IRC-Galleria

Jette kiva.Maanantai 29.01.2007 20:08

Daa oltii laival ja nyt väsyttää ! Vittu en oikeesti enää ikinä mee laivalle argh okei tuli kyl hyvii läppii, mut silti ei mitään rauhaa. Matka Ruotsiin suju ihan ookoo mitä nyt heitin pari ihmistä ulos sielt diskosta, ku ne kävi liian kuumana niin ja tottakai fanitettii jotain tuntemattomii juoppoi, jotka veti karaokee. Siinä teille tulevat Idolssit tai Popstarssit ihan miten vaan. Ruotsis oli kylmä ja paljon muslimeja(=siel oli mielenosoitus) epäilen, et kiinnostaa miks. Noo jätski oli pahaa !

Huipuin oli tietysti se, ku sanja puhu kaupas suomee. Myyjä kysy ruotsiks, et pannaaks kengät pussiin fiksuna blondina sanja vastaa suomeks, et ei ei ei älä paa niitä kenkiä sinne pussiin. Myöhemmin kahvilassa hän vastaa saksaksi, että danke schön(=saksaa ja tarkotta kiitos) Ei ihme, että suomalaisilla on hullun maine, ku jengi vaa riehuu. Pliis chillatkaa ja ottakaa burito.


En käytä huumorintajuani siihen, et ees yrittäisin selittää paluumatkaa. Jotenki vaan meiän hytis oli sellanen noinkymmenen ihmistä, jotka riehu ja poltti siin hytis ja käytäväl. Mikä onni, että paikalle saapui työntekijä, joka yhtyi koviin bileisiin. Sääliks käy Sanjaa. Raukka oli menossa nukkumaan hienioilla puna musta housuillaan ja South Parkin paidalla, kun minä tuon "kaverit" hyttiin.


Oon aina miettiny, et miks Supermies kävelee, etenkin, jos jalka on paskana. Eiks ois fiksumpaa lentää?

Liisa ihmemaassa menee vetää sienä ja kuittaa moimoi<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.