivojaa, joka sattuneista syistä sattuu olemaan somali. Vihaan sitä, kun hän puhuu en ymmärrä hänen puheensa kuulostaa wnb norjalta. Tuntuu kuin joku olisi iskenyt kuuman perunan sen suuhun ja sit se änkyttä.

Huomenna köksän esitelmä pelottaa. Mun pari ei oo tehny mitään.


En ole minäkään.


TalviPerjantai 09.02.2007 22:44

Oon aina miettiny, et minkä takia, kun ihminen on liukastumassa alkaa hän heilutta käsiään vimmatusti. Otetaan esimerkki jotta minäkin tajuan sen vuoden kuluttua, kun luen tätä ja häpeän noninn.

Kävelet keskustassa mäkeä alas takanasi ja sivullasi kulkee koko ajan paljon ihmisiä. Yhtäkkiä huomat, että fak mäessä on jäätä ja alat vapista. Jalkasi steppaavat ja kätesi vetävät perhosta sitten pum ja makaat mäen alapuolella muiden ihmisten

a) kaatuessa päällesi

b)muut ihmiset nauravat sinulle etenkin, jos näytit hulvattmalta

c) japanilainen turisti ottaa sinusta valokuvan ja katselee sitä myöhemmin kotipuolessaan ja naureskelee tyhmille suomalaisille

d) löydät itsesi youtubessa hyvin yleistä tänä päivänä

e) ehkä joku tulee auttamaan sinua ?


Liittyykö käsien vispaaminen jotenkin siihen, että sillä hetekellä mietit missä kaikki käsivoimasi on? Kuvitteletko kenteis olevasi lintu, joka on valmis nousemaan lentoon kuin helikopteri ?
wnb pessimistinä ja huonojen puolien etsiminen tuotti tulosta. Pienellä aivojumpalla mietin mitä haittavaikutuksia saattaa seurata, jos kätesi tulevat ekana vastaan laskeuduttuasi "nätisti ja mukavasti"

a) mikset samantein laita jätesäkkiä takapuolesi alle ja liu sillä ?

b) oletko koskaan harkinnut pellen uraa entäpä formulat ?

c) kätesi saataisivat jopa vaihtaa väriä ruskeasta vaaleaan ruskeaan.

d) julkisuutta saa kyllä vähemmälläkin

Miten sitten voit välttää tilannetta, jossa saatat päätyä myöhemmin vaikkapa youtubeen ?

Helppoa ota Liisan niksit käyttöösi ja homma pelittää. Aakkostan jopa


a) EI TALVIKUNNOSSA PITOA tarkoittaa sitä, että portaat/rinne/jne on jäässä sitä ei ole hiekoitettu, kukaan ei hiekoita sitä(paitsi ehkäpä sinä ?) ja se on jäässä ja, jos olet tarpeeksi typerä käyttääksesi tätä mukamas "oikotienä" niin älä turhaan hämmästele parin päivän viivytystä, joka sairaalasta koituu

b) muuta ulkomaille ei siis pohjoismaat eikä Nilsiä tai Lieksa, vaan etelään. Vastaanotan mieluusti kutsuja<3

c) uhkaavassa tilanteessa jänntiä reitesi ja kuvittele olevasi sumopainija

d) hanki talvikengät ja pohjiin liimaa joko nastat tai keksi hiekoitus kengät joista tippuu hiekkaa, joka askeleella.


Kylmää, mutta antoisaa talvea.

Liisa

Jette kiva.Maanantai 29.01.2007 20:08

Daa oltii laival ja nyt väsyttää ! Vittu en oikeesti enää ikinä mee laivalle argh okei tuli kyl hyvii läppii, mut silti ei mitään rauhaa. Matka Ruotsiin suju ihan ookoo mitä nyt heitin pari ihmistä ulos sielt diskosta, ku ne kävi liian kuumana niin ja tottakai fanitettii jotain tuntemattomii juoppoi, jotka veti karaokee. Siinä teille tulevat Idolssit tai Popstarssit ihan miten vaan. Ruotsis oli kylmä ja paljon muslimeja(=siel oli mielenosoitus) epäilen, et kiinnostaa miks. Noo jätski oli pahaa !

Huipuin oli tietysti se, ku sanja puhu kaupas suomee. Myyjä kysy ruotsiks, et pannaaks kengät pussiin fiksuna blondina sanja vastaa suomeks, et ei ei ei älä paa niitä kenkiä sinne pussiin. Myöhemmin kahvilassa hän vastaa saksaksi, että danke schön(=saksaa ja tarkotta kiitos) Ei ihme, että suomalaisilla on hullun maine, ku jengi vaa riehuu. Pliis chillatkaa ja ottakaa burito.


En käytä huumorintajuani siihen, et ees yrittäisin selittää paluumatkaa. Jotenki vaan meiän hytis oli sellanen noinkymmenen ihmistä, jotka riehu ja poltti siin hytis ja käytäväl. Mikä onni, että paikalle saapui työntekijä, joka yhtyi koviin bileisiin. Sääliks käy Sanjaa. Raukka oli menossa nukkumaan hienioilla puna musta housuillaan ja South Parkin paidalla, kun minä tuon "kaverit" hyttiin.


Oon aina miettiny, et miks Supermies kävelee, etenkin, jos jalka on paskana. Eiks ois fiksumpaa lentää?

Liisa ihmemaassa menee vetää sienä ja kuittaa moimoi<3
Mahtaa nakertaa meitsi on Briteis you.GLORIOUS BRITAIN BITCH<3


Alennusmyynnit on siis alkanu ja bongasin rajattomasti tuttuja etupäässä meidän rakkaasta koulustamme, mutta aiheeseen.

Mikä siinä on, että alennusmyynneissä ihmiset menettävät todellisuudentajunsa ? Naisista tulee armottomia petoja, jotka ovat valmiita mihin, vain saadakseen sen hameen, joka on -50% ja jota ei oikeasti käyttäisi, mutta kun kerran on alessa ni mitä sitten.

Olin tänää äiteen kaa Statiissa ja mukaan tarttui peräti kaulahuivi, kahet farkut ja myöhemmin Arabiasta Airways Extra Active purkkaa ja sitruunanmakuinen ice tea ayy<3

Miksiköhän ihmiset innostuvat niin paljon aleista ? Ymmärtäkää, että ensinnäkin joulualet ovat täynnä ninitä samoja joulukoristeita mitä tuli kuukausi aikaisemmin ostettua 10 euroa kalliimmalla. Aina eksyy mukaankin tavaroita, jotka eivät ole alessa.

Alet ovat herätysostoksia piste.

Ihmiset aivopestään huutomerkki.

Tehdään isoja kylttejä ympäri kauppaa ja laitetaan erittäin painostavaa musiikkia, ettei kaupasta poistuttaisi tyhjon käsin. Se joka visaa säästää se itseään vihaan, tokkopa näin.

Riavostuttaa ihmiset jotka menevät ja ostavat itsensö tyhjiksi, vaikka myöhemmin voivottelevat, kun hinnat laskevat enemmän, kaikilla on samanlaiset ja, kun alennettuja tavaroita harvemmin saa palautettua.

Kyse ei ole siitä, etteikö jotkut ihan oikeesti tarttis just niitä farkkuja. Josksus on järkevämpää odottaa, että hinta toivon mukaan laskisi. Kuitenkin miksi pitää ostaa se kauhea hame, jonka hintaa on alennettu yli puoleen ? Mitä sitten ? Käytätkö sitä ? Et no niin eteenpäin !

Vois viel käsitellä, et miks, ku ihminen vanhenee ni sen vaatemaku muuttuu niin radikaalisesti ? Tjaa enpä taida jaksaa. Meen kyl nuqq.


Viuhti kiittää ja kuittaa.