IRC-Galleria

Liisa on mun idoli<3<4Torstai 01.03.2007 18:20

Kuten me kaikki tiedämme niin ei ole asiaa, jossa Liisa ei voisi päteä! Liisalta voi kysyä neuvoa pulmaan kuin pulmaa, koska tiedän mm. kaiken oivoi vähättelin, mut no problemo jatketaan.

Lyhyesti vähän itsestäni. Minua ajatellessa adjektivit outo, friikki, sählääjä, nolo, puhelias, lipat ja muu vastaava on ovat yhtä tuntemattomia käsitteitä, kuin afrikkalaiselle Suomen sijainti. Pikku vinkki ei Siperiaa ja myöskään Suomessa jääkarhu olisi hyin huono aprillipila tai hyvällä tuurilla Liisa on kietoutunut valkoiseen turkkiin. :DD

Miksi siis tiedän melkein aina melkein kaiken ? Johtuuko se, että en osaa pilata mitään asiaa ? Vai siitäkö, etten koskaan ole joutunut tuntemaan häpeää tai voivotellut kipeää paikkaa ? Ehkä, mutta silti otetaan nyt pari esimerkkiä jotta näemme kuinka suuri ja mahtaa Neuvostoliitto olen ups siis minä, mut sama asiahan tuo on ?

Noniin aloitetaanpa yhdestä oikein mielekkäästä mesekeskustelusta, jolla voin ylpeillä vielä tämänkin jälkeen.

12.6.2005 23:35:28 sensuuri says to: pIsSa-LiIsA onks sul paljonki salaisuuksii mult?
12.6.2005 23:35:34 pIsSa-LiIsA says to sensuuri: On!
12.6.2005 23:35:47 pIsSa-LiIsA says to sensuuri: Eiks sul muka oo?
12.6.2005 23:37:18 sensuuri says to: pIsSa-LiIsA ei ole
12.6.2005 23:37:33 pIsSa-LiIsA says to sensuuri: tai siis ei nyt NIIN paljon.

Niinkuin huomasitte asia hoidettu tyylillä ja taidolla harva pystyy moiseen rehellisyyten. Tos vaihees on enää huono selitellä, et eiku siis hiihhhii. Joo toiv. tajusitte, että sensuorin vastaanottjan, ette vai ? Miten yllättävää.

En viitsi tukkia nettiä kertomalla miten mahtava ja perfect ihminen oon kaikki tietää jo sen ja menestys suorastaan kukkii kasvoillani ! Oikeestaan tällä hetkellä ainoa joka kukkii on finni mikä onni, että osaan muokata kuvia ah olen Picasso ja Rembrandi kuvia muokatessani sen takia näytän mukavalta kuvissani.

Pakko todellakin lesoo sillä, että ku meitsi räppää ah 2pac tärisee Lapual meikän biiteist ja riimeist.

Joka tapauksessa hyvää yötä ja huomenta. Liisa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.