IRC-Galleria

EIEIEIIEIEIEIEI. MUN inspiraatio (mielikuvitus, kekseliäisyys, mitä tahansa) on kuivunut loppuun kuin saharan lätäkkö. En saa mitään tarinaa irti sormista. helvetti. vihaan tätä. Pää tupruttaa kaiken maailman välähdyksiä joistain jutuista. MUTTA KOKONAISUUS!! C'MON YHDISTYKÄÄ HERMOVERKOT YHDISTYKÄÄ.
Hermionea ei pitäisi sotkea mihinkään. Se vie säväyksen mistä tahansa vaikka olisi alasti ja pussi päässä Dracon vaatekaapissa. No.. kaikella kunnioituksella tietty, kyllä minä sitä rakastan, mutta pysyisi vaan siinä Kalkaroksessa. JA NYT, olen itsekin langennut. Oli niin helvetin hyvä idea taas kypsymässä pääkopassa ja sitten tänään vihdoin ajattelin ajan olevan otollinen sen pistämiseksi olemassa olevaksi todelliseen maailmaan. Ja annas olla mitä kävi heti kun avasin Wordin. Kolme lausetta ja sit alkoi vituttamaan niin paljon kun tuotos oli niiin paskaa ettei oo sellasta nähty viimeksi kuin joissain seiskaluokan angstitekstiäidinkielenaineissa. Ja ne sitä paitsi on ihan siedettäviä verrattuna tohon. JA SE ON JO JOTAIN.
Tulee vaan niin vitun keskeneräinen olo. AINA TÄÄ MENEE TÄHÄN. Innostaa joku asia maailman eniten, niin että voisi antaa henkensä tai seuraavien vuosien joululahjansa sen edestä. JA SIT SE KESTÄÄ SEN JONKUN KAKS VIIKKOO`!?!?! ElämänkUtsumusta taas kerrakseen. JA NYT KERRANKIN KUN TEEN -JOTAIN- SEN ETEEN ETTÄ KESTÄISI NIIN SITTEN VAAN JOKU VITUN ESSENTIA, EKSISTENTIA voi vittu perusnaama tulee eteen silleen et 'wanha, keksikkö jotain muuta' Joo no ei nyt kyl oikein inspais keksii uutta elämää kun diggailen tän hetkistä hervottomasti. Ehkä kyse on siitä että en oo näin torstaisin kaikkein luovimmillani. Tai siitä kun mun pää on täynnä O.C:tä (oi oi hanna oot armas) Tai siitä kun ullaa sattu tänään? Niin en tosiaan tiedä. MUT SE MENEE OHI. pakotan sen menee ohi. Kirjoitan vaikka vasemmalla kädellä naapurin tapettiin jos ei muu auta. Hmm, onneks on nyt viikonloppu ettei tarvi mennä kouluun letku otsassa.
Tai sit rupeen vaan lipittää punkkua ja kaivan kaapista baskerin niin johan tulee taiteellinen olo. Tai sitten elän tosielämää ja lipitän ton yhden bissen tosta ja pistän pipon päähän. Eipähän palele.
Voi tätä syvää vihaa. Ja katoin äsken ooseen pilottijakson. mmmm<333
ja sit sekin ärsyttää ihan vitusti kun W.I.T.C.H:ssä jauhetaan koko ajan siitä miten Cornelia on niin kaunis ja kaikki muut on ihan sika rumia. Joopa just. Ensinnäkin ne on kaikki just sellasii täydellisii PAITSI se vitun Cornelia jonka pää on vesimelonin muotonen ja silmät samanlaiset kun IDOLSin mialla. JA sit sillä on sellasii ihan vitun rumii nilkkoihin asti hameita joissa on halkio yläsaumaan asti.
Kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.