IRC-Galleria

Alennusmyynnit on siis alkanu ja bongasin rajattomasti tuttuja etupäässä meidän rakkaasta koulustamme, mutta aiheeseen.

Mikä siinä on, että alennusmyynneissä ihmiset menettävät todellisuudentajunsa ? Naisista tulee armottomia petoja, jotka ovat valmiita mihin, vain saadakseen sen hameen, joka on -50% ja jota ei oikeasti käyttäisi, mutta kun kerran on alessa ni mitä sitten.

Olin tänää äiteen kaa Statiissa ja mukaan tarttui peräti kaulahuivi, kahet farkut ja myöhemmin Arabiasta Airways Extra Active purkkaa ja sitruunanmakuinen ice tea ayy<3

Miksiköhän ihmiset innostuvat niin paljon aleista ? Ymmärtäkää, että ensinnäkin joulualet ovat täynnä ninitä samoja joulukoristeita mitä tuli kuukausi aikaisemmin ostettua 10 euroa kalliimmalla. Aina eksyy mukaankin tavaroita, jotka eivät ole alessa.

Alet ovat herätysostoksia piste.

Ihmiset aivopestään huutomerkki.

Tehdään isoja kylttejä ympäri kauppaa ja laitetaan erittäin painostavaa musiikkia, ettei kaupasta poistuttaisi tyhjon käsin. Se joka visaa säästää se itseään vihaan, tokkopa näin.

Riavostuttaa ihmiset jotka menevät ja ostavat itsensö tyhjiksi, vaikka myöhemmin voivottelevat, kun hinnat laskevat enemmän, kaikilla on samanlaiset ja, kun alennettuja tavaroita harvemmin saa palautettua.

Kyse ei ole siitä, etteikö jotkut ihan oikeesti tarttis just niitä farkkuja. Josksus on järkevämpää odottaa, että hinta toivon mukaan laskisi. Kuitenkin miksi pitää ostaa se kauhea hame, jonka hintaa on alennettu yli puoleen ? Mitä sitten ? Käytätkö sitä ? Et no niin eteenpäin !

Vois viel käsitellä, et miks, ku ihminen vanhenee ni sen vaatemaku muuttuu niin radikaalisesti ? Tjaa enpä taida jaksaa. Meen kyl nuqq.


Viuhti kiittää ja kuittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.