IRC-Galleria

keroinko mä jo...Torstai 11.05.2006 02:33

...että käytiin tuossa jollain menneistä viikoista sinin kanssa katsomassa akira kurosawan filmatisointi dostojevskin idiootista? se oli "reilusti leikattu versio" ja kesti "vaivaiset" 2tuntia 50minuuttia. herranjumala. mä olen niin ylpeä että jaksoin katsoa elokuvan loppuun. (kyllä mä vähän nukahdin.) siis että olihan se hieno. ja jossain toisessa mielentilassa ja ajassa (ja ehkä myös elämässä?) olisin varmaan ehkä osannut nauttiakin siitä. mutta kammottavan kultturelli olo siitä tuli. on hienoa löytää uudestaan vanhoja harrastuksiaan...(kultturellin harrastaminen on siis yksi sellainen minulle.)

tänään olin samppalinnan maauimalassa. oli kivaa jee. kesä! ja sitten villen ja kallen kanssa syötiin jätskiä jokirannassa ja pojat meni vaateostoksille. ja mä esitin sellaista vittuuntunutta makutuomari-seuraneitiä. katsoin kelloa ja kysyin joko voidaan lähteä.

mutta siis. perjantaina ooonan synttärit. sinne tulee ihmisiä kotopuolesta ja se on ihanaa. jos vaikka saataisiin päiväkännitkin juotua lauantaina. koska SE on kivaa.

joo, ja mä olen käyttänyt säädyttömän lyhyttä hametta nyt kaksi päivää, koska en asu kotona, missä sisko olisi jo viiden minuutin jälkeen sanonut, että "et sä paula voi pukeutua noin".

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.