IRC-Galleria

long time no abCKeskiviikko 03.06.2009 08:20

Pitkällisen tauon ja jumalattoman tylsyyden vuoksi päätin tänne tuumailla armotonta shaissea.

Ensiksi halauan mainita ahaa elämyksistä. Aivan taatusti jok' ikinen pallolla tallusteleva kansalainen on elämänsä kokenut yhden jos useammankin kokemuksen jotka he pistävät mieleensä siihen osioon, jossa ovat jo muut asiat joita ei tule tekemään enää ikinä elämänsä aikana tai ainakaan hyvin pitkään aikaan.

Hyvät uutiset on se et kämppä on suht pystys ja kävin äsken pistäytymäs chillil ja hmm nyt just ei kyllä tuu muuta hyvää mieleen. Vessa on paskana ja sinne ei pääsyä ole ellei lusikalla raskaammalla tarpeistolla jysäytä ovesta läpi. Iloa vauhdittaa se seikka että toinenkin vessa on, että sikäli pissalle ei tarvitse lähteä pihan hiekkalaatikolle. Harmittaa vaan se kun kaikki tavarat on lukossa olevassa vessassa :(

Toisaalta on ihan ok haista pahalle ja hajuvettä voi aina roiskia päällensä jos huomaa vihreän vanan seuraavan itseään. Toisaalta taas jos dataa ei ulkonäöllä tai hajuseikoilla ole minkäänlaista arvoa. Web cam shöyt turkkilaisten kanssa saattaa jäädä lyhyeen kun ruutuun ilmestyy ihmisen näköinen kapistus, joka näyttää villisian jalkoihin tallautuneelta.

Vaikkei kukaan näin pitkälle kummiskaan selviydy haluan mainita vielä sen, että koulu on ei niin kunniakkaasti mutta kuitenkin suoritettu loppuun ja nyt maha krampaten jännitän mikä on jatko.

lizZZZZZ

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.