IRC-Galleria

Rieputa RallaaTorstai 13.03.2008 12:47

Päätin toimia itse itseni terapeuttina jotta pääsen pois tästä synkeästä kevätmasennuksen tilasta. Olisi vain pitänyt tajuta aikaisemmin. Ohjeistin itseäni ja yritän näin rytmittää elämääni ja saada endorfiineja. Päätin, että huhtikuuhun asti herään joka aamu seitsemältä. Näin elämästä tulee tasapainoista, eikä masennu ainakaan siitä, että on nukkunut koko päivän. Tänään heräsin itse hieman ennen kuutta, sitten kelloon varttia vaille seitsemän, sitten vähän jälkeen soitin anulle että mikä sillä kestää kun en saanut unta. Oli hienoa olla vapaapäivänä ulkona ennen yhdeksää.
Sitten lupaan ajatella hyvää toisista. Ja sanoa välillä. Joku on joskus sanonut että siitä tulee hyvä mieli jos on kiltti kanssaihmisille, tiedä häntä, mutta kaikkea pitää kokeilla.

En myöskään aio stressata, sillä missmixin mukaan asioilla on tapana järjestyä. Tehtyä ei saa tekemättömäksi eikä tekemätöntä tehdyksi, joten jos huomenna olisi elämäni tärkein oikeustieteellisen pääsykoe enkä olisi lukenut sivuakaan niin sitten en vaivaa päätäni sen ajatelulla, sillä en voi asialle enää mitään muuta kuin yrittää.

Sitten kuuntelen vain musiikkia mistä tulee hyvä mieli. En katso televisiota enenpää kuin on pakko, sillä se lamaannuttaa. Odotan siis huhtikuuhun asti ennen kuin hankin o.c:n kakkoskauden. Enkä ole koneella ihan kamalan kauan. Ja puen päälle kun herään. Tai ainakin vaihdan eri yöpuvun ettei tarvitse olla samoissa vaatteissa missä on nukkunut, sillä se masentaa.
Ja käyn suihkussa useammin kuin kerran viikossa. Enkä käytä alkoholia ennenkuin on pakko.

Ja hankin ison kartonkiarkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.