IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 30.11.2007 18:06

Kommentointisi on estetty puoleksi tunniksi floodaamisen vuoksi. Noudatathan jatkossa IRC-Gallerian sääntöjä!

sanja ei saa yhtää kommenttii!

[Ei aihetta]Perjantai 30.11.2007 00:39

Kommentointisi on estetty puoleksi tunniksi floodaamisen vuoksi. Noudatathan jatkossa IRC-Gallerian sääntöjä!

sanja ei saa yhtää kommenttii!

Stinky honeyTiistai 27.11.2007 01:14

Oon aina pitäny netistä, koska se ei oo mitenkään loukannu mua. Miten onnekas olisinkaan, jos mailmassa kaikki sujuisi niinkuin haluaisin, mutta ei niin ei. Kaikki oli vallan mainiosti ja ilta sujui mitä mallikkaammin, kunnes puhelimeni värisee, kuin vimmattu sisällöstä ei se enenpää kuin, että minun äitini lastenhoitaja ilmotus on päätynyt kuin ihmeen kaupalla riemurasiaan! Oon siis niin vitun häpi niist kommenteista ja niistä junteista, jotka kyttää jotain lastenvahti ilmotus netti sivuja ja addailee niit sit myöhemmin.

http://www.riemurasia.net/jylppy/displayimage.php?pos=-25650

Aluperäinen ilmotus on jo otettu pois ja kyllä paikka on täytetty.

Tiesittekö muuten, että haiseva ja tahmainen ovat kaksi aivan samaa asiaa? Ju en minäkään tiennyt ennen kuin tänään neljältä se minulle kerrottiin.

Ei mä en ole pissis ja kyllä minulla on kaikki okei, joka muuta väittää valehtelee nin, että nenä kasvaa.

Iih tänää mul oli ekaa kertaa elämäs rasvaset hiukset! Tuli vähä jumpattuu keittiös minkä seurauksena avonainen öljypullo ja hmm hieman jäätyny voipaketti lens mun päälle ja mainitsinko jo, että hiukseni saivat nauttia tästä rasvaisesta pläjäyksestä eniten. Veikkaan, et jos oisin ollu vähänki kuumempi päälläni olisi voinut grillata kokonaisen sammakonpoikasen.

Eipä tästä päivästä muuta, kuin, etten oikein tiiä missä asun. :D

Päivän pelastus:

en ehkä ookaa ihan tyhmä ja psst rakastan koko mun sukuu, koska ne on kaikki
niin kaistapäitä. Toisin kuin minä, joka selväjärkisyydelläni pieksen itse Dr.Philin
ja komppanian.


Liis-

Hän joka kilpaa tanhuaa Ummeljoella.Sunnuntai 25.11.2007 20:03

Voisin melkein väittää, että oon laiska nii siis, jos en viettäis niin paljon aikaa koneen kaa ja luoja mitkä voimistelut teen päästäkseni jääkaapille.

Päätinkin, että ripottelen mm viikonlopun kuningaslauseita sinne tänne, kuten esim. "Me dokataan, muttei mokata" sanoi eräs herra ja sen jälkeen kaatui villisti huutaen naulakkoon ja otti takin, jos toisenkin mukanaan. Tosin voin olla onnellinen, että tämä viikonloppu ei ollut kävelty juttu, mutta olihan se ahaa juttu, kun tajus, et on jossain Pikku-Huopalahden ja Haagan välis bongailemas dösäpysäkkiä, ja niin mainitsinko jo, että lähes koko la illan oli vieressäni useampikin kaksilahkeinen kuikuilemassa mua niille päin ihan viattomalle teelle, toki muistakaa myös, että kasvatan mangusteja mun varpaiden välissä.

Edellisen viikon ehkä ällöttävin hetki oli se, kun mut narrattiin vessaan miehen kaa, joka oli nauttinut Jeesuksen koko elämän viiniannokset yhtenä iltana joopajoo, ette tiiä miltä tuntuu, kun jalat ei suostu liikkuu ja joku alkaa vetää käteen vieressä ja suloista paskat housussa.<33

Aattelin heittää tähän väliin selviytymisoppaan tai vaikkapa päivän yllättävän, mutta tätä tekstiä ei parantaisi edes J.K.Rowling :in sulka. Saa melkein näyttämään siltä, että mun elämä ois muuttunu jotenki tylsäks ja, että mitään perunan istuttamista kummempaa en ole havainnut viimeiseen pariin kuukauteen, voin kuitenkin vakuuttaa, että asia ei näin ole! Juttua vaan on niin paljon, etten tiedä mistä aloittaa ja, kun tämä ei ole maailmankaikkeuden oikein paikka kertoa minkälaista vääryyttä ja ymmärtömyyttä koen päivittäin.

Asiasta kolmanteen. Rakkaat toverit annan teille ilmaisen vinkin, kun paikan nimi on Intialainen ravintola tms. älkää tilatko muuta, kuin intialaista sapuskaa. Eheehe mm. pizza ei ikävä kyllä ole intialainen ruoka, voi muuten tulla karkeita pettymyksiä kuten naapurin Virpille.

Taidan lopettaa tähän ja huomenna huvitan itseäni kirjoittamalla niin ratkiriemukkaan merkinnän, että voin seuraavan kerran ulos lähtiessäni varautua pippurisuihkeen ja valmiisiin nimmareihin.

P.s perjantai oli huvittava turha kiittää, kun tiiätte itekki. Hmm bissee kaikkial tai sit vaa lattial.
Hyvät keskustelut lattial<666

Clake mo.

Nada de esto fue un error.Lauantai 17.11.2007 13:27

Täytyy aloittaa nyt tämänkertainen sepustus pienellä valituksella, joka koskee mun töitä. Mulla ei ole minkäänlaista käsitystä monelta mun pitäisi olla töissä, joten tein kompromissin ja meen kahteentoista ja sit keksin jotain, et miksi tuun niin myöhään. :D Oon huono ihminen tiedän.

Tsekkailin täs just pari päivää sitten nimien selitys kirjaa ja kuvitelkaas sitä, että minun etunimeni Claudia tarkoittaa rampaa. Miten voi osua kuvaus noin metsään minua ajatellessa ? Minullahan ei näitä onnettomuuksia satu koskaan yhtä usein, kuin, jos kävelee aamukahdeksalta ulkona kävelee vastaan kirahveja.

Olen suunnattomasti pahoillani siitä, että kusetin mun lukijoita vähäC, mutta kuitenkin. Kaikki, jotka ymmärtävät luetun tekstin ja ovat edellisen tekstin lukeneet ovat saattaneet ymmärtää, että menen Siperiaan pahoittelen väärinkäsitystä eihän kukaan voisi olla edes niin tyhmä, että harkitsee lähtöä sinne. Sinnehän jäätyy Eskimotkin ehehe. Toiseksi kuvitelkaa nyt minua Siperiassa. HAH ei tulisi mielenkään. Virhe onkin siinä, että Siperian sijasta olenkin lähdössä Pohjoisnavalle. :D Ei en vitsaile ja kyllä olen tosissani. Aatelkaa nyt mikä kokemus ja elämys. Mistä sitä tietää, vaikka se paikka mihin meen on sykkivä big city, jolloin asukkaita on parhaimmillaan enemmän, kuin Kaskisessa!

(Psst Kaskisessa: 1 519 asukasta)(vuonna 2004). Eilisestä sen verran, että varsin erikoinen tapa viettää perjantai ja takaan, että kauhean moni ei varmaan viettänyt perjantai-iltaansa hengaillen oman koulunsa kaapilla. Ei huolita nyt vasta aikainen lauantai eiköhän huomenna oon materiaalia mistä kirjottaa, vaikka muille jakaa.

P.s osio:

-päätin, että lopetan kiroilemisen ja korvaan kaikki kirosanat piip sanalla

-onneksi pääsee kohta kirjottaa joulusta mun lempiaihe, koska siitä voi kirjoittaa niin paljon. Nyt pistetään vanhat joulujutut läskiksi!

-Selviytymisoppaita alkaa kohta tulemaan!

-Samaten päivän yllättäviä.

-tajusin myös sen, et jos ei syödä geishaa ni se ei tarkota pelkästään niitä geishoja mitä ostan kaupasta, vaan ihan ylipäätänsä.

Sori kaikkein huonoin kirjoitus taisi olla tässä. Lopetan ennen, kuin yleisö tulee vaanimaan mua tomaattien kanssa ikkunan alle.

Uskokaa mulla on syyni, y la rason es q soy tonta

lovella lizzz

Sopisiko hilse tähän kuvaan ?Tiistai 13.11.2007 23:46

Kuten kaikki fiksut ihmiset on varmaa huomannu sataa ulkona lunta!

Vittu latasin päivemmäl tänne sanakirjoja ja oikoluvun ja nyt tää itkee mulle lähes joka ikisestä sanasta, terve sanon minä. Nojaa opinpahan kunnon suomea ja ainakaan mulle ei voi valittaa pahemmin kirjoitusvirheistä.

Eilen oli jännä päivä mulle tuli asiakkaaks Antti Tuisku ja olin siis aivan tapinöissä. Voin kuvitella miten mielenkiintoselta ja sekopäältä(miltä en yleensä näytä, en!) näytin silloin ja mun mongerrus oli ilmeisesti Sloveniaa ainakin Antin ilmeestä päätellen. Voitko ees kuvitella miltä tuntu nähä oma idoli tiskin takaa ? Antti kuitenkin kehu mun salaattia, joten siitäs saitte kaikki, jotka tuutte disauttelee mun keitoksia, vaikka myönnettäköön mun yleisimmät koemaistajat pyörivät viemärirottien ympärillä, mutta voin vakuuttaa, että maistettuaan mun pöperöitä ei voi muuta, kuin jenkata vessaan ja kuka sitä nyt jenkkaisi huonolla mielellä ?

Tiedättehän sen sanonnan, et joo hei pliis toi on niin nähty ja/tai kuultu juttu ? SamaC tiedät tai, et, koska mun pointti on se, että mulle suurin osa asioista on niin kävelty juttu, kuten esim. viime viikonloppu, kun kävelin Kontulasta Sörnäisiin. Kyllä luit oikein, jos siis puhumme edellisestä lauseesta, kun totesin, että kävelin Kontulasta Sörnäisiin. Lähtö tapahtui siinä puoli kolmen aikaan yöllä.

Jaa reissun eittämättä mieleenpainuvimmat kohdat:


-varmaa se, ku Itiksen kohal pöllittiin Iskun kärryt

-Käveleminen moottoritiellä Siilitieltä Herttoniemeen

-Tiirikoitiin pyörän lukkoja ja etittii muutenki pyörii

Eiköhän noi ollu aika pitkälti tossa. Hmm sitte perjantai.

Nojaa perjantaina astetta chillimpi kävely nimittäin, vaan Pasilasta Hakaniemeen, muuten tuli vaa hyvät naurut, mut kuka jaksaa kertoo ihan kaikesta ? En ainakaan minä.

Rohkenen nyt väittää, että minä en etsi kokemuksia ja seikkailuja. -Minä olen kokemus ja seikkailu.

лиза

?Lauantai 10.11.2007 14:59

Miksiköhän ihmiset saavat minusta aina sellaisen käsityksen, että minä olen pilevessä tai kännissä?

Kiitti muute amigos eilisest ja hmm siit, et meinasin lirauttaa housuuni, ku te lähitte juoksee. Oikeesti rakastan teit. Kostan ehkä?

Vaikken oo mitään ottanu paitsi hmm jogurttii, joka on menny vanhaks 08.10, et :D Huomautan, että ei en ole kotona syömässä pilaantuneita elintarvikkeita.
Hieman pistää miettimään tää koko Jokela juttu. Totta se on iso juttu ja pelottavaa senkin takia, että Suomessa ei tapahdu yleensä moista.

Toisaalta, kun kaikki tietää, että paljon ihmisiä etenkin teinejä tekee paljon itsareita yms yms, mutta tehdäänkö asialle mitään ? Kaikki tietää, että rahaa ei yksinkertaisesti ole, koska joku never heard kansanedustaja haluaa panssaroidun bemarin, ettei vaan joku hippi tule ja tapa sitä. Niinkuin jotain varmaankin kiinnostaisi listiä joku pelle, joka päivät pitkät istuu, ei tee mitään ja käyttää rahaa. Ehkä tämäkin onneton tapaus, joka heitti rähinät koululla olisi voitu pelastaa hankkimalla hänelle psykologi ja sen kautta passitettu mielenterveystutkimukseen.

Minä olen käynnyt kallonkutistajalla hmm pian kolme vuotta kai. Tapoinko ketään ennen sitä ? En, vaikka mieleni teki ja olin suunnitellut kaiken valmiiksi ja hhähä halusin kostaa kaiken koko ihmiskunnalle, tiiätttehän sitä perus teiniyttä.

Jos pskologi ja muut otettaisiin pois tulisinko hulluksi, entä tappaisinko ihmisiä?
Hulluksi en usko, koska papereiden mukaan en ole täysi sekopää? Tappaa tuskin ainakaan fyysisesti.

tiedän kyllä, että huumorini ei lämpeä kaikille ja sen, etten ehkä sittenkään ole maailman helpoin ihminen, mutta senkään kanssa ei voi muuta, kuin elää. Tiedän myös monta tapausta, jotka ovat sanonneet, että sitten kun heillä on rahaa(=seuraava elämä) niin he lähettävät perääni palkkamurhaajan.

Sen verran täytyy myöntää, että mua huvittaa aika reippaasti öh joo lähes kaikki.

Täst tuli varmaan kaikkein syvällisin juttu, jos ei lasketa niit kaikkii merkintöi mitä oon piilottanu. :DD

Säälikä mua pliis joudun ehkä lähtee jouluna viikoks Siperiaan :D

-lispetti

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.11.2007 14:21

04.11.07 11:50 <-satska> vitun ämmä etsä tajuu et oot ammatti pillun jakamisessa ku oot kokenu sellast aik montki kertaa vitun lutka hanki elämä mutsis pillust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

merkintä d4hLauantai 03.11.2007 16:59

Jippiajei tänää on oikeesti oikeesti Halloween, niinpä. :D

Vaikka meiän ylihuiput halloween pirskeet olikin jo viime viikon tiistaina niin harkittavissqa on sellainen asia, että menisin karkki ja keppos kierrokselle, jotain piristystä elämään. Onks ketään halukasta ? Pakollista on pukeutuminen halloween teeman mukaisesti


Jatkan tsägäl illal, koska yllättäen voisin kerto vaikka mistä hih.

<3liis03.11.07 10:15 <-satska> sä oot se ämmä mikä huuteli siel aakiven koulun pihal"osoittelu kuulu tummien kulttuuriin" vitun 5centin huora vai sanoisko ilmanen huora etsä nää et oot itekki tumma


niinpä!1 olen myös kusipää, kaksnaamainen paskiainen ja yms yms.

Yhyy meen tekee jotain tosi fantsuu mahdollisesti anaalimasturbaatio moottorisahalla tapahtuu lähiaikoina. On se harmi, ku mun itsetunto saa niin vitusti liikaa säröjä päivittäin. :(((

öhPerjantai 02.11.2007 18:35

02.11.07 16:34 <-satska> et sä tajuu et oo ihminen oot joku vitun eläin huora tajuisit jo ja pitäisit turpas kii!!!!

Suomentakaa mulle pliis .