IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 11.04.2008 03:16

Paahtovanukas onnistui tällä kertaa. Oli tosi hyvää ja suuhun jäi kardemumman ihana maku syönnin jälkeen. Suosittelen. Kardemumma vaan ensin meinasi kaikki jäädä kulhoon ja nyt huomasin kaiken olevan paahdetun sokerin joukossa. Mutta ei se mitään, suuhun asti se kuitenkin pääsi. Yhden niistä söin mansikkahillon kanssa, koska paahdettua sokeria siinä ei ollut, ei hassumpaa.

Mä olen kohta ollut kaksi viikkoa työssäoppimassa ja tunnen, että energiaa riittäisi mihin vaan. Kun pääsen kotiin työskentelyä en vaan malta lopettaa, joten olen kolmena päivänä siivonnut, pessyt pyykkiä/astiat ja kolmena tehnyt jotain syötävää. =D Niin erilaista kuin koulun jälkeen, jolloin mun on yleensä täytynyt nukkua päikkärit.

Tänään sorruin heräteostoksiin. Piti ostaa lisää jauhoja ja ostin marokkolaisia mandariineja, ne kun olivat ainoita mandariineja, jotka tuoksuivat hyvältä. Voiko mandariineja ostaa pelkän tuoksun perusteella? Ainakin nuo maistuivat hyviltä. Marokossa opin, että appelsiinit ovat...
a) eri värisiä
b) eri makuisia
c) eri hajuisia

Sain haistella niitä, maistella ja katsella. Opin myös, että on olemassa koristeappelsiineja, joita on yleisillä paikoilla Marokossa (kuten Marrakechin keskustassa, Rabatin eläintarhassa ja luultavasti Andalusialaisessa puutarhassa.) Uskon, että appelsiinien tai tässä tapauksessa mandariinien tuoksun perusteella voi tietää paljon mausta. Ei sellaiset appelsiinit voi miltään maistuakaan, jos ne eivät tuoksu. Kukkien tuoksu onkin sitten eri asia.

(kuvassa koristeappelsiineja Rabatin eläintarhassa)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.