IRC-Galleria

matkalla meitä laulattaaTiistai 17.01.2006 21:26

hohho. olipa tänään laulukoe jota olin täs aika monta kuukautta vältellyt. ja kasihan siitä tuli. Ja selittelyks nyt vielä jotain kipeyttä ja väsymystä ja aamua ja sitä et en ollu koskaan kuullu sitä laulua. Joista mikään muu paitsi aamu ei pitänyt paikkaansa joten tyydyn kohtaloon.

Muuten oli diipadaapa ihan ookoo päivä. Enkku on kivaa mut ku ärsyttää ku siel ei ehi puhuu mitää ku niitä ihmisiä on niin paljon ja sit ku mennään silleen et kaikki saa sanoo. menee hermo ja välil ei jaksa viitata vaan on pakko huutaa. Mut se on niin turhauttavaa jos tietää vastauksen ja sit oottaa ku viis yrittää sanoo sitä ja menee väärin ja sit joku muu saa sanoo oikein. Argh.

Sit nyt pitäs lukee jotain sanoja mut ei taas oikein jaksaisi millään. Mut pakko kai se on et saa rääpittyä jonku kohtalaisen numeron tosta. Ja ruokapäiväkirja TT:hen, liikunta-samajuttu mut en oo tehny kumpaakaa. onneks se liikkahomma ei tarvi vielä olla. Kiva ku on joltain tunnilta pois ni ei enää tajuu mitään.

Ja ku on niin kylmäki. Ihan siperiaolo. Ei kummastuttais yhtää jos pari pinkkuu tai jäkistä(jääkarhua, ei jääkiekonpelaajaa) kävelis vastaan. Tai joku jeti.

Kylläpä taas menee hyvin. Saatte anteeks.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.