IRC-Galleria

sellainen ekaluokkalaisenoloinen tyttö, max 6v skeittasi vaaleanpunaisessa ressusadetakissa ja punaisessa pyöräilykypärässä meidän ohitse yo-kylässä tänään. voi vitsi, jos mä joskus saan tyttölapsia, ne saa kyllä skeittilaudan heti kun ne oppii kävelemään (jos ne vaan haluaa)(no saa pojatkin jos ne haluaa)! ja se oli vielä niin hyvä, ei kaatunut ollenkaan (kun oli meidän näköpiirissämme). ei se kyllä kauhean nopeasti liikkunut. ja se näytti kyllä vähän itkuiselta, eli se oli kyllä saattanut kaatua aikaisemmin. mut silti, se oli söpöin ikinä. saattoi olla että se myös vaivaantui hieman kun mun teki mieli (ja toki siis välittömästi niin teinkin) ruveta sellaisella vanhojen tätien kimittävällä ääänellä sanomaan et "niin söpöö, niin söpö, voinko mä viedä sen kotiini, pliis, pliis, edes ihan vähän". mä en tiedä osaako kuusivuotiaat jo vaivaantua aikuisten irrationaalisesta ja häiritsevästä käytöksestä.

eilen myös lähdin spontaanisti kotibileisiin, mikä oli hauskaa, koska kotibileet ja spontaanius yleensä ovat. saunaan en kyllä päässyt, mutta ei se ollut niin suuri menetys, kun olin ollut uimahallissa taas jo sinä päivänä. ja sitten tämä päivä onkin kulunut keinotekoisessa aikakuplassa hengaillessa. myös kävin katsomassa alien elokuvan lotan ja julian luona, mut luulen et ne ei ihan ole mun skeneä. tai siis, musta se on vähän tylsää tavallaan. mut seura oli hyvää sielläkin. ja niin tarjoilut myös, kiitos vaan!

nyt ajattelin joko mennä nukkumaan, tai kirjoittaa novellin tai kappaleen romaania, johon kuuluu olennaisesti pinaattiletut. -- ai niin, mun asunnossa haisee koska unohdin taas viedä roskapussin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.