IRC-Galleria

Hui saatana, näin ihan törkeitä painajaisia tossa päikkäreillä. Huhhuh. Oltiin ilmeisesti jossain sukujuhlilla, joissa oli ollu jo kaks kertaa aikasemmin joku teksasinmoottorisahajigsawmurhaaja. Nyt olin vaan et vitsi, pitäskö tänne jäädä vai lähtee veks. No jäätiin sit, ja rauttis oli siellä ja se sano että sit ainaki varmasti kuolet ku tulee joku kirous. Hirveetä paskaa jauho, sen takia meinasin sit kuolla et kiiitos.
No siellä oltiin hetki siellä pileissä ja ootettiin vaan kaikki et millos se murhaaja tulee ja se tuli, oli hetken ja lähti käymään jossain. Sitten aateltiin anu V.n kaa et nyt ei niinku olla luusereita jos tässä vaiheessa lähetään ku luultiin et se lähti itekki kokonaa. Joten mentiin sit hissiin(ne pileet oli jossain pihalla mut kuitenki kerrostalon kautta pääsi pois) Ja oltiin vaan kauheen action kun katottiin joka nurkan taa kädet pyssyinä ja bondi musiikki soi taustalla.
Sit mentiin kauppaan ku anu tartti jotain leipää ja mä etin lehtiä mut ei löytyny ku ristikoita. Pelotti ihan sikana, mua, ei anuu. Mut sit onneks heräsin ja piti mennä juttelee politiikasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.