IRC-Galleria

D44hLauantai 27.10.2007 02:15

Minullapa on tällä erää violetit hiukset oikein tummat, mut valojen ollessa päällä havaittavissa on punaista.

Revin kohta pelihousuni hmm korjaan boXerini, koska semmoiset minulla nyt on päällä. Boksereistani vielä sen vielä, että ne ovat ostettu H&M :stä, iiih<3 hmm silkkiä? ei todellakaan oo mun ja olut kolpakon kuvia. Kysessää on selvästikin aikuisille tarkoitettua materiialia eihän olut sovi meille viattomille ipanoilla, joilla on ikää somat ja pyöreät kymmenen.

Nostan muuten hattua sinulle, joka on nimennyt oman nettinsä suklaarasiaksi. Mun nörtteily on saavuttanut jonkinlaista hmm tasoa, koska surffailen tässä parhaillani jonkun muun netillä. Naapuri tai ei minua ei voisi kiinostaa geishan vertaa, vaikka geisha lempiherkkuani onkin.

Naurakaa vain haha, mutta viimeisenä nauran minä, joka lopettaa maksamisen kaiken mailman laajakaistoista ja muista hömpötyksistä. Se nyt on vain tyhmää maksaa liikaa, kun pääsee ilmaiseksi. Kadehdin melkein niitä hyväuskoisia hölmöjä joille palomuuri on pelkkää villiä unelmaa. :D Just kiitti suklaarasian luoja. Pelastat mm sen, ku meiän netti poikkee ja hmm kaiken muun mahdollisen.

Ihme Vekkuli Liisukka

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.