IRC-Galleria

Get'cha head in the gamePerjantai 11.01.2008 23:30

IHANAA, ihanku ois ollu autiomaassa jonkun satavuotta ja sit sais vettä. Paitsi että se autiomaa oli lunta ja pakkasta mutta vesi on ihanaa VETTÄ!!!!!111 Hyvästi talvi. hah.

Lainasin tänään kirjastosta NELJÄ ruotsahtavaa kirjaa. Inte Panik auttaa juuri niitä joiden o n pakko päästä läpi mutta joille se ei ole itsestäänselvyys.
Nyt pitäisi vaan lukea niitä.

LISÄKSI ostin kolme KOMEDIAA! en ikinä osta komedioita eikä mulla ole apaut yhtään. koska ne mitkä on komedioiks luokiteltu on kyllä ihan muuta. Mut nyt mulla on Mean Girls(<33333), Just MArried (Brittany<33333) ja American Pien bändicamppi (<3?????) Nyt pitää antaa aivoille kaikki mahdollisuudet oppia yoasioita, joten ei voi katsoa mitään mikä vie ajattelua. JA noista ymmärtää jotain vaikka tekstit ois ruotsiks ;)

Oltiin eilen muuten katsomassa manserokkia. Oli hyvä, lauluosuudet (89%) oli erittäin loistavia + lavasteet + koreografiat yms. Laulujen väliset roolisuoritukset ym jäi vähän latteammaksi mutta niissäkin oli omat hetkensä (kaksi kertaa). Mutta pelkästään sen spektaakkelimaisuuden, mitä ei täällä ikävä kyllä nää, takia kannattaisi mennä katsomaan.

Mutta pääasia on, että sataa vettä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.