IRC-Galleria

EUROVISION' 07Perjantai 11.05.2007 04:18

onneks samas huonees on ISO kone ja PIENI telkkari.

Vittu kukaan niistä ketä äänestin ei päässy finaalin. -.-

Ois se kuitenki ollu kiva huomen kattoo jotain sellasta mikä olis ollu oikeesti hyvää eikä mitään Bulgarian rummutteluu kyllä minäkin osaan kiljua ja höpistä omiani tarkoittaen kuitenkin jotain.

Sit vituttaa seki, et jengi äänestää jotain teräsmies kakkosii jonka paidan napit oli napaan saakka auki neidit kähyy vähän dikkii ceemonni.

Oli ehkä virhe äänestää kolme kertaa, mut ihan sama.

Mm Andorra, Israel ja Belgia oli parhaita.

Eikö siellä finaalissa ole jo tarpeeksi niitä nuoria naisia jotka esittelevät pillua tai muuta intiimi aluetta hei pliis mielummin voitte, vaikka videoida itseänne erittäin lyhyessä tiskirätissä muka laulamassa, mutta oikeasti esittelemässä tissejä.

Joo mä tiiän, et pappoja on joka lähtöön, mut tää on niiii-iiin VÄÄRin

Nojaa onneks mulla on cd ja kirja mis on kappaleiden sanat, mut ah pakko löytää Anonymous :ista lisää inffoo !

Joo tuli selväks balttian maiden yllättävä salaliitto, joka alkaa pikkuhiljaa syömään miestä. Kiitän aina onneani siitä, että olen tyttö, koska wanhoissa suomalaisissa sananlaskuissa ja kumppaneissa mies on aina se kokeva osapuoli.

Ohhoijjaa enpä mene tänä kesänä Valko-Venäjälle ja välttelen niitä puheluita, koska, jos Valko-Venäjä sijoittuu hyvin saan kuulla mun ihQlta fämililtä from Belarus, et aa meiän Koldun<333.

Aion kuitenkin olla rehellinen ja paljastaa dramaattisesti, että teiän ehdokas haiskastaa pahasti sille mitä mailma on täynnä. Enemmän tälläsiä, ku lordi, mut ei kiitos mitään naamareita tai muita ihme pelleily touhuja.


PSst muuten toivon, että kukaan mun lukijoista ei toimi näin, mutta kumminkin jos kuuntelee Lordia ei ole hevari


Liisa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.