IRC-Galleria

(ajattelen asioita joita en saisi enkä haluaisi ajatella. lähinnä asioita joita en saa enkä siksi haluaisi ajatellakaan. jos ihminen ei voi hallita edes oman mielensä liikkeitä, niin onko mitään mihin se pystyy vaikuttamaan?)



kamala kun on kiire vaikkei kai pitäisi. on saanut ravata viime aikoina kuin mikäkin hevonen. kai tämä helpottuu, kun vähän saa opiskeluja hoidettua alta? perjantaina tentti, huomenna päivällä esseen palautus. toisaalta voi miettiä, kuinka kauan mä olen odottanut asioiden helpottuvan. .

vaikka päivä tänään alkoi ihan hyvin, niin illalla hallituksen kokoukseen mennessä olin jo täysin sietämättömällä tuulella. syvimmät osaanottoni. syytän väsymystä, nälkää tai hormooneja. (en ole vielä päättänyt mitä.)

tänään (eilen?) oli villen synttäri; onneksi olkoon vain. niukasti ehdin mansikkakakulle ja katsomaan desperate housewivesia ennen kuin varsinaiset juhlat oli ohi. myöhemmin bristolissa mahtoi muilla asiakkailla olla hauskaa, kun humanistijoukko pohti tuopin ääressä maapallon kiertonopeuden hidastumista, maailmankaikkeuden rakennetta ja universumin tuhoutumista... (ymmärrämmehän lopulta kuitenkin [kaikki] vain niin kovin vähän.)

viikonloppuna olin espoossa.(taas.)ehti harrastaa partiota moneen otteeseen (tsh,kakkukisat,kesäleirikokous). lauantaina olin kirkkonummella. anne kertoi puhelimeni jättäneen kummallisia viestejä vastaajan täydeltä. oltiin kuulemma ainakin pohdittu perussuomalaisten sijoitusta puoluekentässä. (varmana pidettiin vain sitä, että ainakin ne on kaikkea ja kaikkia vastaan.)

mun tekisi mieli mennä keikalle vaikka tiedän, ettei mulla oikeasti ole varaa. voikun olisi jo kesä ja töitä.

mä korjasin molemmat cd-soittimeni, jesh! kenessä on insinööriainesta häh?

mä olen huomannut, että mun ongelmat on ja pysyy aina samoina. se on aika kammottavaa, oikeastaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.