IRC-Galleria

hän oli....Tiistai 01.04.2008 02:26

pikku pikku bikineitä sovittelemassa, koko iltapäivän, se oli ihan parasta! mä odotan kesää niin toden teolla. ensi kesänä en aio hukata aikaani maauimalalla, aion käyttää sen siellä tehokaasti! kuinka monet uudet uikkarit ihmisellä on lupa hankkia? mun molemmat vanhat on hajoamispisteessä, ja uudet piti hankkia jo viime vuonna...

vitutus on tiessään, mutta ehkä löydän sen taas huomenna? toivottavasti en, näin on mukavampaa.

pääsin eroon julisteprojektista, kun vain hankiudun käsiksi verokorttini kanssa tipuu tilille kauan odotettua täytettä. tilin tilannetta parantaa merkittävästi luultavasti myös tuleva perjantai, opintotukipäivä on aina kuun kohokohta. vaikka taitaa kyllä tili mennä samantien sileäksi; on vaelluslaskua, vuokraa, lippuja sinne ja tänne, nyt nämä uikkarit ja varmaan vielä joudun hankkimaan kolmannen suukappaleen, mun hampaita ei ole tehty näin heiveröisellä muovilla kahlittavaksi. puhumattakaan alkavasta piknikkaudesta tai kritiikin vuosijuhlasta! menoja menojen perään, vaikka nälkävyötäkin on jo kiristetty kuukausikaupalla. (no oma syy, tiesinhän näin käyvän, mitä otin turhan löysin rantein edellisenä kesänä...) (ja aina on säästötili raiskattavana, mutta niin likaiseen peliin en tohtisi ryhtyä vielä maaliskuussa.)

ensi vuodesta tulee niin outo. mikään mikä tänä vuonna on ollut, tuskin on samalla tolalla. vaikka kai niin on aina, sitä ei vaan muista ajatella. (lähinnä nyt kai mietin kaikkia niitä ihmisiä jotka ovat ensi vuoden vaihdossa, tai joiden kanssa ei muuten ole tekemisissä samalla tavalla.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.