IRC-Galleria

:)Perjantai 06.02.2009 20:36

Syitä miksi miessukupuolen pitäisi tämän jälkeen vähintään harkita naishormoonja ja naiset voivat palkita itselläänn minua ajatellen geishalla.
Miksi naisena olo on oikeasti niiiin super fantsu ihanaa?


On kiva käyttää olkaimettomia rintsikoita. Viimeistään koulusta kotiin matkalla ne tukevat sopivasti kylkiluitasi ja toivot ettet unohtaisi että liivisi ovat valahtaneet kun riisut muita vaatteita pois.

Yöllä on mahdollista herätä jalat ja on havaittu myös selkä veressä tilanteita

Tylsän paikan tulle tampponista saa hiiren

Voi huoletta vasta uimahallissa/rannalla/lääkärissä tajuta muiden virneistä että synnynnäiset villahousut jäi ajamatta

Korkokengät nostattavat itsetuntoa paitsi jos korkosi natisee kesken päivän uhkaavasti liitoksistaan ja kotiin ei ole asiaa moneenmoneen tuntiin.

Voi kiireessä maalata itselleen paloautot poskillen tai uuden luomen nenänpäähän vedenkestävällä ripsivärillä

Edestäaukeavat rintaliivit muistuttavat olemassaolollaan aukeamalla keskellä kirkasta päivää. Rikkoutuminenkin mahdollista.

Lyhyt mietelmä viiveen jälkeen. Kertokaapa omia. :)

Hameesta tulee tuulisella säällä erittäin ilmavaa

Mahdollisuus tussutörähdyksiin/vaginapieruihin kiitos Demi

girlpower
liz

part 1 @09 EI LAKOLLELauantai 03.01.2009 19:03

Tipattoman tammikuun ohella monet ovat jo kärvistelleet kolme päivää uudenvuoden lupauksiensa kanssa.

Ne tavallisimmat taitavat olla:
tupakoinnin lopettaminen, karkkilakko, enemmän siivoamista,
suihkuun useammin(<-ei olisi pahitteeksi eräille haisuleille) niin
ja tietysti toisten ottaminen paremmin huomioon


Tiedän itseni sen verran hyvin etten tänä vuonna sortunut kiinan muurin pituiseen listaan, jossa lupaan pyhästi muutta tapojani ja näin ollen ei minun myöskään tarvinnut tehdä sitä ripsen pituista sakkolistaa mitä tehdä kun mokaan.

Toki minä tein joitain uudenvuoden lupauksia, joista olen on jo unohtanut noh suurimman osan. Tärkein oli kuitenkin, että jos mahdollista aion chillaa ja ja pitää kivaa tän vuoden aikana ja vältän turhia lupauksia.

Ketä se karkkilakko hyödyttää? Karkinhimossa sitä on valmis kaikenlaisiin kataluuksiin ja se ärtymys kun muut "saavat" syödä suklaapupun päivässä ah tuskaan ei helpota mikään muu kuin mandariini.

Te ketkä olette luvanneet olla enemmän ulkona: parvekkeella useammin käyminen ei riitä(:

Alaikäiset jotka ylpeilevät tipattomallan: Äly hoi älä jätä! Ensinäkin alaikäisenä sinun ei edes kuulu juoda.

Toivottakaa tervetulleksi vuoden ensimmäinen merkintä ja iloitkaa siitä että vaikka paljon ketään ei kiinnosta on tänne luvassa paljon uusia jänniä juttuaja!

Pysy lukijana niin tiedät.

Tuskailka lakkojen kanssa
liisu

С Рождеством товарищи!Keskiviikko 24.12.2008 16:33

Viimeistään nyt kannattaa tosissaan tsempata käytöksessä, jos mielii pukin sylistä mukaan saada muuatkuin risuja.

Onhan tässä ollut jo kokonainen vuosi olla kiltti ja ihan tavallinen ihminen, mutta aattona on vielä aikaa korjata käytöstään jos ei tälle joululle niin ensi joululle on valmiina ainakin yksi hyvin käyttäydytty päivä.

Olkaa varovaisia laatikoiden ja muiden ruokien suhteen liika on liikaa ja jos podet pahaa olo ahmittuasi kokonaisen kinkun ja päälle rasiallisen piparia ei ole ihme jos napa paukkuu.

Pari lahjaa on avattu ja illalla tulee toivon mukaan lisää ja jos ei niin veljien paketit päätyvät mystisesti minulle. Asia erikseen on se, että kuinka paljon riemua tuottaa minulle Herra Hakkaraisen Hauskat aakkoset.

Tosin tämä joulu on menettänyt vähän kirkkauttaan. Meille on tullut aina kuusi ja lahjat parvekkeelle ja olen eiliseen iltaan saakka uskonut, että pukki tosiaan tuo. Syytä moiseen jälkeenjääneeseen uskomukseen en tiedä mahdollista on, että minua on helppo puijaa. Ei se joulu ole niin mahtavaa enää sen jälkeen kun ite kantaa niitä lahjoja parvekkeelle ja aamulla pitäisi olla yllättynyt et joooo ovela on pukki.

Jouluu eniwei pukin sylillä tai ilman (;

Liza

mikä konnaPerjantai 19.12.2008 18:05

Olen ollut viimeiset 19 päivää mahdollisimman kiireinen ja kiukkuinen.

Kuinka SE kehtaa tulla näin yllättäen. Mikä SE luulee olevansa? Pientä varoitusta olisin kaivannut! Kalenterin tekijät olkaa hyvät ja merkitkää kalenteriin ilmoitus aiheesta...

Joulu, se tulee aina yhtä yllättäen, kun helmikuussa kannetaan kuusi ulos ja maaliskuussa häviää kaikki mikä muistuttaa vähänkin joulua, paitsi ne kilot. Elokuussa heti koulujen alettua sitä uneksii seuraavasta lahjarikkaasta pitkästä lomasta, joululomasta. Lokakuussa postiluukusta alkaa tulvimaan mielettömät määrät kaikkien mahdollisten kauppojen joulukatalogia. Joulukatalogien ilmestymisen pitäisi olla hälytysmerkkinä siitä että kohta se tulee.

Joka vuosi lupaan pyhästi, että tänä vuonna kortit tehdään ajoissa ettei käy niin että viimeistä postituspäivää edeltävänä yönä niitä aletaan väsäillä ja sitten mietitään miksi rekeä vetää lahjapaketti ja mitä helvettiä kuusi tekee tonttulakin kanssa. Samoin lahjat on hankittu hyvissä ajoin, jottei tarvitse jouluaattona juosta pää kolmantena jalkana pitkin kauppoja. Siivoaminen on toki myös aloitettu ja leipominen huh nurkat oikein pullistelevat torrtua ja piparia glögiä tulee kuin suihkusta.

Heh ketä minä yritän huijata. Kortit on tehty ja siivous on puolitiessä. Onneksi tämänkin sortin stressistä on keino parantua:
Vedetään syvää hetkeä ja pieni hemmottelutuokio itselle. Vaarana on se, että
hemmottelu pääsee käsistä ja kukaan ei sitten saakkaan joululahjaa, kun rahat on
käytetty omaa napaa ajatellen.yllättävää joulua Liz

p.s omistettu miikalle<3

:(Maanantai 24.11.2008 23:25

Antakaa minun olla. Minä tiedän, että ilmastonmuutosta ei juosta pakoon, ei vaikka juoksisin tonnin kevyellä juoksulla ilman puuskuttamista ja rikkomalla maailmanennätyksen.

Mitä minä voisin yksilönä tehdä? Antakaa minun muovittaa tämä pallo ja suihkuttaa lakkaa huvin vuoksi. Eihän minulta voi vaatia kiinnostusta käyttämään koko vapaa-aikani keräämään tietoa ilmastonmuutoksesta.
Minähän en uutisia seuraa ja onneksi jotkut lehdet ymmärtävät, että minun mieleni kaipaa turhuutta. Sinkkuäidille sulhasen heitukka osoittautuikin varatuksi. Ah niitä hylättyjä mies raukkoja, joista pääseekin MINUN kurjuuteen ja ongelmiin.

Ei minä haluan rypeä kurjuudessani, etenkin kun talvi ja pimenevät illat ovat vain ikkunan toisella puolella. Minä pukeudun mustaan ja niin pukeutuu muukin suomen kanssa. Nyt olisi syntiä olla iloinen. Lumi on paha, koska se on valkoinen ja se voisi vahingossa piristää. Haluan loskaa ja pian, jotta minulla olisi vielä kurjempaa.

Mitä syytä tässä on olla iloinen? Miettikääs lama tulee, joukkoliikenne reistailee, ilmastonmuutos, flunssa norkoilee nenässä ja netti jäätyy. Kaikki nuo tulivat niin yhtäkkiä ja ennalta-arvaamottina.

Kieltäkää hymyileminen ja mukamas pirteät ohjelmat kevääseen saakka, ne ovat turhia.
Välttäkäämme turhia ostoksia ja niihin sortuessamme pidämme sen visusti omana tietonamme, kaikilla ei nyt onnista.

Tulevaisuus on BB :ssä ja laman voi ehkäistä oikealla BB-voittajalla ja hänen palkinnollaan.
Minä tupakoin ja helvetin hyvällä omatunnolla. Ah kuinka omatuntoni soimaa kuinka paljon vahingoitan luontoa askillisella.

Loistavaa kurjuuteni ei lopu koskaan!

Claudia

nuuhkista jamiTiistai 18.11.2008 00:25

Koirilla on tapana tervehtiä ja tutustua toisiinsa nuhkimalla toistensa takapuolta.

Takapuoli kertoo henkilöstä yllättävän paljon. Siisti ja hajuton viestittää puhtaudestan jos koira vääntää nuhkijan päälle sievän tortun ei siitä voi päätellä muuta kuin että tutustuminen ei ole mieluisaa molemmile osapuollille. Kaasu pläjäys taas ei ole niin negatiivinen ja pissaaminen no se ei tule perimmäisestä reiästä.

Mitä jos me ihmisetkin puheen sijasta haistelesimme toisiamme takapuolesta? Kuullostaa härskiltä, mutta jos meidät olisi opetettu haistelemaan, emme pitäisi sitä varmaankaan niin sairaana. Kätevää se olisi ehkä. Eipähän tartte sanoa mitään ilkeätä vaan voi vaan pistää tuulemaan ilman turhia jonninjoutavuuksia, jotka saattavat johdattaa ystävyyteen/kaveruuteen joka perustuu kohteliaisuuteen eli siihen ettei vaan kehtaa sanoa toiselle ettei seura innosta.

Mitä muita asioita toisen takapuoli voikaan meille paljastaa?

Maassa laahaava löysä möykky on hyvänä merkkinä siihen että omistaja ei elele nuoruuden kukoistuksessa. Erehdyttävästi appelsiinin näköinen tarvitsee liikuntaa ja rasvaa.

Antakaa arvoa lyhyelle merkinnälle, joka mukamas ovelana tunnustelee maaperää miten syksyn synkkyys alka pikkuhilja toivottavasti menettää otettaan ihmistään. Kaipa tätä voisi kambäkiksi kutsua, te a sinä sen päätätte kuinka se onnistuu.

liis

nenäliinat esiin!Maanantai 03.11.2008 20:51

Voi olla, että syksy ei tuo mukanaansa pelkästään sadetta ja pimeneviä iltoja. Aavistuksen verran synkkyyttä on myös havaittavissa. Tämä synkkyys näkyy merkittävänä aukkona lukijikunnassani, niinpä uskon, että pieni tauko on enemmänkin kuin terbetullut.

Myös kummallista ja satunnaiset mukamas hauskat tapahtumat siirtyvät kaikkien muiden epäonnistuneiden kokeilujen seuraksi.

Sinä kuitenkin luet tämän, koska merkintä on niin lyhyt, joten ole hyvä ja viihdytä itseäsi lukemalla muita merkintöjä 16-wuotiaan teinin näkökulmasta koskien elämää ja rohkenen olla uskalias ja sanoa, että etenkin geishaa.(p.s jos joku suostuu myöntämään, että kaipaa hieman lukemista se olisi kunnia)

Suksen jatkot liiz

failfail ownedSunnuntai 26.10.2008 23:37

cast: äitI ja gilI 3.w

missä? @wessa

äiti on kusel ja siitä seuraa

gili: äiiti tuol on reikää (osoittaa sormella paikkaan mitä emme kerro)

äiti: missä?

gili: no tuol keskel (ei emme kerro paikkaa. liian irstailevaa)

äiti: no missä se reikä on (havaitsemme pientä naurua ja sen pidätystä)

äitI nouse ylös

äiti: no missä on SE reikä?

gili: tosaa (osoittaa vessanpönttöä)

::DDDDDDDDD

KummallistaKeskiviikko 22.10.2008 00:12kyllä tämä idea on kopioitu eräästä lehdestä, mutta mistä? haha en kerro (: Tavoitettavissa täältä noin viikon välein

minä+eläin

1. Hiljaa kuin hiiri

2. Kännissä kuin käki

3. Ovela kuin kettu

4. Asua kuin sika pellolla

5. Ostaa sika säkissä

6. Liukas kuin ankerias

7. Pomppia/Sätkiä kuin kala kuivalla maalla

8. Karvainen kuin apina

9. Viisas kuin pöllö

10. Vasikoida

lalalalTiistai 14.10.2008 19:14

Lauantaina oli The Soundsin, Don Johnson Big Bandin keikka.

Aamu alkoi lempeästi siihen kun aurinko lämmitti naamaani ja sirkat soittivat kuutamosonaattia hetkinen unissani ehkä heräsinkin noin. Tosiasiassa heräsin puutuneeseen käteeseen ja armottomaan kipuun joka oli kohdistettuna erityisesti koko keholle. Ikävä tunne kun on paikat jumissa. Sää pisti lauantaina parhaansa mukaan vastaan uloslähtöäni, mutta minähän en luovuttajatyyppiä ole ja niinpä hyppäsin ratsuni selkään ja lähdin.

Tultuani jäähallille päädyimme seurani kanssa pohtimaan erilaisia tapoja salakuljettaa viinaa sisälle. Mikään ei säästynyt luovien ideoiden edessä. Rikasta mielikuvitusta edusti pullon tunkeminen kumisaappaaseen ja saappaan mahdollinen kuljetus kädessä. :DD

Mitä lähempänä kello oli ovien avaamista sitä enemmän ihmisiä kerääntyi. Jossain vaiheessa tämä nuoriso oli ehtinyt päihtyä. Pari kertaa jaksaa aina naurattaa se kun joku parin promillen humalassa väittää kaikkien muiden olevan kännissä ja pyytää muita rauhoittumaan. Puhetta yleensä sammallusta huudon muodossa säestää metkat käsiliikkeet ja ympäristön tuhoaminen. 5 kertaa kun on kuullut olevansa ainoa kännissä oleva jonka pitäisi imeä ja lähteä Siperiaan alkaa vituttaa. Takaisin provoisimiseen ei ollut muuta keinoa kuin ilmoittaa tulleensa katsomaan Apocalypticaa ja osoittamaan suurta pahennusta hänen Sounds innollansa. Se, että joku esitteli karvapuoltaaan jonossa ei sekään ole mitään.

On rumaa osoitella. Jotta minusta tulisi joku päivä mainio äiti täytyy minun harjoitella järeänä olemista jo nyt. Eihän se ole minun vikani jos sanon, että älä osottele jos et ole rasisti ja kun lopulta sanon, että jos tää ei oo vika kerta kun osottelet en vastaa seuraamuksista. Millainen ihminen olisin jos mitään seuraamuksia ei tulisi?

No pojan osoitettu minua sormella vielä kerran nopein ja sulavin liikkein nappasin hänen sormensa ja tungin sen nenääni. En tiedä kummalla oli naamallaan riemastuneempi ilme kun huomasi missä on sormi. Hän vaikutti ainakin vihaiselta. :(

Tapahtumassa jossa musiikkia esitetään eri kuuntelijakunnille pitää ymmärtää että välttämättä kaikki ei tullu tapahtumaan heiluttamaan aivojaan pois tai muuten vain örisemään. Ymmärtää täytyy myös se, että jos ei ole päässyt ihan eteen niin sitten ei pääse.

Ehkä mä menin vähän liiallisuuksiin kun vitutuksen takia kostin sille hevarille kaikki sen hevarointi yritykset. Mitäs moshasi minun paikallani. Saa moni olla kateellinen siitä nopeudesta jossa pyörittelin päätäni käsimerkkien avulla, piesten samalla sälimättömästi nevar hih hevaria. Kun mikään ei auttanut ajattelin että noin raskasta musiikkia kuunneltaessa on vain eduksi jos tärykalvo on hieman hajalla, joten karjuin sydämeni kyllyydestä hänen korvan juureen sivistyneitä virkkeitä, kuten Ou jee ja vuhuuuuuuu. Kun mikään ei tuntunut tekevän minua iloiseksi ja ideatkin vähenivät päätin vain töniä ja napostella siinä sivussa hiuksia en kylläkään omia, vaan arvaappas.


P.s tiedänitedän merkintä on myöhässä, mutta pidin kuitenkin lupaukseni. Älä ole vihainen (:

liimmppu

jos sanon, että olen väsynyt korvaako se laadun?